Kocam kıyafetlerimi giyiyor hatta sutyenimden külotlu çoraba kadar
Sevdiğini hoşuna gittiğini söyleyip duruyor her sefer tartışıyoruz yeni öğrendim ki internetten silikon gerçekçi göğüs sipariş vermiş
Ne yapmalıyım ayrıca seviyorum herifi...
Kocam kıyafetlerimi giyiyor hatta sutyenimden külotlu çoraba kadar
Sevdiğini hoşuna gittiğini söyleyip duruyor her sefer tartışıyoruz yeni öğrendim ki internetten silikon gerçekçi göğüs sipariş vermiş
Ne yapmalıyım ayrıca seviyorum herifi...
Cevap
11Cevap
Adam kendini kadın gibi hissetmeye çalışıyor. İçinde öyle duygular var. Belki de hormonal bozukluk vardır bir test yapılması gerekir bence
Hormonal bozukluk varsa ne yapmalıyım ya da yapılmalıdır
Takilicam ben dışarı çıkartayım bi madem seviyormuş hoşuna gidiyormuş benimde hoşuma gidecektir
Aynı kıyafetleri giyip foti atın bakayım, seçelim aranızdan
Hee oldu. başka
Sadece evdemi giyiyor yoksa dışarıda çıkmak istiyor mu
Hayır evde, beyefendi çok rahat hissediyormus öyle diyor
Ceza olarak dışarı çıkarmama da az kaldı
Himm benzer durum la alakalı görüşebilirmiyiz
Bana cok sacma bisey
Benn yapmazdim oyle seyler
Destek konusunda KS erkeklerine sonuna kadar güvenebilirsin
hahahahha
Abooo seninki karı olmak istiyor
Karı edicem onu ben
Delirtmesine az kaldı beni
Kelepçe bulabilsem o halde ters kelepceleyip evde bırakacam hatta misafir çağırcam o raddeye geldim
Bu adam nasıl bi erkek anlamadım ki?
kocanız biseksüel olabilir.
Sende strapon al onun rolunu ustlen
Konuşarak olmuyorsa ceza olarak...
Bunu sevdim
Dene bencr
Delirtmekse beni deliricem
Sipariş verdim bile 😅😅😅
Aaaa hadi ya
Beline kuvvet:)))
Ay dur zaten şimdiden heyecanlandım sıra anı kollamakta
Aldin artik kullanacak yani nasil. Bir sey aldin
Daha gelmedi kısaca kemerli
:)))
Dm. ye gelsene
Burası iyi bence
Nasil dersen
Geldimo hediyen
Evett geldi
Denedinmi
Hayir daa değil herif güçlü
Arkadaşımdan kelepçe bulmasını rica ettim bugün ayarlayacak benim bağlamam lazım arkasından ya da öne eğilip ayaklarının arkasından birleştirip yoksa nasıl yapam daha haberi bile yok aldığımdan 😊😊
Kandırmak lazım önce
Fimin sonunu merak ediyom
Adamin hosuna giderse sasirirmisin
Arkadsdinda gelsin yardim etsin :)))
Grup filan istemem tek yeterim hoşuna giderse de bırakmam ki tamam yeter bi da giymiycem diyene kadar devam etcem düşüncem bu yönde
Eyvah eyvah adamjn hosuna gidiyormus surekli istiyprmus
Diger arkadasin da madem boyle bir sry var banada gel derse celepce bulan
Bi yerde durmami isteyecektir daha nasıl bir şey aldığımı bilmiyor dedim ya haberi yok bile
Arkadaşımda böyle Bi sıkıntı yok
Istemezse artik roller degisir sen kendi derdine yap sen nasil rahatlayacaksin
Vardır her Bi şeyin çaresi
Baskasini bukucan yani:)
Sen ne sanıyon kendini
Kendim icin demedim
1 gram olsun edebin ahlakın varsa ne dediğini bilirsin
Alakasi yok ve bence cok on yargilisin
Büyük alsın seneye de giyer
Dimi evde 2 kadın kadına yaşar gideriz😅
Şaka degilmi bu
Yok değil maalesef
Yok değil gerçek
Durum vahim
Karşı çıksan daha iyi gibi be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kocanı seviyor olman güzel bir şey 😇 Ancak ortada senin için biraz kafa karıştırıcı bir durum var. Öncelikle, bu durumu daha iyi anlamak adına onunla sakin bir şekilde konuşmayı denemelisin. Onun hislerini ve bu isteklerinin nedenlerini anlamaya çalışmak, ilişkinizin geleceği açısından önemli olabilir.
Eşinin hislerinin ne kadar derin olduğunu ve bu durumun onun için ne ifade ettiğini anlamak, birbirinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olabilir. O, belki sadece farklı yönlerini keşfetmek istiyordur veya kendini ifade etmenin başka bir yolunu arıyordur. Oturup konuştuğunuzda, ona destek olup sınırlarını da net bir şekilde belirlerken birbirinize nasıl yardımcı olabileceğinizi konuşabilirsiniz. "Biz" diyebilmek, ilişkinizi daha da güçlendirebilir. 👫❤️
Peki, sen bu durumu konuşup anlamaya çalışacak mısın, yoksa başka bir yol mu izleyeceksin? 👀
Çok güzel ifade ettiniz konuşup anlamak hatta yoluna gitmeliyim zamanla yavaş yavaş uzaklastirabilecegimi sanıyorum düzelmesi de kabullenicez en azından bi kısmını
Evet, doğru yola odaklanmak önemli! 💪 Unutma, her ilişki karşılıklı anlayış üzerine kurulmalı. Konuştukça birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz ve belki de senin için en uygun çözüme birlikte ulaşabilirsiniz. Her şey yolunda gitsin diye dilerim! 🌈✨ Sevgiler!
Teşekkürler