Bana şiirler yazan Adam birden bire değişti neden olabilir?

Ben sensiz yapamıyorum diyordu, İlgisinden boğulduğum zamanlar bile oluyordu, Şiirler yazıyordu bana bir günlük tutuyordu, Bana hayatında hiç bir kadına hissetmediği şeyleri hissettiğini söyledi. Ondan ayrılmaya kalktığımda kafayı yiyordu, senden asla vazgeçmem ne yaparsan yap, sen benimsin, bırak herşeyi gel sırtımda taş taşır yine sana bakarım, evlenelim ben sensiz yapamıyorum dayanamıyorum sensizliğe diyordu. Bense güvensizlik yüzünden uzattığımı biraz sabırlı olması gerektiğini söylüyordum sonuçta 165 gündür tanışıyorduk. Beni Ailesi ilede tanıştırdı görüştürdü, hayatında ilk defa Babasını bir sevgilisiyle konuşturduğunu ve kendisini tuhaf hissettiğini söyledi. Zamanla ben buna çok bağlandım, Son ay ben bunun üzerine çok düşmeye başladım, habire sesini duymak istiyordum, bir akşam işten geldim, ve bana yat dinlen dedi, bende sinirlendim sen bensiz yatmazsın habire tutturusun beraber yatalım diye şimdi beni başından mı savıyorsun diye olay çıkarttık. Son zaman bir kaç kere kavgada etmiştik bu özlemlerden dolayı. Bende ayrılalım biz bizden bir b. k olmaz öylede üzülüyorum böylede dedim. Sence bumu dedi? Evet bu dedim. Tamam peki dedi, senden ricam bana ayit ne varsa herşeyi sil. Senide engelliyorum artık dedi ve gitti. Nasıl bir sevgi bu dedim kendi kendime.. şimdi ne yapıyor nasıl bilmiyorum.. heryerdende engelledi.. Ben onu çok seviyordum o beni hiç sevmemiş mi yani?

Güncellemeler
+1 yıl
Engeli kaldırdı bir şey yazmış geri silmiş.. göremedim.. ama yazmayacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Geri engellemiş.. merak ettiği için profilime baktı.. beni uyuyor sandı ama ben yakaladm… şimdi geri engelledi 😒😒 amacı ne yani
Bana şiirler yazan Adam birden bire değişti neden olabilir?