Abilerim ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmam lazım sürekli beni ananın evine git git deyip duruyor sabaha kadar düşün dedi?

Kızlar eşim tuhaf biz kaçarak evlendik işte herşeyimizi kendimiz yaptık biliyorum hata yaptım siz yapmayın. Ailemin birisiyle konuşsam sorun çıkartıyor kavga ediyoruz sırf kardeşimi dovdıurueum demişti sırf onu savundum diye dayak Yeşim bir değil iki kere hastanelik oldum kitlendim. alttan alayım diyorum huyuna suyuna gideyim ama ailemden birisi mesaj atsın hemen kavga çıkartıyor bana sürekli düşün ya da git babanın evinde diyip duruyor ailemden uzaktayım eşimin işi sebebiyle dayanayım diyorum gidesiye kadar ama yok. Ne gezmeye giderim ne huzuri bişi alırım sırf biraz netten alışveriş yaptım diye haberi olmadı diye sabah deliye dondu demediği laf kalmadı para biriktirecekmiş cebimde 0 liram var benim maaşını alınca direk birikime atıyor napcam ben bana akıl verin herşeyi yapıyorum dan z ye yaşım 22 hayattan soğudum yemin ederim 4 ayda hayattan bezdim

Abilerim ablalarım kardeşlerim sizce ne yapmam lazım sürekli beni ananın evine git git deyip duruyor sabaha kadar düşün dedi?