Aşk İlişkileri 1 ay Fotoğrafını duvar kağıdı yapacak kadar sevdiğiniz biri oldumu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Fotoğrafını duvar kağıdı yapacak kadar sevdiğiniz biri oldumu? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bi ara şey vardı.. doğduğu günün ayın görüntüsü onu yapmıştım... he kendisi odun çok sevinip mutlu olmadi o ayrı 0 2 Yorumla Soran 1 ay Bende çiçeklerle ismini yapmıştım duvar kağıdıma ve öküz anlamamıştı bile ne olduğunu Yorumla u inciitanesiii 1 ay 😀odun falan ama iste napalim seviyoz mskss Yorumla
Ustabilir Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok seversem duvar kagıdı yapmam ondan Gözden ırak tutmak isterim onu kıskanırım (tadında kıskançlık) 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. orada burada çok paylaşmayı çok seven biri degilim o yüzden yapmadım 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bill Gates bile gelse o fotoğrafı çöp kutusundan geri çıkartamaz 😂 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. benimki onun telefonunda öyleydi ama benim telefonumda onunkisi yoktu eski ilişkimde 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Xper 6 Yaş: 124 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Wp de sevdiğimin fotosu var yazisma duvarinda 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öncə birisini sevelim de. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 197,3b cevap paylaştı. Hayır hiç olmadı maalesef 0 0 Yorumla
isimszz_xx Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Benimkini yapan olmuştu çok mu sevmiş yani 0 0 Yorumla
özgürruhluminik Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 731 cevap paylaştı. Olmadı ama benimkini yapan oldu 0 0 Yorumla
Dilankarakoc58 Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Olmadi 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet oldu 🥰 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendimi evet 0 0 Yorumla
ModernKontes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Olmuştu 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmadi 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oldu maalesef 0 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı. evet oldu 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır… 0 0 Yorumla
dilaylaylla Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. Bilmiyorum 😓 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır olmadı 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yook 0 0 Yorumla
Angels10 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 41,6b cevap paylaştı. Olmadı bea. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 38,7b cevap paylaştı. Olmadı knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bi ara şey vardı.. doğduğu günün ayın görüntüsü onu yapmıştım... he kendisi odun çok sevinip mutlu olmadi o ayrı
Bende çiçeklerle ismini yapmıştım duvar kağıdıma ve öküz anlamamıştı bile ne olduğunu
😀odun falan ama iste napalim seviyoz mskss
Çok seversem duvar kagıdı yapmam ondan Gözden ırak tutmak isterim onu kıskanırım (tadında kıskançlık)
orada burada çok paylaşmayı çok seven biri degilim o yüzden yapmadım
Bill Gates bile gelse o fotoğrafı çöp kutusundan geri çıkartamaz 😂
benimki onun telefonunda öyleydi ama benim telefonumda onunkisi yoktu eski ilişkimde
Wp de sevdiğimin fotosu var yazisma duvarinda
Öncə birisini sevelim de.
Hayır hiç olmadı maalesef
Oldu , mercedes🫀
Benimkini yapan olmuştu çok mu sevmiş yani
Olmadı ama benimkini yapan oldu
Olmadi
Evet oldu 🥰
Kendimi evet
Olmuştu
Olmadi
Oldu maalesef
Olmadı
evet oldu
Hayır…
Hayır
Olmustu.. Kmseyi kendinizden fazla sevmeyin
Bilmiyorum 😓
Evet kendisi tepki bile vermemişti görünce.
Olmadı
Hayır olmadı
Olmuştu
Yook
Benim galerim de resim olmaz
Hayır
Olmadı bea.
Evet oldu
Olmadı knk
Evet oldu
Hayır
Oldu evet