Ben birbirlerini tanımaya çalıştıklarını düşünüyorum çok tartışan çiftlerin. İlişkinin ilk yılı hep bir dalgalı aşırı karışık oluyor. Önceden kalan güvensizlikler, geçmişte yaşanan kırıcı olaylar yüzünden. İki taraf da güvenmeye çalışıyor ama ellerinden o kadarı geliyor. Yani birbirini seven çiftler tartışır da diyebiliriz sanırım ama yeni bir ilişki için konuluyorum. Çünkü birbirlerini seviyorlar ki güvenmek için anlamak için kendilerini parçalıyorlar, gitmiyorlar hep bir şekilde kalıyorlar ve tekrar aynı şeyi yaşıyorlar. uzun bir ilişkideki tartışma yoğunluğunuysa sevgiye bağlamıyorum, daha çok bıkmışlığa bağlıyorum.
Bu durum birbirlerine deli gibi aşık olduğu halde didişen çiftler için geçerli, artık birbirlerinden nefret etmeye başlamış karı koca kavgaları için yersiz.
Alakası yok eger bir ilişkide zırt pırt tartışma varsa o ilişki yürümez. Zamanla saygı biter. Herşey dozunda kararında olmali. Eksi kutuplar çeker olayı ilişki için geçerli degil. Eğer aynı kafadan degilseniz dünya güzeli tanisaniz anlamsız
bence doğru değil birbirine bağlı olan çiftler gördüm bırak tartışmayı aralarından su sızmıyor o derece sürekli tartışan çiftler şahit olduğum kadarıyla çok mutsuzlar sanki zorla bir araya gelmiş gibiler
Evet bazen özelllikle sağlıklı tartışmalar iyi sonuç doğurur. Bu tür tartışmalar yapılan hatalar için bir özür ve ileriye dönük bir davranış düzelmesiyle sonuçlanmalı. Bu tartismadan iki tarafta kazançlı çıkar ve ilişki güçlenir
Böyle tanıdığım çok cift var bizde dahil. Haftada bir mutlaka bir tartışma aşırıya kaçmadan. Sonra bisey olmamış gibi tekrar daha sıkı şekilde bir araya gelmek. Bence birbirine bağlar.
Ben alakası olmadığını düşünüyorum ama her ilişki tipi farklıdır bu sebeple tartışma ilişkiyi kuvvetlendirir mi yoksa koparır mı, tartışılır. Yinede tartışmadan huzurlu bir ilişki geçirmek hepimizin hayalinde olan bir şey bence :)
Tartışan değil de, daha çok karşısındakine yargılanma korkusu duymadan fikrini açabilecek kadar güvenen, karşıt fikirde olsa bile karşısındakini kırmayan ve işin sonunda yine birbirlerini düşünen, yani gerçekten seven kişiler daha bağlı oluyor.
Tartışma ya güvensizlikten ya da birbirinden sıkıldığında çok olur aksi halde kimse kimseyi kırmak istemez üzmek istemez sevdiğini güven ve sevgi varsa sık olmaz tartışma
En İyi Cevaplar