Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar yorumunuz için teşekkürler.. bir kisi hariç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Evet buyrun cevaplar alayim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Memursan evlenirler 😄
Ona ne şüphe 😅
Ama tipiniz iyi
Tesekkur ederim ondan şüphem yok cok şükür
Aynı masaya oturmadan görüşü dünyaya bakışı vizyonu ne bilmeden tipe göre de karar verilmez
Cevabınız ukalaca. Şahsen hoş bir beysiniz dediğimde teşekkür etmek yerine ondan şüphem yok dese biter benim için
Tabi ki doğrusu o zaten.
Ettim zaten 😅 ayrica ben biraz kendimle pozitifim o yüzden bundan anormal ve ukalaca bir cevap olduğunu sanmıyorum. Ozguvenimden dolayi dedim onuda
Bu özgüven değil, cahillik. İsterseniz nezaket görgü kurallarını açıp okuyun
Siz gibi biri memur olsa da evlenmezdim
Burdan buna takilmak çok saçma dünya kac günlük , görgüsüzlük mu oluyor insanin kendisini beğenmesi 😅
Sizin gibi dile getirmesi görgüsüzlük. Direkt kalitesizlik yüklüyor karşımdakine benim gözümden. Nazikçe teşekkür edilir. Biliyorum zaten gibi bir cümle kurması beni iğrendirir yüzüne bakmam
Bir insan görgü kurallarını kisinin kendisini begenmesine de bağlıyorsa ondan suphe ederim ne kadar on yargılı olduğunuz cok net ortada
Kendini beğenmesi sorun değil. Önemli olan bunu görgsüsüz gibi ifade etmesi. Biri bana güzel deyince ayy biliyorum zaten mi diyeceğim. Tam kroca ergence
Sizin sanirim gözleriniz kör teşekkürü görmeyecek kadar on yargılı hemen bir insani infaz edecek kadar cahillik kokuyorsunuz yazik diyecek kelimem yok..
Sadece teşekkür edilir. Sizin teşekkürün ardından söylediğin tam bir patavatsızlık.
Ayrica şükür etmek bir mütevaziliktir , senin gibi birisiyle evlenip sinir küpü olmaktansa kiro olmayı tercih ederim. Sanki dünyayı kurtaracak suna bak bayram günü bile senin gibiler yüzünden insanların neşesi kalmıyor. Mutlusun sanirim böyle anormal bir şekilde kavga yapmayı seven bir yapın var olsa gerek eline geçen nedir acaba?
Allah aşkına nezaket kuralı hiç mi görmediniz. En temel kural benim dediğim.
Senin gibilere tesekkur etmek bile cok yani etmedim say , senin gibi ukalalık yapıp görgü kuralları kitabini açıp bak demek ne kadar kibirli olduğunun ispatı benim tesekkur ederim cok şükür yakisikliyim dememe takılan bir zihniyetin ürününden seviyesine fazla muhatap olup inmeye gerek yok. Senin gibiler ne yazık ki çok piyasada kıskançlığın hasetligin kitabını okumaktan görgü kurallarını karıştırmış. Yazik gerçekten senin gibilere acıyorum
Benim gibi biri senin gibi birini almaz öerak etme. Rezil olmaya niyetim yok. Eşi de görgüsüz gibi mi desinler
Ahahaha cok komiksin. Görgülü insan evin şen olsun mutlu uyuyabilirsin yatağında bravo takdir ettim seni..
Bence sizde edinin görgü.
Bizim insanımızın güzel bir sözü var hatta böyle güzel bir söz alınca o senin kalbinin bakışının güzelliği denir. Bundan haberiniz vardır umarım 😄
O kadar haklısın ki ben dunyada yaşamıyorum senin üzerine kurulu bu dunya her seyi bilen 4 4 luk düşünceli mantikli birisisin
Ahhh ahh biraz sende bilseydin keşke. Hiç mi toplumsallaşmadın
Normal hayatta böyle kaba uyarmam, hatta uyarmam muhatap olmak istemem açıkçası. Biraz sert dedim bende. Özür dilerim.
Kizim senin gibileri ben cok gördüm ki toplumda nasil yer edindiğini de bilirim cok uzatma cilki cikti bence muhabbetin boğucu biraz kendini sorgula birilerine sataşmak iyi bir sey degil evladım ogren artik bunlari görgü kuralları kitabında yazmıyor bunlar ama ben sana yine de soyleyim bari
Toplumdaki yerim senden iyidir emin ol
Eminim öyledir. Mütevazilik desen var kiyas desen var laf desen var toplumu kendi bildiğinden ibaret sanma desen oda var ne yok ki zeka küpüsun mübarek..
