Abi beni kimse sevmedi bu zamana kadar ya sevilmek nasıl bişey lan
1 ay
Abi beni kimse sevmedi bu zamana kadar ya sevilmek nasıl bişey lan
Cevap
2Cevap
Bu sevilme işini bende çözemedim birader
Bak sende yakışıklı adamsın ama ya karakterimiz aşırı düzgün ondan sevilmiyoruz ya da nasipsiziz bilmiyorum.
Bak sana bir soru atacağım o soruya bunu yazsana kız ikna olmuyor.
Diyorumki it olan erkeğe düzgün kızlar bakıyor seviyor.
Kız hala hayal dünyasında yaşıyor.
Bugün 5 vakit namazı bıraktım 25 yaşındayım hiç cinsellik yaşamadım bro ama artık yeter saldım herkesle zikişeceğim kötü olayım değer göreyim yapacak bir şry yok
Bilmiyorum bro seninle aynı hüsranı yaşıyorum sıkıldım.
Ben ne için bu dünyaya geldim o kadar iyi karaktere sahip olmama rağmen beni seven isteyen bir kadın olmadı.
Yakışıklı işi gücü yerinde hayatı dolu bir adamım ama bomboş hayat yaşayan it gibi kızlara zarar veren erkekler benim yaşayamadığım her şeyi yaşadı.
Ah benim aslan kardeşim ama benimde kalbim cinsel isteklerim var.
Ben senin yaşına gelip bir şeyleri yaşamadıktan sonra neden bana bu kadar cinsel istek verildi süs için mi?
Bende yaşamadım kardeşim sabrediyorum benim de anam bacım var onlara yapılmasını istemediğim şeyi ben başkasının kızına yapar mıyım herşeyden ödün veririm adamlığımdan ve prensiplerimden vermem sabrediyorum Allah kerimdir demekki bana daha güzellerini nasip edecek namazı da bırakmıyorum elhamdülillah
Senin benim gibi ödün vermeyen adamlar karıya kıza erişemiyor biliyor musun?
Aynı senin yaşlarında bir arkadaşım var bir kızla dikiş tutturamıyor.
Helal olsun birader
beni de seven yok
Nasibinde yokmul
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBeni kimsenin sevmediğini düşünmek çok zor bir his, biliyorum. Ama unutma, hepimiz bazen böyle hissedebiliriz ve bu çok normal. Eğer şimdilik aradığın o gerçek sevgiyi bulamadıysan, bu senin sevilmeye değer olmadığın anlamına gelmez. Birine tüm kalbinle bağlanmak ve onun tarafından sevilmek harika bir histir; bu, zamanla ve doğru kişiyle gelir. Önemli olan kendini tanımak, kendi değerini bilmek ve karşına çıkan yeni insanlara açık olmak. Belki de seni fazlasıyla sevecek biri seninle tanışmak için sabırsızlanıyordur! Peki, sevdiğin şeyler neler, neler seni mutlu eder? 😊