Bu arada ben zaten çizimle uğraşıyorum ve lise sondayken bir arkadaşımla kavga etmiştik sonra gönlünü almak için kızın ufak bir çizimini yapmıştım kendi tarzımla çok hoşuna gitmişti çok sevinmişti ve bu vesileyle barışmıştık
Bu arada yüzü daha çok Rhea'ya benziyor ben ilk ona benzetmiştim 😂 motionless in white çok dinlediğim bir grup değil ya ben sadece voices şarkısını seviyorum
Ya tabi sevmiyor olabilirsin ama motionless in white grubu da alternatif bir grup mesela ve onların icra ettiği türde metalcore olarak geçiyor ağırlık olarak industrial ve gotik tarzdan esinleniyorlar
Benzer bir vokal tarzı sevdiğin grupta da var işin ilginç yanı özellikle motionless in white grubunda scream vokal daha fazla diye biliyorum dinlediğim kadarıyla ama tabi herkesin zevki farklıdır bir şey diyemem
Yok öyle yeteneğim ama beni çizen olmuştu hatta bir tanesinin annesi ressamdı o çizmişti ilginç bir anımdır bu ve saklarım da.😄Burada da sağolsun Edameda çizmişti.🌸
Lise 2 deyken (sene 2013 filan😄) hoşlandığım çocuğu çizmiştim ( berbat bir çizim) kavga etmişti gözünün biri morarmıştı onu da detay olarak resimde göstermiştim. Keyifli yıllardı
Şaka bi yana ama yeteneğin var portre çizimin baya başarılı maşallah keskin çizgileri dahada yok edebilirsin zamanla alıştırma yaparak ya da bi eğitim alarak çok iyi yerlere gelirsin
Boş vakti olanlar içindir o zaten bende yıllardır yapmıyorum hiç vaktim yok ki bi çizim saatlerini alıyor kolay değil ya meslek haline getirip üstüne düşmek gerek ya da hobi olarak boş zamanlarda uğraşmak ben hobi olarak eskiden yapardım boş zamanlarım çoktu özellikle pandemi zamanında
Acımasız olamıyorum işte bunu herkes söylüyor ama olmuyor çünkü ailem beni dişe diş değil dişe güzellik olarak büyüttü 🥺kin nefret nedir nasıl duygudur asla bilmem 🤦♂️ Üzülmek kelimesinin vücut bulmuş hali benim sanki ben upuzun Günaydın mesajı atardım karşılığında Günaydın desen yeter ama işin gücün yok mu senin bunun yazıyorsun bana cevabını alıyorum 🤷♂️🤷♂️🥺
Yıllar önce günlük tuttuğumda çiziyordum jfjfj Çıktığım kişilerin resmini çizmişliğim var evet 😂 sonra üni yurdunun sahibi benim günlüğü okuyunca bıraktık o işleri jfjfj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Rhea Ripley değil mi bu 😃 idolum
Bu arada ben zaten çizimle uğraşıyorum ve lise sondayken bir arkadaşımla kavga etmiştik sonra gönlünü almak için kızın ufak bir çizimini yapmıştım kendi tarzımla çok hoşuna gitmişti çok sevinmişti ve bu vesileyle barışmıştık
Yok yok Chris Motionless buuu 😌
Bazılarına güneşi soksan da ısınmaz. O yüzden barışmak için yeteğimi harcamam kdkd
Ya biz çok samimi değildik zaten sınıf arkadaşımdı sınıf haricinde görüşmüyorduk ama severdim kendisini
Bu arada yüzü daha çok Rhea'ya benziyor ben ilk ona benzetmiştim 😂 motionless in white çok dinlediğim bir grup değil ya ben sadece voices şarkısını seviyorum
Ben yeni keşfettim. Sesi ve tarzı çok hoşuma gitti. Sıradan tipleri sevemiyorum ya kdjdj
Ben de severim bu tarz grupları
Genel olarak alternatif tarz ve kültür çok hoşuma gidiyor
Sevdim, güzel 😏🌼
