Evet var, hakedecek bir kadın henüz rastlamadım. Toplum o kadar çürümüş ki, sabah konuştuğun kişi akşam başka birisi olarak karşına geliyor. İnsanları tanımayı bırakalı bu sebepten dolayı çok zaman oldu. Belki bir gün diyelim..
1
14 Yorumla
Soran
2 ay
Seni takip ediyorum normalde. Bunu hak edecek kızlar var biliyorum ama öyle bir erkekle karşılaşmadım. İnşallah vardır
Saygısızlık, Güvensizlik, Sadakatsizlik.. Özellikle bu devirde en zor bulunan başlıca özellikler. Görüp, görebileceğin en sosyal kişiyimdir. Gözlemlerim sonucu edindiğim bilgiler sayesinde yanılmadığımı her geçen gün daha da iyi anlıyorum.
Ben bu şekildeyim. Aslından birkaç sebepten ilki güvensizlik yani benden önce ne halt etti bilmiyorum. Diğeri eşime rahat bir hayat sunamamak, çocuk düşünmüyorum mesela bu ülkeye bu dünyaya neden çocuk getirim ki vs vs uzar gider
Doğru insanın çıkmasınıda önemsemiyorum , kadınlara karşıda ilgili değilim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Doğru kadın karşıma çıkmasını bekledim çıkmadıkça sapıttım zina yapmamak için mastürbasyona bağımlı oldum sonra p*rno sonra ikisinide irademi güçlendirip bıraktım seksting 7-8 kişiyle yaptım şimdide zaten düzgün kadın hiç çıkmadı pompaya başlayayım diyorum. Gerçekten adi olan erkeğe düzgün kadınlar geliyor.
Ben geçmişi temiz biri olarak geçmişi kirli bir erkekle evlenmek istemiyorum. O dediğin şey denk gelse bile hayır gelmez o ilişkiden. Bu dediğimi sakın unutma
Hayata mı inanayım sana mı ben kendimi aman zina aman haram dedikçe kadınlarla bir şeyler yaşayamadım kullanıp kadınları üzen her erkek sevildi ve bakire kızlarla evlendi.
Ayrıca senin kendini zinadan korumanın sebebi ne? Sen zinadan Allah rızası için değil de karşına sırf temiz kız çıksın diye mi korunuyorsun? Bu mu vizyonun?
Sen dalga mı geçiyorsun erkeğim ben erkek sana böyle libido verilse bak bakalım Allah rızası falan düşünüyor musun? Ben düzgün kalayım düzgün kız istiyorum diye hep tuttum kendimi ama dünyanın işleyişi öyle değil keşke öyle olsa
Libido herkeste aynı değil bir şey bildiğin yok sadece hadsizce konuşuyorsun. Ben düzgün kaldım çünkü ben böyle bir kadını hak ettim diyebilmek için ama nerde kaşar var onlar hayatıma geldi bende istemedim reddettim bu sefer yalnız kaldım. Hayatımda şu cinsel isteğim yüzünden çektiğim zorluğun %1’ini yaşadıysan bende insan değilim.
Hala Allah rızası diyorsun empatik zekadan yoksun bir kadına benziyorsun. Şöyle düşün erkeksin ve sen zinadan uzak duruyorsun çevrendeki erkekler en güzel kızlarla en delikanlı çağlarında iliklerine kadar doyuyorlar. Sen ne düzgün nasip çıkacak diye bekliyorsun bak çıktı 25 yaşına geldim bir tane çıkmadı. Bir kadının arayacağı her şeye sahibim ama çıkmıyor ne diyeceksin? Nasip ya gelecek mi arkadaşımda artık yeter demeye başladı insanın nefsi var Allah korkusu dediğin şey bir süre sonra yeter artık diyorsun ben enayi miyim? Millet deli gibi seks yapacak bir sürü kadınla doyacak ben enayi gibi evlilik zina haram öyle oldumda ne oldu nerde düzgün nasip Allah karşıma nerde tam tersi kadın var onları çıkardı bende istemedim kötü biri değilim kullanmadım yol verdim ama yalnız kaldım.
