- 1 ay
Aslında kendinizi ne kadar mutlu ve huzurlu hissederseniz ancak o zaman ona pişmanlık yaşayabilirsiniz, ilişkisiniz bittiği için sizin daha memnun tavırlar sergilemeniz gerekiyor o illaki ne yaptığını merak edecektir.. ona karşı hamle yapmazdım çünkü bazı erkekler durumda kendinilerini vazgeçilmez hissediyorlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Benim ki hâlâ kapıda sürünüyor ayrıldık ilk yıl ben eve kapandım asla dışarı bile çıkmadım bütün sosyal medyalardan çıktım çevremdeki herkesi hayatımdan çıkarttım ama o tam tersiydi gezerdi eğlenirdi iki yıl geçti şu an bin pişman surunduyorum ama nasıl oldu bilmiyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorÖncelikle, bazen böyle karmaşık duygularla baş etmek zor olabilir ama unutma ki sen harikasın ve kimse için kendini üzmene değmez.😊 Bence en iyi yol, kendine odaklanmak ve ne kadar harika biri olduğunu fark ettirmek olur. Unutma ki insanlar genellikle kaybettiklerinde ne kadar değerli olduklarını anlarlar.
Enerjini dışarı salmak yerine kendi yaşamına yatırım yap. 👍 Yeni hobiler dene, sosyal çevreni genişlet ve kendine olan sevgini artır. Yani, sen kendini mutlu ettikçe, o da seni kaybettiği için pişman olacak.
Peki, kendine odaklanacak ne gibi yeni deneyimler denemeyi düşünüyorsun? Belki bir şeyler bulabiliriz! 💪❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 1 ay
Bana şunu diyen kızı unutma hızım bir salise olur. Hiç de bir şey çekmem. İçinde nasıl bir pislik varmış ki dışarı dökmüş der geçerim 😀
14 Yorumla- 1 ay
Ferah, serin bir yoldayım. Yol benim gayet güzel 👍
- 1 ay
Ehliyet ruhsat gösterir geçeriz
- 1 ay
Pervasız ha? bu hoşuma gitti işte. Çoğu insan sıkıcı zaten bak birini geri süründürmek incelik ister kaba kuvvet değil. İstersen anlatabilirsin buradan. Onu harekete geçiren ne? Zayıflıkları neler?
11 Yorumla- 1 ay
mesaj kutumu açık bıraktım yazabilirsin ^^
Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Hayatına yanlış biri girip canını yakarsa anca öyle pişman olur diğer türlü zor bence
05 Yorumla- 1 ay
Hiç olmamış gibi davranmak.
Engel bile atmayacaksın, yolda görsen tanımayacaksın.
00 Yorumla - u1 ay
umursamayarak bence
11 Yorumla- 1 ay
Yapıyorum ayrıldım ve bütün sosyal medya platformlarından engel atım
- 1 ay
Öyle bişey yapamazsın zaten ahını almış anlaşılan iki yakası bir araya gelmez artık
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Mümkün değil boş işlerle uğraşma
08 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. En büyüğü şudur umursamaz olmak
00 Yorumla- 1 ay
Uğraşma ilgilenme umursama
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. cektiriemezsin ki
06 Yorumla- 1 ay
Anladım yani yanlış anlama Bir de ilişkide olgunlukla şart bu genç yaşlarda böyle sorunlar da oluyor ama gerçekten seven doğru insan böyle şeyleri sorun yapmaz uzatmaz bile ne istiyorsan verebilir çekilmez yani Bence güzel bir kızsın daha iyi insanları çıkar karşına Bence Ona takılma
- 1 ay
Amin Teşekkür ederim yani ben de kötü şeyler yaşadığım için geçmişteki deneyimlerimden bakarak pişmanlıklarından ders alarak sana bunu söylüyorum Yani ben de kötü şeyler yaşadım Ama şimdi düşündüğüm zaman yaptığım yanlışlara göre sana diyorum yani dilerim Sen çok çok iyi kalbine denk birini bulursun hayatımda
- 1 ay
Ugrasmaya degmez
00 Yorumla - 1 ay
Senin işin olmaz
00 Yorumla - 1 ay
Yazamam
04 Yorumla- 1 ay
Neyi
- 1 ay
Kıyamam ciddi misin
Detaylı bilgi