Three days grace dinliyor musun bak dinlemediysen hiç onu da dinle özellikle one x albümünü tavsiye ederim kesinlikle çocukluğumdan beri dinlerim
Rock dışında Punk dinler misin veya kabare falan bu tarz müzik türlerini seviyorsan ara sıra bir şeyler önerebilirim
Evet evet Three days dinliyorum. ama sadece bir şarkısı hoşuma gitti. Her zaman dinleyeceğim bi grup değildi. Ağır metal hoşuma gidiyor ksjjs
Three days grace heavy metal grubu değil zaten yani Matt Walst gelmeden önce değildi post grunge ve alternatif rock grubu three days grace
İşte Alternatif pek sevmiyorum. O yüzden bir şarkısı hoşuma gitti kxkxk
Ya tabi sevmiyor olabilirsin ama motionless in white grubu da alternatif bir grup mesela ve onların icra ettiği türde metalcore olarak geçiyor ağırlık olarak industrial ve gotik tarzdan esinleniyorlar
Ağır metal gibi gelmişti bana. Hani bağırıyor falan ya kdkkd
Benzer bir vokal tarzı sevdiğin grupta da var işin ilginç yanı özellikle motionless in white grubunda scream vokal daha fazla diye biliyorum dinlediğim kadarıyla ama tabi herkesin zevki farklıdır bir şey diyemem
Çizmedim ama çizersem böyle bir şey çizerdim yani umarım başarırım 😂 💅🏻
https://www.youtube.com/embed/2Fl-_-jaZJkBu gerçekten yetenek ister sggjj
Yarın güzel sanatlar kursuna başlıyorum 😂😂
Birlikte başlayalım girl 💅🏻
Ha-ri-ka fikir 🌸💅🏻
Yok öyle yeteneğim ama beni çizen olmuştu hatta bir tanesinin annesi ressamdı o çizmişti ilginç bir anımdır bu ve saklarım da.😄Burada da sağolsun Edameda çizmişti.🌸
Eda çok tatlı çiziyor 🤭
Evet çok beğenmiştim. Bende çıktısı da durur☺️
Lise 2 deyken (sene 2013 filan😄) hoşlandığım çocuğu çizmiştim ( berbat bir çizim) kavga etmişti gözünün biri morarmıştı onu da detay olarak resimde göstermiştim. Keyifli yıllardı
Ahaha, sende fenasın he 😂😂
Gençken hızlıydık😄😄
I ıh, çizim yeteneğim yoktur (profilimle çok tezat olan bi cevap ama olsun lsdşkfis)
Senin çizimlerim efsane bence kdjsnsnsn
Teşekkürler sjdjsj sanatçı ruhumu açığa çıkarıyo bu site sndndjd
https://hizliresim.com/ftb59bi
böyle bi resim olabilirdi (resim temsili)
Düzgün resim çizebilecek kadar yeteneğim yok ama sevdiğim kişinin resmini kalbime zorlanmadan çizebilirim Ayşegül Hanım
Çok romantiksiniz Teoman Bey...
Çizdim ama nerdeyse ayrılacaktık:)) bu bana mı benziyor şimdi bu ben miyim diye ısrarla sorunca hayır dedim, aslında baya da güzeldi ;)))
Karıya bak, çizildiğine sevinmiyor da bu ben miyim tribine giriyor. Çok yanlış kadınlar seviliyor...
Yok çok doğru kadındı, yanlış kadın sevmem ben foto çirkin olmuştu o güzelim kadını mahvetmiştim. :)) haklı bir tribin kıyısından döndüm
Vallahi çok sabırlı ve anlayışlı bir adamsınız xkkkd
Sizde çok komik karısının sağolun:)))
sevdiğine bunu yapan düşmanına ne yapmaz adamı niye yamulttun
Teessüf ederim kdkjdjds
kıhkıhkıh
Yok değmez O kadar çalışma yaptıktan sonra kurşuna bulaşan parmaklarıma değmez ksjdk
Ünlü olanları çizilir bence ksdksjd
Bir erkek için çizim yapmayı bırak kafamı bile kıpırdatmam artık jdjdj
Şu an duruşuna hayran kaldım kskjds
E sende o evreye gelmemiş miydin djjddj
Benim hala ünlü erkeklere zafım var kjdskdj
Evet çizdim ilişkim olduğunda karakalem yapabiliyordum sürpriz olmuştu inanmamıştı kddkdk
