Kocanızla böyle olsanız naparsınız?

Kocam eve yatmadan yatmaya geliyor benimle ayni yatakta yatmıyor aramamdan rahatsız oluyor soru sormamdan rahatsız oluyor nerdesin diyorum sanane diyor sana hesap mı verecem diyor telefon şifresini vermiyor gezmeye gidelim diyorum hep isim var diyor kendin çık gez diyor arkadaşımda yok biseyim de gurbetteyim zaten aileme anlatıyorum böyle böyle yapıyor diyorum kaçarak evlendigim için yedin bir bok dur durduğun yerde sakın buraya gelme diyorlar kocama diyorum ki neden böyle davranıyorsun ben essek başımıyım burada diyorum evet essek basisin ya nesin diyor gittiği yeri söylemiyor derdini sıkıntısını anlatmıyor anlayacağınız bir evin içinde 2 yabancı gibiyiz siz olsanız naparsinız çıkmaza girdim çıkamıyorum ben artık değer görememekten ezilmekten ilgisizlikten alakasizliktan kafayı yedim sabaha kadar uyuyamiyorm sabaha karşı uykuya dalıyorum taa aksam uyanıyorum haliyle ev işi yemek de yapamıyorum bunun yüzünden parasını yemeğe bile korkar oldum surekli lafını yapıyor çünkü oğlum var bir tane ona da etkisi oluyor tabi o da benim gibi oldu sabaha kadar benimle oturuyor aksama kadar da benimle beraber uyuyor psikolojim alt üst psikoloğa git demeyin gitsem gene bu şekil davrandığından gene aynı oluyor gittim de zaten antideprasanda kullandım konuş anlat demeyin 50 bin kere anlttim anlamıyor bosan da demeyin bosanamiyorun gidecek yerim yok zaten gidecek param dahi yok ne yapcam ne etcem bana bir akıl verin kurban olayım ailemi de per perişan ettim kendim de öyleyim ne yapcam kurban olayım bunun dışında bir kere de aldattı beni gene bosanmak istedim ailem beni eve almadığı için bosanamadim gerisin geri geri döndüm

Kocanızla böyle olsanız naparsınız?