Kocanız bunu yapsa rahatsız olur muydunuz?

Eşimle 4 yıldır evliyim 3 yaşında oğlumuz var biz bartında yaşıyoruz benden 2 yas küçük kardeşim ise İstanbul'da yaşıyor neyse eşim uyurken eşimin telefonunu elime aldım ve kardeşimle olan sohbetini gördüm yani başlangıç konusmayi silmiş ama sonradan kardeşimin attığı mesajı eşimden Önce gördüm ve ekran görüntüsü alıp kardeşime yolladım eşim kardeşime zengin yakışıklı arap adamın videosunu atmış kardeşimde üzülme emojisi yollamış eşimde üzülme büyüyünce seninde olur yazmış neyse eşime hesap sordum neden sildin dedim oda ona attım sana atmadım videoyu diye laf yaparsın diye sildim dedi bende dedim ki hayır sen bence yakışıklı adamı beğenirim diye kıskandin o yüzden sildin mesajları görmeyim diye dimi dedim heeee evet sen neden bakacan dedi o yüzden sildim ve sana göndermedim dedi bende dedim ki iyi o zaman bundan sonra bende kardeşime yakışıklı adamların videoları atacam dedik eee ne var bunda at dedi siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz lütfen ihtiyacım var cümlelerinize sizce eşim kardeşime yakışıklı erkek videosu yollayabilir mi bunda ki amaç nedir?
Kocanız bunu yapsa rahatsız olur muydunuz?