Bizi çizen olmadı... sksjkd
Biz çizdikte noldu geçmişte kalıyor dkkd
O değilde ona öyle ya şeytan gibi korkar insan ondan adam gibi birini çizseydin bari djjdjdjd
Şu adama çok hakaret ediliyor, güncendim artık kskjdk
Edilmicek gibi mi ya sevdiceğim deyince bende heralde eli yüzü düzgün nur yüzlü biri sandım sjsjsjs
Gönül bu, çok kınamayınız jsdsjd
Her şeye konar diyon ama bu ondanda beter yahu jsjsdj
Şu an klibini izliyorum o kadar da kötü değil be kdsjd
Şaka bi yana ama yeteneğin var portre çizimin baya başarılı maşallah keskin çizgileri dahada yok edebilirsin zamanla alıştırma yaparak ya da bi eğitim alarak çok iyi yerlere gelirsin
Ben yaklaşık 3 yıldır çizim yapmıyordum. Yeteneğim haliyle köreldi. İşten de ayrılacağım sanırım. Bol bol vaktim olacak. Geliştireceğimi umuyorum :D
Boş vakti olanlar içindir o zaten bende yıllardır yapmıyorum hiç vaktim yok ki bi çizim saatlerini alıyor kolay değil ya meslek haline getirip üstüne düşmek gerek ya da hobi olarak boş zamanlarda uğraşmak ben hobi olarak eskiden yapardım boş zamanlarım çoktu özellikle pandemi zamanında
Psikolojiye de iyi geliyor. Biraz da ondan yapmak istiyorum. 😬
Doğru güzel kafa dağatıyor tamamen çizime odaklıyor insanı
Fazlada zaman geçirince gözler ağrımaya başlıyor tadında bırakmak en iyis olur😊
Çizmedim. Öyle bir yeteneğim olsa yine çizmezdim kim uğraşacak o kadar saat
7 saat sürüyor he sjdhnn
Çizmedim bende odunluk var az😂
Daha iyi, erkeklere romantik olmaya gelmiyor. Akıllı kadınsın shgjk
Aynen şimariyorlar pzvk 😂
Ahaha jhdsssjhs
❤️❤️❤️
<3
Çizdim sonrada yaktım çünkü bana bunu mecbur bıraktı 🤷♂️🤷♂️
Üzücü olmuş...
Beni sevmeyebilirsin istemeyebilirsin ama benimle beraberken başkası ile evlenip düğüne davet etmek bambaşka biseydir
İnsanlar çok acımasız ya. Benimde acımasız olmam lazım. Sen de öyle ol. Yoksa bizi üzerler...
Acımasız olamıyorum işte bunu herkes söylüyor ama olmuyor çünkü ailem beni dişe diş değil dişe güzellik olarak büyüttü 🥺kin nefret nedir nasıl duygudur asla bilmem 🤦♂️
Üzülmek kelimesinin vücut bulmuş hali benim sanki ben upuzun Günaydın mesajı atardım karşılığında Günaydın desen yeter ama işin gücün yok mu senin bunun yazıyorsun bana cevabını alıyorum 🤷♂️🤷♂️🥺
Benim boyle bir yetenegim yok maalesef
Cizimin cok guzel bu arada 💕
Teşekkür ederim bebişim. Bu daha amatör halim. Eskiden çok daha iyi çiziyordum 🤭
Bu daha amatörse profesyonel halini dusunemiyorum 🤗
Şöyle iki üç deneme sonrasında form kazanırım inş kxkx
Insallah 💕🌸
💞
Yıllar önce günlük tuttuğumda çiziyordum jfjfj Çıktığım kişilerin resmini çizmişliğim var evet 😂 sonra üni yurdunun sahibi benim günlüğü okuyunca bıraktık o işleri jfjfj
Evet birçok sevdiğim kişilere çizdiklerim var, özel günlerde hediye niyetiyle yapıyorum, çizimciyim zaten.
Çizdim karakola götürdüm robot resim diye eşgali çıkmadı çıkınca haber vericeklermiş
Valla çizdim hala da duruyor resim dosyamda veremedim de
Resime dair pek yeteneğim yok o yüzden çizmedim
Bizim karşı koğuşta kalıyordu bu çocuk hapishane de 😂
Hayır cizmedim, ama gerçekten seven çizer 😅
Gönlüme çizdim o neki
Uuuuuu...
