Aşk İlişkileri Çocuklukta bana şiirler yazmıştı hediyeler almıştı aradan çok yıllar geçti sizce erkekler unuturmu anıları? Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bı dua buldum offf 😊 ya duaların kabul olduğu zamanlar ne zmn Güncellemeler1 yıl En iyisi persembe ve cuma Çocuklukta bana şiirler yazmıştı hediyeler almıştı aradan çok yıllar geçti sizce erkekler unuturmu anıları? Cevapla Hediye Soruları Çocuk Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Bazı anılar unutulmaz... 0 11 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Evt ama o unutmumu acaba ben unutmuştum arada aklıma geliyo aniden Yorumla emre00 1 yıl Yaşadığıız güzel anılar unutulmaz , bazen bir şarkı , bazen bir parfüm hatırlatır.. Yorumla Cooldusunce 1 yıl Üstelik baş harflerimiz bile aynı Yorumla emre00 1 yıl Ne kadar güzelmiş Yorumla Cooldusunce 1 yıl Güzel ama işte ben türküm o Kürt olmadi Yorumla emre00 1 yıl Bunlar engel olmamalıydı aslında Yorumla Cooldusunce 1 yıl Nasıl engel olmalıydı ya yarın oburgun benim peşimi birakmayabilirdi sonuçta Kürt çete gibi genelde Yorumla emre00 1 yıl Çete başka bir boyut ama Yorumla Cooldusunce 1 yıl Ornek iste Yorumla emre00 1 yıl Uzak durmak hayılısı senin için Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazı anılar unutulmaz...
Evt ama o unutmumu acaba ben unutmuştum arada aklıma geliyo aniden
Yaşadığıız güzel anılar unutulmaz , bazen bir şarkı , bazen bir parfüm hatırlatır..
Üstelik baş harflerimiz bile aynı
Ne kadar güzelmiş
Güzel ama işte ben türküm o Kürt olmadi
Bunlar engel olmamalıydı aslında
Nasıl engel olmalıydı ya yarın oburgun benim peşimi birakmayabilirdi sonuçta Kürt çete gibi genelde
Çete başka bir boyut ama
Ornek iste
Uzak durmak hayılısı senin için
Yani