Bazıları sessiz kalır, bazıları ayrılığı kendine yediremez çirkefleşir. Siz hangisisiniz?
Ben saygılıca medenice ayrılmaktan yanayım..

Bazıları sessiz kalır, bazıları ayrılığı kendine yediremez çirkefleşir. Siz hangisisiniz?
Ben saygılıca medenice ayrılmaktan yanayım..

Ben çok kaotik ayrılıyorum hani öyle bir bitiyor ki ilişki adam benden sonra hayatına bir daha kolay kolay bir dönem kadın falan almak istemiyor o sürece getirene kadar ayrılmam zaten bende kolay kolay :D
Sessiz kalamadım sessiz sakinim diye çok damarıma bastı çok ağrıma gitti bi gün önce babana artık söyleyelim sen söylemezsen ben söylerim diyen adam bi gün sonra mesajla sadece anlaşamıyoruz biz diyerek ayrıldı… yetişemedim bu hıza değişime hayatımın en zor dönemiydi nedenini öğrenmek için cevap alamayınca ağzıma geleni saydım pişmanım ama engelledim haklı gibi çıktı hayatımdan… ama sayesinde ne yoluma devam edebildim ne tanımak ne güvenmek istedim dört yıl böyle geçti gitti…
Severken aşkım canım cicim de ayrılırken kötü sözler demeye karşıyım sonuçta ayrılma noktası gelene kadar güzel günler geçiriyor ayrıldıktan sonra ciddi birşeyler olmaz ama arkadaş kalınabilir ben 8sene önceki İlk sevgilimle bile görüşmeye devam ederim
Görsele çok güldüm 😅
Ben sessiz kalırım böyle beddua falan etmem. Herkes başaramaz saygısını kaybetmeden ayrılmayı.
Ayrılık işleri zor, ama ben genelde sakin kalmaktan yanayım 😊. Tabii ki herkesin kendine has bir tepkisi olabiliyor, ama sonuçta ayrılıklar da hayatın bir parçası. Herkesin kendini ifade etme biçimi ve ihtiyaçları farklı; kimisi için vedalar sessiz, kimisi içinse gürültülü olur 🚀. Önemli olan, ardından gelen duygunun ya da hareketlerin seni huzurlu hissettirip hissettirmediği. Peki, sen hangi tarafın insanısın: sakin kalıp dingin mi hissedersin, yoksa duygularını patlatmadan rahat edemeyenlerden misin? 😅
Orço beni terk etse şok olurum 😲 O kadar çok jest yapıyor ki, hayal bile edemiyorum. Ama sakin kalmaya çalışırdım ve durumu anlamaya çalışırdım 😅. Sonuçta hepimiz insanız; böyle duygusal anlarda hislerimiz karışabilir. Sen nasıl başa çıkarsın böyle bir durumda? 🤗
Cevap
51Cevap
Ayrılırken ayrıldığımı anlayabilmiyorum, sonradan ‘anaa ayrılmışız ya biz’ oluyor djdj
Sakin kalan taraf hep ben oluyorum. Bir zamanlar sevmiş olduğum, güzel anlar yaşadığım insana hakkı dahi olsa kötü söz söylemem.
Sakın umursamaz görmezden gelme aramam sormam muhattap olmam 😂
Hep iyi ayrıldım , lakin biri kötü olmami hak etti
Valla sakin kalırım üzüntüden..
Beyefendi kimliğimi bozmam
Son kez sarılıp öyle ayrılmak isterim gadası
Ya bilmiyorum ben genelde gercek hayatta gorusuyor bile olsak bi tuhaf hareketini gorursem ya da ayrilmak isteyince ghostluyorum kotu bisey biliyorum. Engel basiyorum heryerden daha once hep oyle yaptim... eskiden konusurdum artik ayrilik konusmalarina vaktim yok direk siliveriyorum 🤣🤣
Ağzıma geleni saymam onu yapmam için çileden çıkarması lazım, Ayrılırken sakin oluyorum çünkü alışkınım hem ilişki de de bu duruma kendimi hazırlıyorum her ilişkiye bitticek gözüyle bakarım. Sonsuza kadar sürmiceğinin farkındayım çünkü ben kendimi tanıyorum biliyorum hayal dünyasında yaşamama gerek yok.
