Ona sürpriz yapmak istiyorum kızar mıydınız siz olsaydınız
3 ay
Abartılı Yaptırıp Doğallığını Bozma Hafif Olabilir Dudaklarını Belirginleştiricek Kadar Sonra Mükremin Gibi Olursun Bak Oranında Yapılınca Gerçekten Çok Güzel Bende İlerleyen Yaşlarımda Alnıma Düşünüyorum Çünkü Yaşlılık Diye Birşeyde Var Yaş Gittikçe Cilt Kırışıklaşıyo Dudaklar Çöküyo Oranında Yaptır
Güzel yürekli kadın 🌸
Dudak dolgusu sonuçta yüzünün tam ortasında, fark edilmeyecek bir şey değil bebeğim 😄 Çoğu erkek “bedenin senin, karar senin” der ama bazıları da “bana niye söylemedin?” diye gücenebilir.
Bence önce ona estetik hakkında genel fikrini yokla, “dudak dolgusu yaptırsam ne düşünürsün?” diye hafif hafif sor. Hem fikrini anlamış olursun hem de sürpriz, hayal kırıklığına dönüşmez 💋✨
Cevap
13Cevap
En azından haber etmelisin bence gizli saklı yaptırma derim
Abi one ne senin vücudun senın kararın millet iyice kukla vallahı
Abartılı olmadıktan sonra hoşuma gider. Eşimin güzel görünmesini isterim tabi.
Şiddet gösteririm orspu mu olmak istiyor dudak dolgusu neymiş
Ama düşün ki senin eşinim ve senin için daha dikkat çekici olmak istiyorum isterse dışarda yüzüme peçe bile takarım yüzüm görünmesin diye, ama evde onun için çekici olmak istiyorum
Kabasın
Seven bir adam sevdiği kadına zarar veremez ve sevdiğinden başkasını arzulayamaz ki gerçekten çok kaba olduğunu düşünüyorum
Çok güzel yapıyor olsaydı bu sefer de bunu yapmayı nerede öğrendin diye kızardın eminim
Boşanırdım... bir hayat kadını beraber yaşamak istesem dışarısı dooluu.
Nasıl bi şekilsin ya
Neden
Yapma ya çok itici oluyor ari sokmus gibi
Çok büyük yaptırmayacağım doğal büyüklükte
Niye ki
Evet bayağı küçük, o da genelde iri dudaklı dolgun kadınlara bakıyorken yakalıyorum, ona sürpriz yapmak istiyorum doğal büyüklükte ördek dudağı gibi olmayacak şekilde
Yapay olan şeyleri hiç sevemedim
Ben istemezdim
Neden gizli yapıyorsun
Bir şey demezdim ben kendi bedeni
Eşinin rızasını al bence
Kızarım evet evliyim de zaten
Kızma hakkı yok, senin bedenin senin seçimin
Nah yok
Domuz dudagi gibi olursa boşarım bile
@Berat06905 senin gibi biriyle evlenecek kadında senin gibi olur zaten merak etme ahahahah ki zor bulursun evlenecek birini zaten
Sen öyle san zaten evlenmek istemiyorum
Allah yardım etsin o kocaya
Bence hoşuna gider
Yooo 1 cc hiç etki etmiyor normale dönüyor
Kaç yaşındasın
24
Yeni mi evlendin
Operken patlarsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?