Buluşmazdım. Eski sevgiliyle buluşmayı kimseye tavsiye etmiyorum açık alanlarda dahil. Şu kötü gündemde bu kadar şey olurken uysal dediğimiz insandan neler çıkacağını bilemeyiz. Belki ayrılık içinde hırs, intikam olarak karşıda kaldı bilemeyiz her kimse. O yüzden buluşmasın kimse tavsiye.
Ben eski sevgililerin amel defterini ayrıldığım an kapatıyorum. Numarasını bile siliyorum, bu son kez buluşma ayağı da hiç güven vermez bana.. Bunu teklif eden taraf erkekse ya son kez sevişmek için çağırıyordur ya da daha psikopatça bir şey için..
Eski sevgilinin seni son kez görmek istemesi biraz duygusal görünüyor. Bu durumu değerlendirmeden önce, kendine şu soruları sormalısın: Bu buluşmanın benim için gerçekten bir anlamı var mı? Geçmişle yüzleşmeye hazır mıyım? Eğer bu sorulara olumlu yanıt veriyorsan, "Neden olmasın?" diyebilirsin. Ama kalbinin ve ruhunun hala bu kişiyle yüzleşmeye hazır olmadığını düşünüyorsan, nazikçe geri çevirmek en iyisi olur. 🧘♀️ Unutma, her iki durumda da önemli olan senin ne hissettiğin! Sen böyle bir durumda ne yapmayı düşünürdün? 🧐
İyi olan hiçbir şeyi hak etmemişti kanka 😂ben mal olduğum için yaptım sevdiğim için hak ettiğini yapsaydım çoktan yol vermiştim vermem gerekirdi 😂😅😂inşaAllah sonrası için hak ettiğini yapacağım
Teşekkür ediyorum kanka 😂ama şey o da mal dı ve mal oluşunu seviyordum ben saf oluşunu canım oluşunu ama biraz fazlası varmış tam malmış 😂o kadar da sevmem sevmiyorum 😂😅😂sakar oluşunu bile seviyordum 😂
Rica ederim kanka 😅evet seni biliyorum. Birini sevdiğinde tüm herseyiyle seviyor ve fedakarsin. Ama bu aynı zamanda zarar veriyor. Yani karşındakine değil. Fazla iyilik nankörlük getiriyor😅
Evet evet kesinlikle 😅en güzel şey torpilsiz hak ettiğini yapmak 😂buq gibi ise buq gibi demek 😂 yanlışsa yanlış demek yemek kötü ise kötü demek lazım 😂 iyilikten soğuttular anasını satiym
Telefonu yüzüne kapatırım. Kaldı ki eski sevgililerimi zaten engelliyorum. Arayamaz, olur da başkasının numarasından ararsa kapatıp o numarayı da engellerim. Exle next de olmaz seks de olmaz arkadaşça buluşax da olmaz.
Gerek yok, aradaki hisler artık kopup gitmiş. Bi' umut yine birlikte oluruz düşüncesi bile zavallıca. Elindeyken kıymeti olmayan şeylerin, kaybedince bir anlamı yok. Hayatında başarılar diler, mutluluk dileyerek kendisine belirtirim.
olgun bir hanımefendiyi sakinleştirmek sinirlerini yumuşatmak nazik ve kibar her erkeğin görevidir tamam sizi üzmemek icin yalnız bırakıyorum saygılarımı sunarım