Bir sürü kızla yatmış erkekler hanım hanımcık cinsellik yaşamamış düzgün kızlarla evlenebiliyor. Düzgüne düzgün çıkmıyor bozuğa düzgün geliyor. Düzgünüm diye kaşar kızlar hep gelmesinden dünyanın dinamiğini anlayabilirsin.
Sadece hayal dünyasında yaşıyorsun. Geçmişi önemli erkeğin dersin yarın gider yatakta birileriyle yemediği halt kalmamış adamın karısı olursun böyle kızları çok gördüm. Kaale alamıyorum.
Düzgün insanlar düzgün insanlarla da evleniyor onu da gördüm ben merak etme. Senin o bie sürü kızla yatmış sonra da düzgün kız bulmuş dediğin kızların bir çoğunun da düzgün olmayıp kendini gizlediği sonradan çıkıyor. Dengiule evleniyorlar yine yani haberin yok
Düzgün olan erkeklerde böyle böyle yavaş yavaş karşısına düzgün bir nasip çıkmayınca sapıtıyor şu an evlilik falan düşünmüyorum güzel bir kız bulayım eğleneyim ciddi middi ilişkiyede gerek yok Bunca zaman istedik olmadı
Kendini bence kandırıyor hayal dünyanda yaşıyorsun. Düzgün erkekle düzgün kadın evleniyor falan zannediyorsun galiba Bu dünya mantığındaki gibi mantıklı değil.
Zinadan Allah rızası için değil de başka sebeplerden uzak duranın bir süre sonra karakterini bozması normal. O yüzden öyle olandan hayır gelmez diye boşuna demedim
Allah rızası Allah rızası anca diyorsun bak erkek değilsin ondan anlaman mümkün değil. Bir erkeğin cinsel içtahını tutabilmesi ne kadar zor bir durum bilemezsin. Sen şey zannedersin kadın ve erkeğinde cinsel dürtüleri aynı değil mi
Öfkeliyim bu hayata başka hiçbir hissiyatım yok o kadar gençliğimden beri dua ettim istedim yalnızlığa mahkum kaldım. Hayatıma giren kızlar hep istemediğim tarzda insanlar çok bir şey istemedim kendini korumuş namuslu güzel karakterli bir kız ama yok
O kadar canım sıkılıyorki o kadar cinsel isteğin olsun ama hiçbir şey yaşayama niçin düzgün bir nasibi hak ettim diyebilmek için şu an en 0rospusuyla gönlümü eğlendirmek istiyorum çünkü ümidim kalmadı
Var öyle kızlar ama neyi neden yaptığın önemli. Burada ikimiz de anonimiz. Ben açık yüreklilikle söylüyorum temiz bir insanım. Öyle olmasam böyle bir soru sormazdım zaten. Ama ben sahsen senin gibi biriyle olmak istemezdim çünkü benim kendimi koruma sebebim Allah'ın rızası. Ama senin sebebin bu değil ve bozulmaya da müsait birisin. O yüzden istemezdim
Ben seni istersem isterim senden mi onay görüyorum saçma sapan konuşma. Evet bu aralar aşırı bozulmaya açığım çünkü ümidim kalmadı. 25 yaşına geldim 25
Bak hangi insan üzülür biliyor musun? Cinsel isteği yüksek insan üzülür çünkü içinde bazı şeyler kalmıştır. Benim çok içimde kaldı çünkü yaşıtım erkeklerin çoğu bir sürü şey yaşadı ben yaşayamadım. Çünkü doğru düzgün bir kadın hayatıma girsin dedim yaşarsam onunla bir şeyler yaşarım sonrada evlenirim dedim ama öyle bir dünya yok
Evlenmeden yaşamaya karşı değilsin demek ki o zaman baştan düzgün değilsin zaten. Beklentin buysa karşıma çıkan kızlar da zaten düzgün olmayacak. Daha bunun farkında bile değilsin. Hadi güle güle
Aynen sana bakirrrr bir erkek gelecek pasif der onuda beğenmezsiniz hayatınız yalan yorumun altında daha fazla laf kalabalığı yapma hadi hayırlı akşamlar
Öfken artık sağlıklı düşünmeni engelleyecek boyuta gelmiş. Yazık. Üzüldüm senin adına. Bu kin ve nefretle duzgunu de bakmaz yamugu da bakmaz sana garanti verebilirim. Hadi iyi akşamlar
Allah dilerim yaşadığım her şeyin mislini sana yaşatır. O zaman böyle lakayıt konuşabilecek misin görürüz inşaAllah kabul ederde şu konuştuğun lafları bir bir yersin ve beni hatırlarsın.
