Şu kedi köpek gibi didişen, ne olan ne de ölen ilişki biçimleri daha mı uzun ömürlü?😁

Şu kedi köpek gibi didişen, ne olan ne de ölen ilişki biçimleri daha mı uzun ömürlü?😁

Merhaba,
Ciddi kavga sevmiyorum. Tatlı kavga atışma olabilir. Herhangi konu olur istişare yaparız münazara müzakere olur ama harici tartışma sevmiyorum!
İnsan gibi konuşalım tatlı tatlı!
Böyle bir sevgi anlayışım yok, katılmıyorum! 😅
Seven dikkat eder, incitmekten korkar, en azından ben!
En güzel foton şimdiki 😅 🌟💫✨
Teşekkür ederim😊✌🏻
Ricalarimi iletiyorum 🌸daha çok şey yazmak isterdim de burdan olmaz 😂
Bana göre sık sık tartışan çiftler birbirini daha çok seviyordur demek her zaman doğru olmaz. Tartışmalar bazen sevginin değil, anlayış eksikliğinin ya da iletişim sorunlarının bir işareti olabilir. Sevgi, birbirini anlamak, dinlemek ve saygı duymaktan geçer. Eğer tartışmalar çözüm odaklı değilse, çiftleri birbirinden uzaklaştırabilir. Ama her tartışma da kötü değildir, bazen duyguların açığa çıkması ve ilişkiyi güçlendirmesi açısından olumlu sonuçlar doğurabilir. Önemli olan, tartışmaların sonucunda birbirine daha çok bağlanmak ve sorunları birlikte çözebilmektir. 🌿
Daha çok mu seviyor bilmiyorum ama tartışmasız olan ilişkileri samimi bulmuyorum bir insanla her konuda analaşamazsın eğer anlaşıyorsan sıkıntı vardır, sorun çıkmasın diye bazı şeyleri görmezden gelmek ya da susmak anlayış mıdır yoksa sahtelik mi bu konu tartışmaya açık... Sık sık olmasa da tartışmalarla devam eden ilişkiler daha sağlam ve daha tatlı gelmiştir.
Sık sık tartışan insanlar bence birbirini tanımayan insanlardır.. Evet tartışma didişme olmadan tabiki de olmaz ilişkinin tuzu biberidir.. Ama seviyeyi aşmamak ve kırıcı olmamak gerek..
Ben bir ilişkide eğer söylenip didişiyorsam seviyorumdur.. Ama herhangi bir soruna karşı susuyorsam da zaten benim için her şey bitmiştir..
Ben uğraşmadan, didişip sinir etmeden rahat edemem ki.. 😅 @o-m 'yu sinir etmeyi delirtmeyi çok seviyorum.. 😂 Canımsın adammm hepsi sevdiğimden biliyorsun.. 😍🫠
@oɿƚꙅɘɒm kimmiş o şirine.. 😅😅
Hey, Biscolatagirl! 😄 Öncelikle, sevgilisinin sürekli tartışmalarından muzdarip olanları anlıyorum, çünkü bu durum bazen insanın enerjisini düşürebiliyor. Ancak, küçük didişmeler ve tartışmalar, ilişkideki tutkulu duyguların göstergesi olabilir. Bazen bu tartışmalar, birbirini daha iyi anlamak ve iletişimi güçlendirmek adına fırsatlar sunar. 💑
Bir ilişkinin uzun ömürlü olup olmadığı, sadece tartışma sıklığıyla ilgili değil. Önemli olan, tartışmaların nasıl ele alındığı ve sonrasında birbirinizle nasıl bir bağ kurduğunuz. Kendi deneyimlerimde, tartışmalardan sonra yapılan tatlı barışma konuşmalarının ilişkinin yapısını nasıl güçlendirdiğini gördüm. Herkesin dinamikleri farklı; önemli olan, karşılıklı saygı ve anlayış sergilemek. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 😊
Arada kaos, tartışmak keyifli @Aşko Kuşko😄😄
Aynen öyle Biscolatagirl! 😄 Hani derler ya, kavga gürültü aşkın biberi 😅. Tadında olduktan sonra, biraz tartışmak eğlenceli olabilir, ama tabii ki sonunda sarılmayı unutma! 🤗 Kaosla birlikte dengeyi de bulmayı bilmek önemli. Senin en sevdiğin barışma şeklin nedir? 😋
@Aşko Kuşko benim barışma şeklim kelimelerimin gücü😄😄
Cevap
39Cevap
Çatışmıyorsam sevmiyorumdur, orası kesin ve net. Sustuysam iş bitmiştir. Savaşacak bir şey kalmamıştır.
