Çünkü ulaşılmaz hissi veren her zaman daha değerlidir. Kendini uzak tutup kimseyle konuşmayan insanlar da aynı şekilde aslında. Asosyal damgası yemek yerine, havalı görünür öyle anılırlar -en azından okul zamanında-
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Öyle olmalı zaten kadın içinde erkek içinde kendini sakınmalı mesafeli olunmali
1
3 Yorumla
Soran
1 ay
Evet öyle olmalı ama öyle erkek de çok az maalesef :(
Kadınları ile mesafesini koruyan erkekler demedim mi sen niye ilgini çeksin ki Sonuçta hiçbir kadınla mesafeyi kısaltmıyor bir amacı falan yoktur muhtemelen kadın görmeye veya hayatına kadın sokmamak için mesafelidir yahut gaydir
Soru o şekilde olsa mesela net bir cevap verebilirdim Doğru insanın karşısına çıkmasını bekleyen bir erkek kadınlarla mesafeli olması benim çok ilgimi çekiyor desen Eyvallah diyeceğim
Cok derin konular bu konular Ben iyisi mi sen o erkekleri bekle haklisin diyeyim de konu kapansin sonucta oyle bi erkek yok benim nazarimda varsa da buldugunu kacirma
Sen ruh hastası mısın? Hic işin gücün yok herhalde yazmayınca kendi kendine mal mal dusuncelere kapılıp engellemişsin. Bu kadar işsizlik iyi değil. Psikolojin bozulmuş bence tedavi ol
Ben işim gücüm var sürekli burada gezmiyor ki yazmadım. Sen bu kadar boş gezenin boş kalfasıysan bu benim sorunum değil. Bir de ergen misin falan yazmışsın seni ruh hastası manyak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çünkü ulaşılmaz hissi veren her zaman daha değerlidir. Kendini uzak tutup kimseyle konuşmayan insanlar da aynı şekilde aslında. Asosyal damgası yemek yerine, havalı görünür öyle anılırlar -en azından okul zamanında-
Öyle olmalı zaten kadın içinde erkek içinde kendini sakınmalı mesafeli olunmali
Evet öyle olmalı ama öyle erkek de çok az maalesef :(
Hayırlısı illa vardır kalan inşallah herkes hak ettiğini bulur
Ne zaman :(
Gevşek olmadığı içindir
Evet olması gereken bu çünkü
Aynen. Karılar bir erkeğe ya işi düştüğü için ya da hoşlandığı için yanaşır. Başka türlü yanasmaz
Çünkü o erkek evlenmeliktir.
Evet
Bunu bi kizdan daha duymustum galiba haklisiniz ben 42 yasina geldim bi turlu bunu basaramadim hic uzak kalamadim guvenilirde degilim. hep. aldattim
Belki de ondan bu yaşa tek başına geldin
Dogru diyon he
Güven veriyordur
Evlenip ne yapacaksın
Bekar kalıp ne yapacaksı
Iliski de olan erkekleri mi kastediyorsun
Hayır genel olarsk
Gaydir o zaman
Ne alaka be
Helal haram nedir bunlar bilmediğin şeyler olduğu için tabi
Kadınları ile mesafesini koruyan erkekler demedim mi sen niye ilgini çeksin ki Sonuçta hiçbir kadınla mesafeyi kısaltmıyor bir amacı falan yoktur muhtemelen kadın görmeye veya hayatına kadın sokmamak için mesafelidir yahut gaydir
Ya da doğru insanın çıkmasını bekliyordur mesela
Işte sen soruyu hangi anlamda net bir şekilde ifade edemediğin için bizi de bu şekilde ifade etmeye zorluyorsun
Soru o şekilde olsa mesela net bir cevap verebilirdim Doğru insanın karşısına çıkmasını bekleyen bir erkek kadınlarla mesafeli olması benim çok ilgimi çekiyor desen Eyvallah diyeceğim
Tamam bunu kastettim
Eyvallah
Cevabı alabilir miyim şimdi
Cok daha fazla aldatilirsin
Ne alaka ya
Cok derin konular bu konular Ben iyisi mi sen o erkekleri bekle haklisin diyeyim de konu kapansin sonucta oyle bi erkek yok benim nazarimda varsa da buldugunu kacirma
O zaman sen öyle bir kadın da yok dersin değil mi?
Ya Ben sadece erkekleri kastediyorum kadınlara bir şey diyemem hayatımda tanıdığım kadın sayısı bile iki elin parmağı kadar
Ben kadın da tanıyorum erkek de ve dediğim gibi insanlar her iki cinsiyette de az da olsa var bundan emin olabilirsin
Az da olsa var zaten Ben genel olarak bakildiginda %'si yuksek erkekleri kastediyorum her erkegi de yàftalamiyorum 10 parmaktan 2 tanesi adamdir
Dini esaslara uygun erkek vardir yok diyemem
Tamam işte ben de bundan bahsediyorum. Neden daha çok aldatılırsın diyerek saçma bir cevap veriyosun
Sacmalamakta konuya dahil degil mi😂
Hayır değil. Saçmalık sevmem
mesafe önemli
Bence de
bence de :)
Sen ruh hastası mısın? Hic işin gücün yok herhalde yazmayınca kendi kendine mal mal dusuncelere kapılıp engellemişsin. Bu kadar işsizlik iyi değil. Psikolojin bozulmuş bence tedavi ol
Ben işim gücüm var sürekli burada gezmiyor ki yazmadım. Sen bu kadar boş gezenin boş kalfasıysan bu benim sorunum değil. Bir de ergen misin falan yazmışsın seni ruh hastası manyak
Tabi efendim