Herkes hep kötü özelliklerini söylüyor.
Her burcun kötüsü var en çok niye başaklar şeytan?
Herkes hep kötü özelliklerini söylüyor.
Her burcun kötüsü var en çok niye başaklar şeytan?
Bu konudaki görüşünü almak üzere, @spadess 'i soruya davet etmek istiyorum. Nedir bu Başaklar'la alıp veremediğiniz? 😄
Ben burçların kişiliği etkiledigini düşünmüyorum, boş ütopya olarak görüyorum ama yine de iyiyiz iyi:)
Asla, kaçmak hiç adetim değildir😄
Her şeyi kontrol etmeye çalışıyorsunuz, fazla detaycısınız.
Bir şeyi kolay kolay beğenmiyorsunuz, kusur bulmak gibi bir huyunuz var. Yani eleştirel insanlarsınız.
Son olarak, takıntılı, manipülatif ve alıngan olduğunuzu da söylemeden geçmeyelim.
İyi burç ama biraz fazla hayal dünyasında yaşıyorlar bir de çok kararsızlar ikide bi karar değiştirirler. Bunun dışında iyi burçtur
Cevap
8Cevap
Hayır, ben seviyorum. En sevdiğim ilk üç burçtan biri.
İkizleri başaklarda sever :)
Terazii😂 teraziyi severler mi kii
Severler evet ben severim :) de terazi arkadaşlarım hep beni umursamayan tiplerdi:/
Biz boğalar ile iyi anlaşıyorlar. Okulda kanka, iş yerinde ortak - doğru ekip arkadaşı, evlilikte ideal eş olabilirler.
Doğru.
bilmiyorum bende basagim ama insanlar kil kapiyor bize :D
Çok garip arkadaşım yani bizde insanız bu kadar neyimiz var kıl kapacak :D
Onlara kalsa her özelliğimizi çekemicekler. Her insanda vardır bunlar pehh bunlar delirmiş anam :/
En iyisi
İnsan kendinde olmayan özelliği görünce haset eder. Bizdeki olay da bu.
Hangi burç da disiplin, analiz, temizlik konusunda hassasiyet:) var.
Enim eşim başak baya zorlanıyorum arkadaşım
Aslan olmana rağmen mi:)
Evet neden ki?
Uyumlu oluyor sankide öyle gözlemlenmiştim aslan başak :)
Uyumlu ol ya çalışıyorum aslında. Aslan burcu liderliği ve yöneticiliği sever hep
İknası zor oluyor başak burcunun yanılıyormuyum?
Doğru. Aslan Başak birbirlerini tutarlar hep. O uyumlu değil mi?
Yani işte en zorladığı da bu bazen benziyorum ve pes ediyorum gerçekten her şey'e çok alınıyorsun ve haklıyken haksız durumlara düşüyorsunuz bir anlık celallenmeyle
Gerçekten öyle. Bunları yapmamak lazım kötü şeyler bunlar. Hassasız ama böyle olmamamız lazım.
Evet neden böylesiniz yaa kendi dünyanız var sizin gerçekten çözmeye çalışıyorum şifreleri beynim yanıyor 😇
Hassas nariniz :) ondan dolayı. Hemen etkileniyoruz. Herkesin dünyası vardır bence... Yok be karmaşık değiliz 😇
Hıı hassasmış cidden bazen başka dünyada yaşıyorsunuz gibi hissediyorum. Çok net siniz çoo dürüst ve bağlılık. Ön planda bunlar güzel birtek şu parlamanız olması ani şekilde bal kaymaksınızda 😇
İçimizde kapandığımız için:) hayal dünyamızda yaşadığımız doğru bazen. Haklısın çok haklısın :( :)
İyi çözmüşüm sizi ben şifre kırıcı aslan 😇🤣 bir film vardı şimdi aklıma gelmedi neyse
Ahaha :D güldüm :D
Gülmek güzeldir. İnsana vitamin minare ve mutluluk hormonunun çalıştırır ve güzelleştirir sende bunların hepsi vardır. Şimdi 😇
Minare😂 bilmem.))
Offf Bee gittin onumu yakaladın yazım hatası o deli 😇 mineral Di o sende biliyosunda işte işine gelmedi dimi? Sinsi seni
Hahaha klasik başak işte ayrıntıcı😂 temiz bi sinsilik kötü niyetim yok 😀
Evet klasik başak evet çoo titizsininiz canım o konuda kesinlikle %100 haklısın efsane bişey süper hatta ☺️🤭😇
Ahahhaa 😇 kendimizi de sileriz bazen bunun için... siz aslanlar da çok komiksiniz yav ahahshdj
Evet aslanlar komik Heleki havamdaysam varya efsoyum yani gülmekten karşımdakini kahkahaya boğarım yani
:) Ne güzel
Evet çoo güzel 😏
Eşinizle iyi anlaşırsınız umarım :)
Şükür çok üzerine gitmez isem gayet iyi 🤭
Ben çok severim yükselenim de zaten başak
Kovalar sever bak evet :)
Nereden anladın kova olduğumu 😀
Sembolü gözüküyo nickinin yanında 😀😂
Burçlara ilgin var galiba
Evet çok severim gözlem yapmayı burçlar hakkında
Teşekkür ederim
bunun burçla alakası yok, dış görünüş ve kişilik