Teşekkür ederim, o sizin bakışınızın güzelliği 😄😄
Peki , fazla uzatmaya gerek yok kisi kendinden bilir işi demişler vesselam.. mutevazi kokan mübarek
Sağlıcakla kalın
Cok mersi ilaç gibi geldi o kadar lafın üstüne
Hakkını helal et, özür diliyorum
Bu neyin özürü?
Bende kaba konuştum. Uyarışım kabaydı
Ama ben kaba konuşmadım. Bende derken demek ki görgü kuralları bildiklerinden ibaret değilmiş. Bu yüzden herkesin hakkında ileri geri konusmak dogru degil yani görgüsüz mu desinler degil mi benim gibi birisi ile evlenirsen
Helal ettiniz mi
Ben seni tanımıyorum birisinin hakkına girip sonrasında helallik istemek ne kadar basit değil mi?
Çooooook özür diliyorum
Toplumdaki yerin benimkinden daha önemli oldugu için çok üzülecek bir sey yok ben bir şey demiyorum bayram günü kimseyi de kırmam asla herkes kendini temsil eder
Lütfen helal etmenizi istiyorum, özür diliyorum
Patavatsiz dedin görgüsüz dedin ukala dedin toplumsallas dedin daha ne diyim ki masallah birde kalkmıs sözlerinin arkasında durmadin özür diliyorsun ne kadar mantıklı değil mi
Hepsi için özür diliyorum
Lütfen
Engelimi kaldır
Yazma bosuna muhatabim değilsin. Yaptin bir iyilik at gitsin denize
Lütfen m
Ne isine yarayacak konuşmamızın bir önemi de yok bos yani merakta etmiyorum dediklerin umrumda degil ben seviyene inmedikce
Tamam seviyesizim haklısın
Yok olur mu canım doktora yapıyorsun ya malum bilgesin kültürlü bilgili donanımlı. Ne kadar itici bir konuşma ya sanirim sende dogulusun ben nerelisin deyince batılı mi diye tabir olmasi lazim Ne medeniyet ama batili olmak yeterli her şeyden önce
Mercedesle gidersen evlenirler
Mercedes mi gerek yok huzuru maneviyatta arayacaksa
Eyvallah yoksa gerek yok
Nerde yasiycaz ona göre
Huzurun olduğu yerde yani Antep kilis hatay Ankara bursa İstanbul mugla seçenekler
Kilis'te huzuru bulur gibiyim. Altın severim ama ben nasıl olcak.
Kilis mi sen nerelisin ki
?
Hayır, evlenmezdim.
Sebep 😅
Tanımadığım biri ile evlenmem. Sosyal medyadan da insanlar ile tanışmayı doğru bulmuyorum.
Ve benden yaş olarak çok büyüksünüz. Vs vs. Evlenmem yani.
Yani onu bizde biliyoruz, kısmet o isler formalite icabı konuştuk biz hemen evleniyoruz diyen mi var 😂
O zaman tipinizi sorun. Soru net değil.
Peki
Hayır
Aaa sebep
Bana göre büyüksün
Kac yaşındasın ki
Yirmi
Ama genel olarak tipin iyi
Tesekkur ederim de bu tipe bakmaz ki mutlu olmaya bakar
Tabiki öyle ama burdan ancak tipine göre yorumlayabilirim içini bilmediğimden
İçimi bilsen dünden razı olursun
şu an kariyer düşünüyorum ben 😂
Kariyeri de her turlu yaparsin kocayı bu zamanda bulmak mesele
Koca kolay kariyer daha önemli
Peki kanka nikahına al demedim beni zaten
Ayrica engellemeye gerek yoktu çocukça 😅
Tamam
Midem bulandı sizin gibilerle muhatap olduğum için seviyenize inmedim şükür
Ok.
Sanada ok
Hayır
Sebep
Yaslisin benden artı. Benim ilgimi cekecek biri değilsin diyebilirim
Yasli miyim sporcuyum en azından ruhum genc sadece 30 a girmiş olmak yaşlı olduğunu göstermez bir insanin
Olabilir ben 3 yas farkindan fazlasını kabul etmiyorum acikcasi o yuzden bisi diyemem. Herkesin kendi tercihi
Peki , göreceli kavramin basitmiş yani sadece ne gördüğün onemli degil görmediklerin de önemli olan sana bir sey katacak olmasi
Yaşıtlarımı tercih ederim
Peki bol şans
Hayır
Sebep
Yaş farkı çok
Hmm seda sayanın yaptığı gibi mi 😅
onunki tam tersi :)
Yani yas farki hikaye
Yoo onun için önemli olmayabilir ama ben önemsiyorum
Umarim huzur bulursun yaşına göre birisiyle