Haksız beddua sahibine geri döner. Senin bedduan bana işlemez o yüzden. Bu ettiğin beddua direkt sana dönecek. Bakalım sen aynı şeyleri tekrar yaşarken bu kurduğun cümleden pişmanlık duyacak mısın
25 yaşına gelmişsin hala kendi yalanlarına kendini inandırmaya çalışıyorsun düzgün kaldım düzgün erkek gelecek ahahahdha aynen bak geldi 28-30 yaşına gelince burada anonimden şöyle soru görürüz. Bu zamana kadar doğru kişiyi beklediğim için bekaretimi sakladım eşime sakladım ama karşıma çıkmadı ühü ühü bir şeyleri kaçırmış gibi hissediyorum. böyle kız yorumlarını bu sitede çok gördüm.
@Mateekısoyaro ben kendimi zinadan başkası için korumuyorum. Allah'ın rızası için koruyorum. Sizin gibilerin hiç anlamadığı ve anlayamayacağı şey bu. O yüzden ben 28-30 yaşına da geldiğimde yine iyi ki diyeceğim.
Biri olsa da olmasa da ben kendimi korumaya devam edicem. Çünkü sizin veya başkaları gibi sığ bakış açısına sahip değilim. Benim kendimi koruma sebebim bambaşka. Sizin hayal edemediğiniz kulvardayım yani
Bence korumuyorsun çirkin talep edilmeyen bir kızsın bu yüzden kendimi koruyorum ayaklarına giriyorsun. Güzel bir kız olup bu sözü diyorsan gerçekten helal olsun ama çirkin ve talebi olmayan birisin buna adım gibi eminim
@Mateekısoyaro gayet de güzelim. Ayrıca en çirkin kız bile istesen o işi yapacak birini bulur. Kendini kandırma o yüzden inanç da ahlak da güzelliğe çirkinliğe bakmaz. Benim gözümde değerli olan insan da bulamadığı için değil gerçekten doğru olan bu olduğu için korur kendini. Vizyon şart. Şimdi bu sığ düşüncelerini alıp sorumdan defolup gidebilirsin
Ben kendimden bahsediyorum, sen daha hayal dünyasında yaşamaktan bahsediyorsun. Ne boş mahluksun yaa defol git sorumdan zaman kaybısın yemin ediyorum. Hiç uğrasamicam
Sonrada seni hiçbir erkek tercih etmeyecek vizyon bekaretttt ahlaklıyım ben mükemmelim göreceğiz bu boş konuşmalarını şu an tabi hala hayallerini zırvala
@Mateekısoyaro 40 yaşında evlenen insanlar var boş konuşma kim kimi tercih etmiyor? Kusura bakma da benim gibisini zor bulurlar bu devirde. Hadi defol artık
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Doğru insanın karşısına çıkmasını bekleyen bir erkeğin kadınlarla mesafeli olması benim çok ilgimi çekiyor. Var mı böyle insanlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet var, hakedecek bir kadın henüz rastlamadım. Toplum o kadar çürümüş ki, sabah konuştuğun kişi akşam başka birisi olarak karşına geliyor. İnsanları tanımayı bırakalı bu sebepten dolayı çok zaman oldu. Belki bir gün diyelim..
