Cemil Meriç, lise yıllarında hoşlandığı bir kıza aşk mektubu yazıyor. Kız mektubu okuduktan sonra dalga geçip eğleniyor. Ertesi gün üstad, kızın kitaplarının arasına şu notu bırakıyor: "Sen kendime yaptığım en büyük saygısızlıksın"... ...
Vallahi ben sana durumu anlatayım sen karar ver artık sevmek beni rezil mi etti vezir mi etti sabah senin sorunda yazdığım görüşü görmüştüm işte sinirden artık kendimi sokaklara attım baya bir yürüdüm hemde baya hiç durmadan hızlı hızlı koştum neredeyse kaç saat boyunca biraz sinirim dinince eve gittim Şimdi bir derneğe geldik Türk derneği arkadaşlarınla filan konuştum biraz sakinleşti geldiğimiz dernekte bir şey dağıtyolar dı aşure😌🤤🤤😋😋
Ben yine taşın birine oturdum aklımda o var 😂bugün aklıma geldikçe bazı şeyleri gülümsüyorum istemsizce onunla yaşadığım bazı komik şeyler geliyor aklıma yazıştığımız komik şeyler sabah ona bir söyleyecektim aslında o duymasa bile ben küfürü basacaktım ama yine edemedim küfür filan düşün bak onun geri zihniyetine sinirlendim Ama küfür bile edemedim sövemedim normalde duymayacak biliyorum bilmeyecek görmeyecek ama yinede edemedim işte kıyamadım🤦♀️😂🤪 yemin ederim hem benim derdim hemde yine derdimin dermanı bir de kötü bir durum daha var ben galiba derdimin tiryakisi oldum
galiba sevmek beni rezil etti hem de büyük rezil etti ama aynı zamanda onca rezilliğin içinde çok güzel vezir etti.
bunu okuyan bana kızacak belki ama ben halimden memnunum ya😂😂 Allah kahretsin diyorum bazen kahrediyorum bir şeylere sinirleniyorum öfkeleniyorum sinirimi kendimden çıkartıyorum bazen ama ben halimden memnunum halime baksana yeni oturdum taşın üstüne aklımda o yüzünde aptalca bir gülümseme tatlı kaşıklıyorum.😂😂🤦♀️
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
🤦♀️Yaa okurken güldüm, şapşik şey, aşureyi de koymuş yere heyy Allah'imm yaa 🤣🤣
Kalp mi bıraktı sanki soldurdu eskitti Çürüttü aynı emekli memur kazağı gibi teltel artık her çekmedi daha da kopuyor ama yine şurada su götürmez bir gerçek şu an yanımda olsan aşure getirirdim böyle bir tattan mahrum kalmamalı Ama unuttum ya o hiç sevmez😂 böyle karışık kuruşluk şeyler olur damak zevkine hitap etmiyor😂😂🤦♀️🤦♀️ yanımda olsaydı ben yedirecek bir şeyler bulurdum ya😌😌💋💋🙈🤪😂😝
Hiçbir şey yoksa ben varım Beni yiyebilir Üstelik Çatal kaşığa gerek yok yani sadece eli bile yeter 1000 tane tatlıya bedelim ben😂🤓🤓🏋️♀️🏋️♀️ Siyahım gökkuşağının herhangi bir rengi olmak gibi bir çabam yok ben zaten Bütün renkleri içerim de barındırıyorum zaten oda bir kere o eksenin içerisine girdiği zaman bir daha çıkamamaktan korktuğu için girmiyor🤨🤨😂😂😂
ilişki sürecindeyken beni çok yıpratan anlar, insanlar olmuştur bu yüzden aynaya bakarken çoğu kez rezil olduğumu düşünüp kendime haksızlık etmişimdir fakat insan çok daha sonrasında edindiği tecrübelere dayanarak kendisinin hiçbir suçu olmadığını aslında olacak olanın ne yaparsa yapsın önüne geçemeyeceğini idrak edebiliyor. şu an her şeye rağmen vezirim. doğrularımla da yanlışlarımla da kendimi karşımdaki insanın insafına bırakacak değilim. benim kalbimin yüceliği, büyüklüğü bana yeter de artar. hayatıma gelen tüm güzellik ve aynı zamanda kötülüklerden ben sorumluyum fakat günün sonunda "Vezir" hep benim.
Ah şu ellerim tırmanıyor sandı gökleri Oysa diplere doğru kazdık, ses etmedi Bugün nereye bakarsan bak rüzgarım gri Usulca gezdim ben yitik saçlarında şehrin Vardığım yerde insan olan yanımdan yenidim...
Rezil etti diyemem ama çok etkiledi diyebilirim... Belki aşık olmak için küçüktüm (lise yıllarım) ama sevmek ne demek gerçekten onda anlamıştım. Hala içimde bir yerlerde o var onda ben olmasam da bende başkası olsa da hala biraz ondan var içimde.