Adam ayda 10 bin lira kazanıyo tip desen kapkara teni var.( tr erkeği dünyada kadın cinayetiyle ünlendi) yani karakterinden dr endişe edilmeli
gelmiş kadından ayırt edilmeyen taş gibi transa laf atıyo falan. Siz kimsiniz mk
Adam ayda 10 bin lira kazanıyo tip desen kapkara teni var.( tr erkeği dünyada kadın cinayetiyle ünlendi) yani karakterinden dr endişe edilmeli
gelmiş kadından ayırt edilmeyen taş gibi transa laf atıyo falan. Siz kimsiniz mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
parası varsa ve yakışıklıysa laf edebilir mi?
Yoo onlar zaten sosyal adalet ve lgbtnin biyolojik alt yapısını biliyolar. Görgü ve kültür eğitim meselesi anlayacağın.
bu dediklerinin para sahibi olmakla alakası yok. Yakışıklı ve zengin olmak ≠ görgülü ve kültürlü olmak.
Genel normlar var. zengin ve eğitimli insanlar en basiti yabancı gazete okuyup lgbtnin toplumdaki yerinden haberdarlar. Homofobik transfobik değiller çoğu en basit örnek bu. İçlerinde tabiki yıbaz dinciler de var ama genel norm bu dediğim gibi. Cahil bi köylü tr erkeğine trans desen top diyip kafana sıkmaya kalkar.
Sinirden normları birbirine karıştırmışsın o halde. İlk söylediklerin çirkin ve fakir olmak üzereydi.
Cidden gerçekleri inkar ediyosun. Dünyadada böyle en eğitimli gelişmiş avrupa ülkelelrinde lgbt savunuculuğu daha fazla. 1. Denmark 2. malta 3. Icelend …..) ekonomik olarak da iyiler tesadüfe bak.
Çirkini de yazdım evet çünkü flört ederken herkes bakar tipine. Benim ten rengim bile türk kadınlarının yüzde doksan beşinde yok. Boyum 165 çok feminen duruyorum. Gidip çirkin adama mı bakıyım
Biriniz de evet eksik yazmışım deyin ya, biriniz de hatalıyım deyin ya. Buraya fikir alışverişine değil kavgaya geliyorsunuz. Bak şimdi kardeşim;
"Adam ayda 10 bin lira kazanıyo tip desen kapkara teni var.( tr erkeği dünyada kadın cinayetiyle ünlendi) yani karakterinden dr endişe edilmeli. gelmiş kadından ayırt edilmeyen taş gibi transa laf atıyo falan. Siz kimsiniz mk"
demişsin. Bu da demektir ki ayda 10 bin liradan fazla kazanan, yakışıklılar laf edebilir anlamı çıkıyor. Neden anlamamakta ısrar ediyorsun? Bu yazdığın kriterlerin Lgbt haklarına saygı duymakla hiçbir alakası yok diyorum ben de. Eğitimle, parayla, tiple alakası yok. İnsanlıkla alakası var sadece. Bu dediklerinin hepsine sahip olup da homofobik olan bir sürü insan var.
Bir fikir söylüyoruz, senin fikrindir saygı duyarım yok. Halin tavrın şu; benim gibi düşünmüyorsan malsın homofobiksin... Harbi siz tartışmayı da, iletişim kurmayı da bilmiyorsunuz.
Sen okuduğunu anlamıyorsun bence. Çünkü bende diyorum ki normlar var genellemeler var. Evet ayda 10 bin kazanan kahverengi ırktan gelen insanlarda homofobi yüzdrsi daha fazla. Beyaz ve zengin insanlarda daha düşük. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Genellemelerden en çok lgbt bireyleri şikayetçiyken aynı hataya düşmek. Aynı öfke ve nefrete sahip olmak. cinsel kimlik dışında pek bi fark göremiyorum. Tamam kardeşim haklı olan sensin, boş yere tartışmanın hiç lüzumu yok. Önyargılarınıza ve öfkenize bende bir çare yok. Selametle.
Güvenliğimi düşünme amacıyla genel normlara bakarak ülke ve sevigli seçmek istemem çok normal. Olasılık düşüyor zarar görme açısından. İstatistikler bunlar. Yaşasan kendini asıcağın travmaları insanların istatisliklere bakarak kendini korumaya alması çok normal. Hep nefret edildiği için psikopata dönüşmesi de tabi. Kardeşim lafını da hiç sevmem bu arada.’erkek’ kankalarına öyle hitap edebilirsin. Sen reddetsende benim kimliğime ters bi hitap şekli.
Al sana pembeli bir l*vuk daha
Ppdeki eğer sensen cidden erkek misin sen? Nerdr maskülenlik nerde seksepalite nerde kaslar. İğrençsin
Ayy bide göbekli dağ ayısı ayol
Hahaha dediklerine kendin bile inanmadın demi , 🤣🤣🤣
Ne alaka göbeğin yok mu aynaya bak? Lavuk yazmışsın bide. Mesele cidden ne amaçla yazdın? Bu kelimeyi görüp depresyona mı girmeliyim. Hassas oldupum bi noktaya kazık sokunca eline ne geçti intihar etsem mutlu olursun sadist psikopat
Ulan ne olduğu belli olmayan şahıs cinsiyetin ne ise onu temsil eden rengi alacaksın olmak istediğini değil skk skk laf etme şurada midesiz mahlukat
Emriniz olur bedenimi senin yobaz cahil kafana göre şekillendiririm. Otorite seni
Burdaki profilinden bahsettiğimi anlayamayacak kadar beyin yoksunusun
haklsın aynen
Her zaman bebeğim
boş ver takma kafana var öyle tipler kredı cekıp ıphone alıp kendılerını ıs adamı sananlar var ulkede ya
Cidden translara inadına ‘bro, kardeşim, lavuk, abi’ falan yazıyolar. Bunları gmrüp üzülüp intihar etseler mutlu olucaklar mesrla. Ama kendileri o üstün hetero erkek halleriyle benim yarım kadar para kazanamıyolar ve egitimsizler. Ben transım ve önümde tonla engel olmasına rağmen bunları başarmışım elin vasıfız dağ aysıı bana laf atabiliyor. Şaka gibi
Hangi trans o shsh
Böyle sütbeywz 165 falan işte öyle tatlı bir şey
Ahahah denendi onaylandı iyi oluyorlar sjjd
Shsjdj cidden benim bıyumda ve rengimde trans oldugunu sanmıyorum trde. az bulunuyorum ama kıymetim bilinmiyo fkfjfjfj
hahaha merak ettim seni bak