Siz yerimde olsanız evlenir miydiniz?

24 yaşındayım, 1 yıldır kamuda hemşireyim. çok sosyal birisi değilim, psikolojik olarak problemler de yaşıyorum. gelelim asıl mevzuya...7 aydır sevgili oldugum birisi var, ciddi düşünüyor benimle. ailesiyle akrabalarıyla tanıştım. gelecek planlarında hep ben varım ama kendisi lise mezunu ve yarı özel bi kurumda işçi.26 yaşında. Geçmişte sevgilisi olmamış ama maalesef tek gecelik çok ilişki yaşamış.3 yıla kadar mekanlarda da çok takılırmış. sosyal değil o da. o takıldığı arkadaşlarıyla da araya soğukluk girmiş. boş zamanlarında ya oyun oynuyor ya benimle buluşuyor. ilgili, arada hediyeler de alır cömerttir bazen patavatsız espriler yapıp beni kırıyor. ailesine aşırı bi düşkünlüğü yok. ben 3 yıl sonra başka sehire taşınacağım dediğimde ben de gelirim diyor tereddütsüz.

çevremdekiler hep güzel ve başarılı bir kız olarak kendi değerimi farkında olmamı ve daha iyi yaşam standartları sunabilecek birisiyle olmamı öğütlüyor.

ben onu seviyor muyum farkında olamıyorum, alıştım o yüzden bırakmak zor geliyor ama. bir de benim kaprislerime kim bu kadar katlanır başka bilemiyorum..

Siz yerimde olsanız evlenir miydiniz?