Seni takip ediyorum normalde. Bunu hak edecek kızlar var biliyorum ama öyle bir erkekle karşılaşmadım. İnşallah vardır
Nasip işleri, varsa yaşarız yoksa yalnız gideriz. Elimizden bir şey gelmiyor.
Haklısın
Zaten öyle. Başka seçenek yok
Peki sana bir şey soracağım. Senin karşı cins ile mesafeli olmanın sebebi nedir?
Normalde asosyal biri misin
Saygısızlık, Güvensizlik, Sadakatsizlik.. Özellikle bu devirde en zor bulunan başlıca özellikler. Görüp, görebileceğin en sosyal kişiyimdir. Gözlemlerim sonucu edindiğim bilgiler sayesinde yanılmadığımı her geçen gün daha da iyi anlıyorum.
Karşı cins ile mesafeli olmanın tek sebebi Saygısızlık, Güvensizlik, Sadakatsizlik yani doğru mu anladım?
Sadece başlıca nedenleri.. Bunları edep-ahlak takip ediyor. Netlik ile sonuçlanmayan her cümle yeterince kendinden soğutuyor diyebilirim.
Edep ve ahlakın kaynağı nedir
İnanç tabi ki
Heh işte asıl aradığım cevap buydu işte bu. Teşekkür ederim
Rica ederim, olması gereken bi' şeyin olmaması kadar can sıkan bir şey yok.
İşte böyle düşünen insanlar neden çok az ben de bundan yakınıyorum
Öyle erkeklerin ömründe tek bir şansı vardır, ya Sap kalır ya da şansı varsa doğrusuna denk düşer.
Bu herkes için geçerli
bu sefer erkeği pasif görüyorlar. ben şahsen öyleyim
Sosyal bir kişilik olabilir bu insanlar. O zaman pasif görünmezler
Güvenilir erkek bulunca kıymet mi biliyorsunuz peki
Evet ben biliyorum
"fikret abi hatırlıyo musun bi gün tapınakta tandır yapın demiştin de herkes sana gülmüştü."
Boş yaptı kertenkele
Ben bu şekildeyim. Aslından birkaç sebepten ilki güvensizlik yani benden önce ne halt etti bilmiyorum. Diğeri eşime rahat bir hayat sunamamak, çocuk düşünmüyorum mesela bu ülkeye bu dünyaya neden çocuk getirim ki vs vs uzar gider
Doğru insanın çıkmasınıda önemsemiyorum , kadınlara karşıda ilgili değilim
Doğru kadın karşıma çıkmasını bekledim çıkmadıkça sapıttım zina yapmamak için mastürbasyona bağımlı oldum sonra p*rno sonra ikisinide irademi güçlendirip bıraktım seksting 7-8 kişiyle yaptım şimdide zaten düzgün kadın hiç çıkmadı pompaya başlayayım diyorum.
Gerçekten adi olan erkeğe düzgün kadınlar geliyor.
Yanılıyorsun
Ben geçmişi temiz biri olarak geçmişi kirli bir erkekle evlenmek istemiyorum. O dediğin şey denk gelse bile hayır gelmez o ilişkiden. Bu dediğimi sakın unutma
Hayata mı inanayım sana mı ben kendimi aman zina aman haram dedikçe kadınlarla bir şeyler yaşayamadım kullanıp kadınları üzen her erkek sevildi ve bakire kızlarla evlendi.
Kadınlar erkeğin geçmişini umursamıyor sen bir adamı sev bakalım geçmişi umrunda olacak mı görürüz
Ayrıca senin kendini zinadan korumanın sebebi ne? Sen zinadan Allah rızası için değil de karşına sırf temiz kız çıksın diye mi korunuyorsun? Bu mu vizyonun?
Sen dalga mı geçiyorsun erkeğim ben erkek sana böyle libido verilse bak bakalım Allah rızası falan düşünüyor musun?