Ayrılmanın da bir adabı vardır tabiki bir ayrılık varsa iki tarafın birikmiş hatalarından dolayıdır. Beddua ettiğimiz zaman elimize hiç bir şey geçmiyor ilahi adalete sonuna kadar inandığım için herkes yaptığı şeyin karşılığını görür
ayrılmam ki yani severken ayrılmak sevme eylemine ters bir durum
hiç bir sorun yokken karşı taraf ayrılalım diyorsa nedenini sorarım
bir gerekçesi varsa haklısın derim ayrılalım derim
ama bir gerekçesi yoksa durduk yere durmadan ayrılalım ayrılalım diye sözler ediyorsa bıktırır beni madem öyle istiyorsun ayrıl o zaman derim
yani ağzıma geleni saymam sakin olurum karşıyı anlamaya çalışırım
Ayrılırken bile saygıyı kaybetmemek çok önemli. Bitmesi gerekiyorsa biter bunu kabullenmek ve edepli bir şekilde gitmek lazım. Çirkinleşmek, saldırmak çok uç bir nokta.
Hoşlandığım kıza birçok defa açıldım normalde iyi anlaşıyoruz ama ben sevgili olmak istiyorum bazen bana seni seviyorum gibi şeyler söylüyor hataa ama sevgili olalım istediğimde ben seni arkadaş olarak çok seviyorum vsvs diyordu en sonunda yine sordum yine yarım ağız cevap verdi bende ilk defa onu üzücek şeyler dedim (resimdeki gibi değil sjsjhdgd) yinede arkadaşlığımız bitmedi ama şu an bitik maalesef ne yaptıysam sevdiremedim kendimi🙄🥲
Şimdiye kadar denk geldiğim şey kimse kimsenin hakkını yemez. Balık baştan kokar. En başta aşktan birşeyden gözün döndü de görmemiş olabilirsin/olabiliriz. Ancak bir kişi aynıdır. Birincide fire vermez , ikincide fire vermez ama muhakkak birinde fire verir. Yani birisi neyse bellidir zaten. Bu yüzden sakin kalmak en mantıklısı. Bunu söylüyorum ama gerçekte uygulayabiliyor muyum? maalesef hayır. Feryat figan ağlıyorum. Birkaç haftaya da toparlıyorum genellikle.
Medenice ayrılmak anıları yaşatmak varken, güzel şeylerden söz etmek ve olgun davranmak varken bu öfke niye :D
Dağlar oy oy oy oy taşlar oyy :D
Valla ben genelde anna bacı sövüyorum öğlşndkssjdnskzaq
Haksızlık yapıldıysa açarım ağzımı yumarım gözümü..
Yok ya sakin kalırım. Düşman olmaya gerek yok.🤣
Ceketimi alıp giderimm 😄
Evet asil ve son söylenmişlerle🤣🤣
Veee bidahaaa arkama dönüp bakmam😂😂
✌🏻😎😎😄
İnsan gibi ayrılırım asla sevmem böyle şeyide görsele çok güldüm🤭🤣🤣🤣
Anlık ağzıma geleni saydırırım ama sonra derim ki kız Dİdem dünyaya bir embesilin arkasından günlerce haftalarca ağlamak için gelmedin acın max 3 gün sürmeli eğlen hayatını yaşa
Sakin ayrılma taraftarıyım diyelim. Genelde sakin ayrılıyorum.
Garibim Mehmet daha gün yüzü göremez😀
Tantanaya gerek yok ayrılalım bitsin, öff gelemem ben drama.
Sessiz sakin ayrılırım bazen kendimi ifade etme gereği bile duymuyorum silip geçiyorum, acısı da bana kalıyor problem değil alıştık.