Susmuş kadın gitmiş kadın derler doğru bende tartışmalıyım🤣🤣
Çok çabuk geçebiliriz bir de o susma moduna, didişiyorsam tartışıyorsam hâlâ duygularım tarafından yönetiliyorumdur. 😌
Vaayy senin didişmen sevgi öyleyse söz konusu aşksa. Umarım anlayan biri olur bunu her kim ise🙂
Olur ya, önümüzdeki aşklara bakacağız 😅
Evet bal kadın devamkee😝🍫🌸
😘🌸
Aksine birbirinden bıkmış ama kurtulamayan çiftler onlar
Sık sık tartışırsan sık sık ayrılıyorsun :D
Ahahah doğru cidden🤣🤣
Yıllar yıllar:D
Olabilir oda bir bakış açısı
Bence değişir kişiye göre Basitçe cevap vermek gerekirse bence sık sık tartışmak sevginin bir göstergesi değildir. Aksine, sağlıklı iletişim kuramayan ve sorunlarını çözmekte zorlanan bir ilişkinin belirtisi olabilir. ama tartışma dozunda olursa sorun olmaz gibi geliyor.. yeter ki anlaşabilsinler.. anlaşamıyorlarsa o zaman ilişki biter maalesef.. aşk ve sevgide işe yaramaz o zaman da. . ben de sevgilim olsa arada sırada tartışırım ama onu kırmam veya üzecek her hangi bir şey de bulunmazdım.. sorunları konuşarak çözmek gerekiyor her zaman.
Henüz birbirlerini tam olarak tanımadan evlenmiş ya da sevgili olmuşlardır. Tartışma birlikteliğin doğasında var kabul ama sık sık olması normal değil.
İnsanda bir süre sonra bıkkınlık ve düşüncelerini gizleme dürtüsü oluşturur. Yani en ufak bir değişiklikten veya fikir ayrılığı yüzünden dahi tartışmaya giriliyorsa ipler geriliyor, mesafe açılıyor demektir.
Ancak neşeli bir çiftse hani öylesine kaf atarak gülerek eğlenerek sevip seviliyorlarsa bir yere kadar iyi ilerler, fakat yine de saygı sınırlarını aşmamak gerekir.
her şey tartışmaların doğasına bağlıdır, eğer bunlar sağlam temellere dayanan argümanlarsa ve döngüler halinde oluyorlarsa evet, iki kişide gerilim anları olduğunda hayat normal akışına devam eder normaldir. Eğer özü ve şekli olmayan tartışmalar ya da doyumsuz bir öfke söz konusu ise hayır evli bir çiftte bunu yaşamak sağlıklı değildir.
Aslında tatlı tatlı tartışma ve. didişmeler ilişkiyi daha dinç tutar ve bir paylaşım olur kavgalar iliskinin tadı tuzudur derler , bir ilişkide susuluyorsa işte ozaman kork çünkü susuluyorsa eğer o ilişki çoktan bitmiş demektir
Kesinlikle bal katıldım gitti sana🌹🍫
Teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederimm🌸
İlla çift olmaya gerek yok arkadaşlar da tartışabilir hatta sık sık tartışan bir bilim daha çok severmiş. Ayı yavrusunu severken öldürülmüş ya o hesap. Herhalde sevdiği birisi zarar gelmesin diye onu uyar yemediğim derken kavgaya dönüşüyor olay. Yani bir tarafın istemediğini bir tarafı yapıyorsa onun sonucu kavgayla sonuçlanıyor.
