Kültür & Sanat Hiç karakalem portrenizi çizdirdiniz mi? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Ben çok istiyordum denk gelince dayanamadım 😅 benzemiş mi sizce? Beş dakikada çizdi hocamız Hiç karakalem portrenizi çizdirdiniz mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,3b cevap paylaştı. O kadar kısa sürede iyi çizmiş :) Birkaç defa çizdirdim ben de. 1 4 Yorumla beyt_16 1 yıl Olmuş mu Yorumla LEYYA_GS 1 yıl Birebir aynı diyemem ama benzerlikler var :)) Yorumla beyt_16 1 yıl Nihayet birileri benzetti ya 😅 teşekkür ederim Yorumla LEYYA_GS 1 yıl Rica ederim. Yorumla
Pembebonibonşeker Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Benzememiş ama beş dakikada çizmiş yani 6 saatte daha iyisini çizerim 😂 1 10 Yorumla beyt_16 1 yıl Cidden mi 😅 Yorumla Pembebonibonşeker 1 yıl Yani benzemiş mi sizce Yorumla Pembebonibonşeker 1 yıl İki başka kişi resmen Yorumla beyt_16 1 yıl Hayır 6 saatte çizebilir misin cidden 🙄 Yorumla Pembebonibonşeker 1 yıl Çizerim de Niye çizeyim Hahaha Sanat anlayışım başka ama daha iyisini çizerim Yorumla beyt_16 1 yıl İddianı ispatlamak için işte 😅 peki akla kapı açılır ısrar edilmez diyerek susuyorum Yorumla Pembebonibonşeker 1 yıl Selam verdiğim portre çizmemi istiyor ne kadar bunaldığımı sen düşün Yorumla beyt_16 1 yıl Ama sen dedin ben daha iyi çizerim diye ben bilmiyordum ki Yorumla Pembebonibonşeker 1 yıl Olsun Yorumla beyt_16 1 yıl Peki Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 441 cevap paylaştı. Olm herif seni cizmemiski. Harry Potter'in yaşlanmış halini çizmiş 0 1 Yorumla beyt_16 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kendim cizerdim eskiden 1 2 Yorumla beyt_16 1 yıl Ben hiç beceremem Yorumla ΙιΙιτh 1 yıl Tamam Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 16,9b cevap paylaştı. Hiç çizdirmedim benzemiş bence 1 3 Yorumla beyt_16 1 yıl Nihayet biri benzemiş dedi 😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl :D beyt_16 1 yıl 🌹🌹
Flavendirel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kendim çiziyorum lakin kendimi hiç çizmedim 1 0 Yorumla
Aglattinsenbeni Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Ressamlar tepesinde canım çekmişti 1 3 Yorumla beyt_16 1 yıl Nerede orası Yorumla Aglattinsenbeni 1 yıl Paris Yorumla beyt_16 1 yıl Bize uzakmış 😅 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Adam güzel çiziyor ama seni çizmemiş. 0 1 Yorumla beyt_16 1 yıl 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çizim çok kötü, senle de hiç alakası yok. 0 1 Yorumla beyt_16 1 yıl Sağol ya 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kadar kısa sürede iyi çizmiş :)
Birkaç defa çizdirdim ben de.
Olmuş mu
Birebir aynı diyemem ama benzerlikler var :))
Nihayet birileri benzetti ya 😅 teşekkür ederim
Rica ederim.
Benzememiş
ama beş dakikada çizmiş yani
6 saatte daha iyisini çizerim 😂
Cidden mi 😅
Yani benzemiş mi sizce
İki başka kişi resmen
Hayır 6 saatte çizebilir misin cidden 🙄
Çizerim de
Niye çizeyim
Hahaha
Sanat anlayışım başka ama daha iyisini çizerim
İddianı ispatlamak için işte 😅 peki akla kapı açılır ısrar edilmez diyerek susuyorum
Selam verdiğim portre çizmemi istiyor ne kadar bunaldığımı sen düşün
Ama sen dedin ben daha iyi çizerim diye ben bilmiyordum ki
Olsun
Peki
Olm herif seni cizmemiski. Harry Potter'in yaşlanmış halini çizmiş
🤣🤣🤣
Kendim cizerdim eskiden
Ben hiç beceremem
Tamam
Hiç çizdirmedim benzemiş bence
Nihayet biri benzemiş dedi 😅
:D
🌹🌹
Kendim çiziyorum lakin kendimi hiç çizmedim
Ressamlar tepesinde canım çekmişti
Nerede orası
Paris
Bize uzakmış 😅
Adam güzel çiziyor ama seni çizmemiş.
😅😅
Çizim çok kötü, senle de hiç alakası yok.
Sağol ya 😅
Evet
Çizdirmedim