Bir ekekle fotografie cekip duruma koysam?
ya da sadece sesiz kalsam.
Cok kirildim bir gecelikmisim ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ekekle fotografie cekip duruma koysam?
ya da sadece sesiz kalsam.
Cok kirildim bir gecelikmisim ben?
Cevap
6Cevap
umursama bence
Kolay soylemesi
Abla en iyi intikam unutmak falan değil tabii ki
Fake hesap aç sülalesini trolle
Hahaha
Çocuğun gay olduğunu yay
intikam dediğin bir gün değil her gün akla gelmeli ki acısı olsun. bak sana aklına geliyor ki zoruna gidiyor aynısı olmalı
Nasil olacak bu evet cok guzel yorum
uygulayacak mısın?
Ne olduguna bagli ama buradan yaz
tamam
Yaz hadi
tamam.
İntikam alırsan esas gülünç olur ablam. Tam tersi olduğunu göster
Nasil gosterecem
Gec kaldim cunku agladim ve rezil ettim kendimi onu dedikden sonra ooff
Oda iyi olur bence haklisin
Sence gucune gitermi giter demi hep seven ben birden balbaska biri
Birde gorsem bazen goruyorum bu aralar cikmiyorum cunku depresiondayim ama Bomba gibi geri donecem soz veriyorum kendime
Ooo cok tskler kardesim benim teli elime aldim ariyacakdim ya da planlar yapiyordum beynimde ama samenwerking guzelce uyucam
Ama sayende
birine para ver azcık dövdürt
Ooff super olur ya ama basima bela olur sonra haha
off iyi olurdu ama başka intikam şekli düşünelim
Onuda bu halen dusursem keske benim icimi yiyip bitirdigim gibi oda hergebruik icinde sinir olsa aaaghh nerdee
canım benim içini yiyip bitirme o Allahından bulsun
ona felç vursun otobüs çarpsın
Kim bu kişi?
Tek gecemikmisim
Dediğimi anladın mı?
Evet onunla birseyler yasadim o kisi
Tamam. Ancak o bir şeyler yaşama öncesine kadar aranızdaki ilişki neydi?
Cok ilginc birseydi bir sene once o beni istedi ben istemiyorfum sonra bakdim bu baya mucadele ediyor ben istedim sonra bu degsmemi filan istedi birden bende degsmedigim icin istemiyorum dedi o gundur bugundur ben pesinden gitiyorum. her bir yerde karsilasdigimizda birbirimize karsi birseyler var onu hisettiyorum iste en son biraz icdik eve geldik dertlesdik dans ettik birlikde uyuduk ve sonra boyle dedi yine
Teşekkürler. Açıkçası intikam için uğraşırsan vaktine yazık edersin. Hiç tınlma onu, yokmuş gibi davran.
Oofff herzaman bana geri dineceksin diyor o gun birlikdeyken ben biliyorum diyor heraaman geri doneceksin bana hep oyle yapdigim icin ama artik aramiyacam
Köle misin? Dönme. Ne o öyle. Hayal dünyasında yaşasın kendisi. İletişim kurma onunla!
Aramam zaden bir yerlerini kaldirdim
Aynen öyle. Hiçbir yerini kaldırma. Seni hak etmiyor sonuçta. Değerini düşürme.
Dusurdum bille agladim zirladim manyak gibi yaa rezil ettim kendimi oda arkadaslarin yaninda bana trip atti
Sıkıntı değil. Asıl bundan sonra bunları yapma, yeter. Sana hiçbir kıymet vermeyen o kişinin bu emirlerini bir dönem dinlediysen, şimdi de beni dinle ve sözümden çıkma. O kişiyle irtibatı tamamen kopar. Sana ulaşamasın. Kendini ve ne kadar değerli olduğunu hatırlayıp hayatını yaşa.
Bunu kim dedi sana
Birinle birlikde yasadigim biri
Hayir ya iyidi aramiz gitti sarildik filan sonra senle konusdum diye seninim filan mi saniyorsun dedi bende evet oyle oldugunu sandim dedim sen canım kizim beni bir daha arama dedi cok kotu deilmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, kırıldığını ve incindiğini çok iyi anlıyorum. İlişkiler zaman zaman zorlu olabiliyor ve böyle anlarda kendimizi üzgün hissetmek çok doğal 😔. İntikam almak yerine, kendine odaklanmak ve bu durumu aşmak çok daha iyi hissettirebilir. Kendine zaman ver, yaralarını sar. Sessiz kalmak bazen en iyi seçenek olabilir, çünkü bazı şeylerin üzerine gitmek yerine içsel huzura odaklanmak seni daha güçlü yapar.
Unutma, bir gecelik ilişki seni tanımlamaz. Sen, kendine özgü ve değerli bir insansın. Hayat, her zaman yeni ve güzel deneyimlerle dolu 💫. Aklını dağıtacak hobilerle ilgilenmek ya da arkadaşlarınla vakit geçirmek sana iyi gelebilir. Ne dersin, hafta sonu bir etkinlik planlasan nasıl olur? 🥳❤️