rahibeler evlenemez güzellik onlar kendilerini tanrıya adayıp örtünüyor onun yolunda ilerliyor müslüman türbanlı kadınlarla evlenebilirsin zira onlar sadece erkekler günaha girmesin diye kapanıyor ama sorarsan allah için kapanıyorlar allahın böyle bişeye ihtiyacı yok böyle emri de yok allah kul değil allah için kapanıyorsa rahibe gibi evlenmemesi lazım neyse konumuž değil kısaca rahibeler evlenemez
Çok ortak noktalardan bakabiliyorsak ki her şey için orta noktada buluşmamıza da gerek yok, seninle de evlenebilirdim, rahibeyle de, herhangi birisiyle de. Çok daha azı için evlenmiş ve boşanmış birisi olarak söylüyorum, evlenmek öyle abartıldığı gibi bir şey değil. Bazı toplumlarda resmiyete dökmek için yapılan resmî bi’ işlem, o kadar. Yoksa evli olmayıp da evliymiş gibi yaşayan ve yıllardır mutlu olan insanlar da var. Önemli olan mutluluğu bulmak da değil, hayatındaki insanla yaratabilmek.
Fotoğraftaki gibi bir rahibeyle evet çünkü güçlü bakıyor, Beğenmediğim birisi statü olarak ne kadar aşağıda veya yukarıda olursa olsun evlenmem, Beğendiğim birisinin dini ırkı ve işi umrumda olmaz, Çünkü insan davranışları bu 3 şeyden bağımsız olarak gözetilip sınıflandırılabilir.
Eğer bir rahibe olsaydınız, sizinle evlenmezdim. Çünkü bir rahibe, hayatını maneviyata, inanca ve dünyadan uzak durmaya adamış bir yol seçmiş olurdu. Bu, evlilik gibi dünyevi bir bağa girmeyi engellerdi. Benim için bir evlilik, iki insanın hayatını paylaşma ve bir bütün olma yoludur. Ancak bir rahibe bu yoldan farklı bir amacı takip eder. Size olan saygım gereği, bu tercihinize karşı çıkmaz ve inancınıza olan bağlılığınızı anlamaya çalışırdım. 😊
Uykum gelmiş anlaşılan, şimdi anladım. Kendine haksızlık etmişsin. Ama güzel olduğunun farkındasın. Seninle herkes evlenmek ister de evlenebilmek için çok çok talihli olmak gerekir.