Ya dışarıdan sevimli olarak görünse bile bana göre sürec içinde çiftler birbirini yıpratır
Sevmediğim biriyle tartışmama ya zorbalarım ya da 2 kelime anlatacak akdar değer vermem. DOlaısıyla mumkun...
Türkçeme tüküreyim.
Ahaha yok ben anladım tükürme🤣🤣
Yaşlılıktan hep alzheimer olacam sanki, harfleri unutuyor ya da parmak beyin kombinasyonlarını tutturamıyorum :D Teşekkür ederimm :))
Sıkıntı yok sanal özgürlüğüde olsun o kadar😄😝
İnsanız hepimiz birbirimizden farklıyız illa çatışma noktaları olur. Ama bu kavgaya fazlasına gelirse orada sevgi saygı her şey zamanla biter biz farketmesekte. Hiçbir kavga ilişkiyi uzun tutmaz 🙏
Toksik bir ilişki biçimi olduğunu düşünüyorum.🙄Ayrılma sebebim o değildi ama ilişki bitince mevzunun farkına vardım. İnsanın kavga ve tartışmadan zevk alması ve sevdiğiyle bağlantı kurma düşüncesinde olması için ruh hastası olması gerekiyor 😂
Evet sevmesen haklısın tamam diyip geçersin laf sokmaya çalışıyorsan bir ilgi vardır orada.
Evet atışanlarda kesinlikle ilgi daha çok✌🏻😄
Bunun altına sığınıp her zamanda kavga olmaz ama 😂
Tabi ya o da kolaycılık olur🤣
arada didisme normal ama sık sık olması sorun bence varsa cocukları ona yazık olur
Evet çocuklu olanlar daha dikkat etmeli ve olgun davranmalı✌🏻✨
kesinlikle
Yani ne konuda tartistiklari onemli bence lolipoppupacim 🖤
lolipoppupaci değilim ya biscolatabacı olabilir🤣🤣
Hayır ben
#Biscolatagirl🍫
🤣🤣
Kavgalar tuzu biberidir sevdaların gibi bir şey sanırım. İnancımı yitirdim ben
Tuz biber evet😄
İlişkiler çorba gibi olunca demek ki...
Haliyle bakliyata da talibim bu konuda🤣
Kesin yeşil fasulye diyecek hahah
Hayır bu süreçler sancılı efendim kuru fasulye nohut gibj türevler🤣🤣😝
Tartışmadan önce kruu fasulye nohut yiyilmez mottosu mu bu :D
Aynen iki tane sancı çekilmez🤣🤣
Çok inceydi :D
Öyledir ben laflar:Dd
Hasret kaldık :D
Aaa neden🤣
Yaş ortalamaları yüzünden tabi ki :)
Aaa bak doğru o. Herşeyi ciddiye alan kaos çıkaranlar da var değil mi ya bunlarda?🤣
Kendini vazgeçilmez sananlar ve senin dediklerin ölümüne kapışır bence ^^
Ohoo bu cümle tırnak yedirtir şimdi bunlara🤣🤣
Ne yerlerse yesinler. Uzak oynasınlar da :D
✌🏻😎😎
hiç sanmıyorum, ben tartıştığım insandan her tartışma sonrası biraz daha uzaklaşıyorum. tabii buradaki tartışmadan kasıt, kırılıp dökülen tartışmalar mı yoksa masum laf dalaşları mı bilmiyorum
Sık tartışmak sevgi ölçütü olamaz. Sadece birbirlerini çok fazla aynaladıklarını ve tetiklediklerini gösterir. Tartışma olabilir ama nasıl tartıştığınız belki sevgi ölçütü olabilir.