Gönülden takibimde kimse bilmese de❤
Ben cizersen kesin maymuna benzer bırakalım insan kalsin
Bırak artık bu elemanığğ ASJLKDSADFDA
Ya benim olur ya da toprağın. Instagram'dan dm atacağım. Resmin altına married me yazacağım. Göreceksiniz, evleneceğiniz kdkdkdk
salkfdsklşjlsdaşkldsafdsş çabana hayran kaldım iŞKDSAFLDSFİDSLAF
Aşkk bu yaaa
İşte seven kadın böyle oluyor kdjjssj
Biz ne bilelim abi, görmemişiz AdsşlFADFFDASDFAS
Etkilemek için çizmiştim
Uuu çakal kdjjdjs
En son ilkokulda çizmiştim galiba kdjdmdk
Ben de 2 yıl ara verdim. Yetenek kalmamış ldkdkd
Kimseyi sevmem. Güzel olmuş çizim.
Teşekkür ederim güzelliğim <3
Cizmedim de cizsem tel adam çizer üstüne isim yazardım diğer türlü çok zahmetli. Cizimin de geye benziyor kdjdkdk
Çizdim. Zaten sadece hafızamda, çizdiğimde görüyorum onu
Taeyang adındaki bir Koreli şarkıcı var ona benzemiş
Çizmedim çünküsü yanaklarına kalem yetmez dermişim kdfjdş
Çöp adam olur mu en fazla resim yeteneğim o kadar çünkü
sifir resim yetenegim var denemem bile ahshhaja
Hayır çizemem. Sevdiceğim aklımda en güzel haliyle kalsın isterim onu harcayamam aajshdj
Hiç platonik aşkım olmadı sdfdsf
Güzel fikirmis
Kalbime çizmiştim evet.
Çizmedim ama beni çizen olmuştu
Hayır, yeteneğim de yok ayrıca.
Hiç uğraşamam la ben
Hayır çizmedim sjsjjs
Hayır.
Çizmedim, tercih etmem.
Yeteneğim yok ki
Çözemedim çizme yeteneğim yok çünkü
Çizip hediye etmistim
Hayır öylede yeteneklerim yok 😊
Hiç öyle becerilerim yok..
Çizimde iyi değilim ama öncesinde denemiştim bir kere
Bu kim
Altına ismini yazdım
Tanımıyorum
Sevdiğim yoghh
Yetenek var mı ksks
Yetenekte yok bu dünyada boşuna yaşıyorum götümü kaşıyorummm
😅
Jsjsjshshhshsgsgsggsgsvgs
Benimki de körelmiş 😐
Nasıl olcak geliştircez djjd
Tekrar çizmeye başladım, gelişir. İlaç kullanacağıma çizerim daha iyi dkjsj
Ee yani boş ver ilacı ya güzel şeylere kafanı ver
Böyle yine Chucky'li şeyler gelebilir. Öfkemi yansıtmam lazım kdks
Beni çiz hediye et bana dndj
Dur biraz geliştireyim, çizerim. Şimdi yamuk yumuk olur, ben böyle miyim dersin kdkdj
Djjsd bekliyoruö bende çizebilsem seni çizerdimde yeteneğim yok
Ben kendimi çizerim senin adına kdkdnns
Djsjd tamam çiz onada bakam sjsj
Geralt of rivia olmuş bu ılık versiyon.
Elimden bu geldi beyefendi, çok şapmayınız kdksjd
A bu ben 😂😂
İsminiz Chris mi kdjsjdsk
He arkadaşlarım öyle der ama annem kemalim diye sever 😂
Yarın istemeye gelelim o halde sdksdk
https://youtu.be/-BN6OwJazqU?si=PWaHQ_gQHw05Pfjd yarın Kadıköy nikah dairesi saat 10.00 hemen
Ahaha çok kolay oldu jshdjshdj
Bazen hayat kolaylastırır be özellikle önüne koyar herşeyi seçim hakkı bizde yön veren bizleriz ne zaman istemeye gelirsiniz 😂ona göre giyinicem
Bu akşam gelelim. Hayırlı işler bekletilmeye gelmez jsdksd
Çok sevdim seni he mizahtan anlıyorsun direkt küfür yok en azından
Kezo muyum ben, hemen söveceğim. Teessüf ederim ksks
Madamsın sen be
😅🤭🌼
Seni sevdim guruguru kurtuluşun yok sana bulaşırım ben
Eskiden bir gözünü çizmiştim o zamanlar hoşlandığımız bir kızın. Ama şu an elimde ne o ne de resmi var. Doğrusu umurumda da değil :D
kim bu zibidi power rangers
Kedim sevdicek kabul ediliyorsa defalarca cizdim 😂
Keko sözü der ki, adını kanımla kalbime çizdim. :):
Hayirr
M. Manson sandım bir an
Çizdim sonra ihanet etti