Aşk İlişkileri En çok kavga eden çiftler en çok birbirlerini sevenler midir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Öyle bir şey okudum da sormak istedim. En çok kavga edilen ilişkiler en çok birbirlerini sevenler midir? Doğru mu bu? Güncellemeler+1 yıl Doğru mu arkadaşlarrrrrrrrr En çok kavga eden çiftler en çok birbirlerini sevenler midir? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Bazı kavgalar kaybetmemek için olur. Durduk yere birbirilerine sarıyorlarsa bu toksik ilişkidir. 1 0 Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zannetmiyorum ama bazıları alışık. yani. kavgaya o doğru 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. tartışma olmazssa sıkıntı bence herşeye tamam ewet sıkar rutinleşir 0 0 Yorumla
haruchn Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Aslında edilen kavgalarla ilgili. Uzaktan bakınca fazlasıyla saçma sebepler ve buna kıyasla büyük kavgalar varsa temelde bunun sevgi olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
papatyakuğu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sevgiyle alakası yok umursamamazlik la ilgili bence 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sanmam :D 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Pek alakası yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı kavgalar kaybetmemek için olur. Durduk yere birbirilerine sarıyorlarsa bu toksik ilişkidir.
Zannetmiyorum ama bazıları alışık. yani. kavgaya o doğru
tartışma olmazssa sıkıntı bence herşeye tamam ewet sıkar rutinleşir
Aslında edilen kavgalarla ilgili. Uzaktan bakınca fazlasıyla saçma sebepler ve buna kıyasla büyük kavgalar varsa temelde bunun sevgi olduğunu düşünmüyorum
Sevgiyle alakası yok umursamamazlik la ilgili bence
Alakası yok
Sanmam :D
Pek alakası yok