Ben düzgün kalayım düzgün kız istiyorum diye hep tuttum kendimi ama dünyanın işleyişi öyle değil keşke öyle olsa
Libido herkeste var. Sadece erkekte yok. Boş konuşma o yüzden
Erkek kendi kendine yapmıyor bu eylemi
Sen zina yapsan nolur yapmasan nolur ki zaten. Allah'ın rızasını düşünmeyen adamdan hiçbir konuda hayır gelmez
Libido herkeste aynı değil bir şey bildiğin yok sadece hadsizce konuşuyorsun.
Ben düzgün kaldım çünkü ben böyle bir kadını hak ettim diyebilmek için ama nerde kaşar var onlar hayatıma geldi bende istemedim reddettim bu sefer yalnız kaldım.
Hayatımda şu cinsel isteğim yüzünden çektiğim zorluğun %1’ini yaşadıysan bende insan değilim.
Hala Allah rızası diyorsun empatik zekadan yoksun bir kadına benziyorsun.
Şöyle düşün erkeksin ve sen zinadan uzak duruyorsun çevrendeki erkekler en güzel kızlarla en delikanlı çağlarında iliklerine kadar doyuyorlar.
Sen ne düzgün nasip çıkacak diye bekliyorsun bak çıktı 25 yaşına geldim bir tane çıkmadı.
Bir kadının arayacağı her şeye sahibim ama çıkmıyor ne diyeceksin?
Nasip ya gelecek mi arkadaşımda artık yeter demeye başladı insanın nefsi var Allah korkusu dediğin şey bir süre sonra yeter artık diyorsun ben enayi miyim?
Millet deli gibi seks yapacak bir sürü kadınla doyacak ben enayi gibi evlilik zina haram öyle oldumda ne oldu nerde düzgün nasip Allah karşıma nerde tam tersi kadın var onları çıkardı bende istemedim kötü biri değilim kullanmadım yol verdim ama yalnız kaldım.
Yaa yürü git bee sanki kimin ne yaşadığını biliyor da dünyada tek sıkıntı zorluğu acıyı sen yaşıyorsun zaten aynen ergen seni
Bir sürü kızla yatmış erkekler hanım hanımcık cinsellik yaşamamış düzgün kızlarla evlenebiliyor.
Düzgüne düzgün çıkmıyor bozuğa düzgün geliyor.
Düzgünüm diye kaşar kızlar hep gelmesinden dünyanın dinamiğini anlayabilirsin.
Sadece hayal dünyasında yaşıyorsun.
Geçmişi önemli erkeğin dersin yarın gider yatakta birileriyle yemediği halt kalmamış adamın karısı olursun böyle kızları çok gördüm.
Kaale alamıyorum.
Düzgün insanlar düzgün insanlarla da evleniyor onu da gördüm ben merak etme. Senin o bie sürü kızla yatmış sonra da düzgün kız bulmuş dediğin kızların bir çoğunun da düzgün olmayıp kendini gizlediği sonradan çıkıyor. Dengiule evleniyorlar yine yani haberin yok
Düzgün olan erkeklerde böyle böyle yavaş yavaş karşısına düzgün bir nasip çıkmayınca sapıtıyor şu an evlilik falan düşünmüyorum güzel bir kız bulayım eğleneyim ciddi middi ilişkiyede gerek yok
Bunca zaman istedik olmadı
Kendini bence kandırıyor hayal dünyanda yaşıyorsun.
Düzgün erkekle düzgün kadın evleniyor falan zannediyorsun galiba
Bu dünya mantığındaki gibi mantıklı değil.
Zinadan Allah rızası için değil de başka sebeplerden uzak duranın bir süre sonra karakterini bozması normal. O yüzden öyle olandan hayır gelmez diye boşuna demedim
Dünyayı gayet iyi biliyorum merak etme. Senin sorunun her şeyi göründüğü gibi zannetmen
Allah rızası Allah rızası anca diyorsun bak erkek değilsin ondan anlaman mümkün değil.