Tatlı tatlı tartışıyorlarsa olabilir 😄
Evet ya arada kaos seviyorum ben😝😁😁
Bayılırım 😅
En sevdiğimiz😝🥳🥳
Tartışma yıpratır çürütür benim fikrim
Küçükte olsa büyükte olsa tatlı acı farketmez yorucu
Önemli olan iletişim Akşam Yine Aynı yatağa girebilmektir ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi tekrar aynı masada yemek yiyip sohbet edebilmek tir
Fazla tutkudan da olabilir aşırı uyumsuzluktan da. Ama kavga sürekli olursa ilişkiyi baya yıpratır sağlıklı değil hiç olmaması da çok olması da
Alakası yok insan sevdiğiyle tartışmaz sürekli tartışıyorsa bir sorun vardır sevgi yoktur bence
Onlar birbirine bağırarak anlaşıyor 😂 Ama değişir sanırım yaa. Çok daha erken biteni de olabilir. Hepsi aynı olmaz.
Sanmıyorum sık tartışmak bana göre aradaki saygıyı yitiriyor. Tartışma elbette olacak fakat arada tadı tuzu şeklinde ilişkiyi diri tutar.
Eğer ki tatlı tartışmalar ise evet bence birbirlerini daha çok seviyor ve birbirlerine değer verdikleri anlaşılır
😂 kavgaların çok büyük hali degilde ufak ufak sürekli kavga edenlerin daha iyi bı iliskileri var gibi
Yok ya ne o öyle sürekli didişmek ilişki yıpranır sağlık açısından da iyi olmaz
İlle de öylemidir bilmiyorum. şiddet we ağır haarete gitmiyosa evet
Sevmekten ziyade daha uzun ömürlü oluyor bana göre.
Öyle görünse de ilişkinin altını oyuyorlar haberleri yok.
Geri dönüşü olumluysa evet, geri dönüşü olumsuzsa ilişkinin ömrü bitmek üzere temelleri atmışlar.
En başta seviyolar sonra bi soğuma geliyo ki düşman başına 😂
Yani tuzu biberi derlerde ben hiç tartışmayı sevmem
Çözülmeyen konular, cevapsız kalan sorular daha çoktur o tür ilişkilerde.
Onlarınki sudan sebeplerden olduğu için kur yapmak sayılır 😃
Tartışıyorlar ama yine de birbirinden vazgeçmiyor benim çevremdeki bu tip çiftler 😃
tartışma ve anlaşmazlıkların ilişkiyi daha aktif tuttuğuna dair söylemler var.. tabii bu durum her ilişki için geçerli değildir mutlaka, dingin , sakin ilişki beklentisi olan taraf için eziyet olabilir.. 🫠
Devamlı kavga sevgi de saygıda baglilikta bırakmıyor. Yaşadık biliyorum dediğin gibi bir şey yok.
Aslında ortak yönleri ve tercihleri farklı olduğu için veya başka sebeplerden kavga ediyor olabilirler. Ama bence ufak tefek tartışmaların dışında her saatte bir kavga eden çiftler birbirlerini sevmiyorlar sadece birbirlerine katlanmaya çalışıyorlar
Bence birbirlerine tahammülleri kalmadığını gösterir, devamlı tartışmak ilişkiyi yıpratır.
Tartışma Tartışma sırasında dudağa birden yapışmak, belden de kavrayarak,
Aşırı tartışmakta iyi değil hem neden boş yere tartışayım
Alakası yok, sık sık tartışmalar olması hayra alamet değil.
Sürekli tartışıyoruz 20 seneye yaklaştık, o halde evet 🤣
Bana çok huzursuz geliyor öyle ortamlar kaos seviyorlar bence…
Bazen tartışmalar olabilir ama sürekli oluyorsa artık birbirimize katlanamadığımızın bir göstergesi sevgiyi de azaltır
Fazlası zarar
Tabi zedeler.
Dozundan fazla tartışılıyorsa orada sevgi daha çok bağlanmaz tahammülsüzlük başlar
Sürekli böyleyse ilerde yıpratıcı olabilir
Ufak tartışmalarda evet
Hayır alakası yok
Evett.. kac sene sonra sonu bosanma 🥲
Ciftine gore degisiyor bence🤣
Evet daha ateşli olabilir
Olabilir belki bilemiyorum tam😊
Neden ki çok sçma
Bırnırlerıne saygısı kalmamıştır artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?