3 ay

Uzaklaşsam mı yoksa destek mi olayım?

Bir çocukla konuştuk ilk hafta beni çok görmek istiyordu anlık hemen yanına geleyim falanlar ben istemedim çünkü hani 2. gün. Sonra 4.-5. gün biyopsi alındığını sağlık sorunlarının olduğunu söyledi kanser teşhisi konabilir yani ben de ilgi verdim destek oldum haliyle dengeli biçimde. O da sürekli beni soruyor bel altına götürmüyor muhabbeti saygılı yaklaşıyordu. 10 gün geçti kendi kendine konuşmayı bıraktı ben de yazmadım hiç. Sağlık problemleri de var sonuçta ve zorlu bir süreç. Hiçbir yerden çıkartmadı beni snap attığımda tekrar oynatıyor kaydediyor hâlâ. Ben de ne olduğunu merak ettiğim için sonuçların çıktı mı yazdım. Çıktı evet pzt belli olacak dedi ben de tamam haber verirsin dedim o da haber veririm Selin sen sorma ama ben haber veririm dedi ilgi bekliyor yani kendince tripli ben de mutlaka haber ver Ceyhun dedim konuşmayı kesmeden önce de sağlıkla ilgili muhabbet döndü aramızda sebepsiz yere çok kilo vermiş onu çözemiyorlarmış boyu 1.96 84 kiloya düşmüş. Acaba baya zayıfladı ya bir de onun özgüven eksikliğini de mi yaşıyor ondan son birkaç yazışmamızda görüşmek istediğini dile getirmedi. Pzt ben sorsam mı ne oldu ne çıktı diye sonuçta sağlık bu insanlık her şeyden önce?

Uzaklaşsam mı yoksa destek mi olayım?