Bir erkeğin cinsel içtahını tutabilmesi ne kadar zor bir durum bilemezsin.
Sen şey zannedersin kadın ve erkeğinde cinsel dürtüleri aynı değil mi
Öfkeliyim bu hayata başka hiçbir hissiyatım yok o kadar gençliğimden beri dua ettim istedim yalnızlığa mahkum kaldım.
Hayatıma giren kızlar hep istemediğim tarzda insanlar çok bir şey istemedim kendini korumuş namuslu güzel karakterli bir kız ama yok
O kadar canım sıkılıyorki o kadar cinsel isteğin olsun ama hiçbir şey yaşayama niçin düzgün bir nasibi hak ettim diyebilmek için şu an en 0rospusuyla gönlümü eğlendirmek istiyorum çünkü ümidim kalmadı
Var öyle kızlar ama neyi neden yaptığın önemli. Burada ikimiz de anonimiz. Ben açık yüreklilikle söylüyorum temiz bir insanım. Öyle olmasam böyle bir soru sormazdım zaten. Ama ben sahsen senin gibi biriyle olmak istemezdim çünkü benim kendimi koruma sebebim Allah'ın rızası. Ama senin sebebin bu değil ve bozulmaya da müsait birisin. O yüzden istemezdim
Ben seni istersem isterim senden mi onay görüyorum saçma sapan konuşma.
Evet bu aralar aşırı bozulmaya açığım çünkü ümidim kalmadı.
25 yaşına geldim 25
Ben de o yaştayım nolmuş
Bozulmaya açıksan artık gözümde bozuksun demektir zaten. Sana hayatta başarılar
Bak hangi insan üzülür biliyor musun?
Cinsel isteği yüksek insan üzülür çünkü içinde bazı şeyler kalmıştır.
Benim çok içimde kaldı çünkü yaşıtım erkeklerin çoğu bir sürü şey yaşadı ben yaşayamadım.
Çünkü doğru düzgün bir kadın hayatıma girsin dedim yaşarsam onunla bir şeyler yaşarım sonrada evlenirim dedim ama öyle bir dünya yok
Senin gözünde ne olduğum beni alakadar etmiyor benim için mühim biri değilsin yolun açık olsun hayal dünyanda genişlikler diliyorum.
Evlenmeden yaşamaya karşı değilsin demek ki o zaman baştan düzgün değilsin zaten. Beklentin buysa karşıma çıkan kızlar da zaten düzgün olmayacak. Daha bunun farkında bile değilsin. Hadi güle güle
Aynen sana bakirrrr bir erkek gelecek pasif der onuda beğenmezsiniz hayatınız yalan yorumun altında daha fazla laf kalabalığı yapma hadi hayırlı akşamlar
Öfken artık sağlıklı düşünmeni engelleyecek boyuta gelmiş. Yazık. Üzüldüm senin adına. Bu kin ve nefretle duzgunu de bakmaz yamugu da bakmaz sana garanti verebilirim. Hadi iyi akşamlar
Allah dilerim yaşadığım her şeyin mislini sana yaşatır.
O zaman böyle lakayıt konuşabilecek misin görürüz inşaAllah kabul ederde şu konuştuğun lafları bir bir yersin ve beni hatırlarsın.
Haksız beddua sahibine geri döner. Senin bedduan bana işlemez o yüzden. Bu ettiğin beddua direkt sana dönecek. Bakalım sen aynı şeyleri tekrar yaşarken bu kurduğun cümleden pişmanlık duyacak mısın
Allah'ın rızasını umursamayan mahlukat Allah'tan dilerim diyerek beddua ediyor mal bak hele
Öyle olunması gerekiyor zaten
Evet ama öyle olan denk gelmiyor bir türlü
Nasip kısmet bu işler
Haklısın
Nasip kısmet değil düzgün kızsan fırlama erkeği çekersin.
Oynak kızsan düzgün erkeğe aşık olursun bu kadar basit
+ -‘yi çeker + +’yı iter.