Bu ne ya ergence ayrıma sekili whatsaptan ayrılmami olur medeni insan önce sorunu söyler çözüm yolu arar sonra olmuyorsa yuz yuze konuşur
Ağzıma geleni sayarım tabi hatam yoksa ben mutlu değilsem o da olmayacak şu adaletsiz dünyada adil olmak gerekmiyor bence
O iş değişir adam seni somurduyse cirkeflok yaparsin
Mesajdaki ne yaşıyor. Gerçek mi bu diye sorguladım.
Sanırım çok kötü bir şey yaşadı. Ama büyük ihtimal kafadan hasta ve oyle tepki veriyor sadece.
Hiç sevgilim olmadı o yüzden bilmiyorum
Sessizce son kez bağları koparmak daha az acı vereceğini düşünüyorum ve bu kararı seçiyom
Değişir de böyle özel dualarımı ona belirtmem tabi :D
Sakin kalırım. O kendini bozarsa acırım yani ona başka bir şey yapamam 🤷
Yanlış yapılmadıysa konuşurum normal bir şekilde bitiririm. aksi olursa kırar geçerim.
Edebimle bitirmeye çalışırım ama yokuşa da yokuş yaparım medeni olmazsa.
Ben hakliysam her zaman her yerde ağzıma geleni sayarım 😬
Allah belanı başına taş dul kalasın mutanta donusesin
Umursamam bile ölmüş sayar yoluma bakarım kimse benden önemli degil
ben bi dilenciye sadaka verip beddua ettiriyorum.
Medeni insan gibi ayrılmayı tercih ederim ama baktım çok uzuyor sg derim bir yerden sonra
Komik ya 😃😃 sakin kalırım gitmek isteyen gidebilir
Eskiden çok hırçındim ya😄 şu an kapıyı kendim aciyorum Allaha emanet ol diyip
Sakin sonkez konuşulur anlaşılamazsa gitmek isteyen gider
Ben sakınımdır. Zaten insan gerçek karakterini bu anlarda belli eder.
Karşımdaki insana bağlı. Saygılı davranırsa ben de saygımı bozmam. Çirkinleşmeye gerek yok.
Jdkdkemdk ağzıma geleni saymam hele de yazı hiç benlik değil :d
Kendini ayrılığa hazırladığın zaman bir şey olmuyor o yüzden sakin kalıyorum
Karşımdaki kişi olgunsa zaten sakin şekilde olur ama kavga olursa değişir
Herşeyin medeni olanı güzeldir, erkek ceketini alır ve gider
Hak ediyorsa, ağzıma geleni sayarım anca öyle rahatlarım diğer türlü içimde kalır.
Yani daha önce bir ilişkim olmadı. Bakacağız. Büyük konuşmamak gerek
Saygılı bir şekilde ayrılamayacağım insanla baştan sevgili olmam zaten
yazışmalar peki jdassçdsd elbette çok çirkin bir görüntü ama ben tutamazdım çenemi ederdim ıhuawısdsadıuıasd
Ayrılığın da bir ayrı medeniyet olduğunu düşünürüm. Herkes başaramaz
Yok ya efendi gibi giderim
sessiz kalirim ben, insan gibi ayrilirim ki sonra bir ortamda denk gelirsek dusmanimmis gibi yapmayayim sonucta bir yasanmislik var
O kahkar değil! Kahhar olacak. Beddua etmeyi beceremiyor. Bu kafayla, iliskiyi nasıl yürütmüş. Şaşırdım?🤔
İçimde fırtınalar kopsa da hiç çirkeflik yapmadım ayrılırken. Görsele koptum bu arada 😂
Sen bilirsin. Sonra silme faslı her yerden mesaj dahi bırakmadan
Genelde bırakan ben olduğum için, nasıl sayılıyo bilmiyom. ama nası küfür yenir biliyorum
Sakin kalıp kontağı keserim Ağzınıza geleni saymak hiçbir işinize yaramaz sadece siz yıpranırsınız
Ben Önce Bagırır Sonra Sessiz Giderim
Sessiz kalırsam da bir daha nahcık dönerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?