@Mateekısoyaro o + - dengesi öyle bişeu değil sen olayı çok yanlış anlamissin
25 yaşına gelmişsin hala kendi yalanlarına kendini inandırmaya çalışıyorsun düzgün kaldım düzgün erkek gelecek ahahahdha aynen bak geldi
28-30 yaşına gelince burada anonimden şöyle soru görürüz.
Bu zamana kadar doğru kişiyi beklediğim için bekaretimi sakladım eşime sakladım ama karşıma çıkmadı ühü ühü bir şeyleri kaçırmış gibi hissediyorum.
böyle kız yorumlarını bu sitede çok gördüm.
@Mateekısoyaro ben kendimi zinadan başkası için korumuyorum. Allah'ın rızası için koruyorum. Sizin gibilerin hiç anlamadığı ve anlayamayacağı şey bu. O yüzden ben 28-30 yaşına da geldiğimde yine iyi ki diyeceğim.
Biri olsa da olmasa da ben kendimi korumaya devam edicem. Çünkü sizin veya başkaları gibi sığ bakış açısına sahip değilim. Benim kendimi koruma sebebim bambaşka. Sizin hayal edemediğiniz kulvardayım yani
Bence korumuyorsun çirkin talep edilmeyen bir kızsın bu yüzden kendimi koruyorum ayaklarına giriyorsun.
Güzel bir kız olup bu sözü diyorsan gerçekten helal olsun ama çirkin ve talebi olmayan birisin buna adım gibi eminim
@Mateekısoyaro gayet de güzelim. Ayrıca en çirkin kız bile istesen o işi yapacak birini bulur. Kendini kandırma o yüzden inanç da ahlak da güzelliğe çirkinliğe bakmaz. Benim gözümde değerli olan insan da bulamadığı için değil gerçekten doğru olan bu olduğu için korur kendini. Vizyon şart. Şimdi bu sığ düşüncelerini alıp sorumdan defolup gidebilirsin
Boş yapma Allah aşkına hala hayal dünyanda yaşıyorsun.
Kendini vizyonlu görüyorsun vizyonun bekaretin galiba
@Mateekısoyaro vizyonum inancım. Sığlar anlayamaz böyle şeyleri. Kendini yorma o yüzden
Ben kendimden bahsediyorum, sen daha hayal dünyasında yaşamaktan bahsediyorsun. Ne boş mahluksun yaa defol git sorumdan zaman kaybısın yemin ediyorum. Hiç uğrasamicam
Ben seninle uğraşamayacağım.
30’a yaklaşınca vizyonu görürsün evlenemedim düzgün erkek yok ühü ühü ahshahsha
Sonrada seni hiçbir erkek tercih etmeyecek vizyon bekaretttt ahlaklıyım ben mükemmelim göreceğiz bu boş konuşmalarını şu an tabi hala hayallerini zırvala
@Mateekısoyaro 40 yaşında evlenen insanlar var boş konuşma kim kimi tercih etmiyor? Kusura bakma da benim gibisini zor bulurlar bu devirde. Hadi defol artık
@mın kuruduktan sonra evlensen ne yazar gençliğini güzelliğini enerjini yaşayamıyorsun.
Benim gibisi diye tutturmuş sanarsın dünyanın en güzel kadını
@Mateekısoyaro ya defol artık sorumdsn terbiyesiz ruh hastası
Oşt ahhdahsh
@Mateekısoyaro sg
Evet düzgünümde yok düzgün kız yok @soran ne yapacağız? Böyle kızlarla nasıl nerede karşılaşılır hangi ortamlara girerler biliyor musun?
Bizzat öyleyimm kendimi esime sakliyorum
İnşallah öylesindir. İnsanlara güvenim o kadar azaldı ki...
Vallahide billahide oyleyim
Öyleyse senin adına sevindim
Tesekkur ederim
Rica ederim
Bennnn
Doğruyu ariyoruz
Cok guzel anlatmissin aslinda
Yoktur
Bilmem