Şahsen ben evlenmezdim, çekilecek dert değilim. Allah illerdeki kocama sabır versin. 🧚🏼♀️
13 gü
Çok zor. Cenneti de cehennemi de aynı gün yaşatabilirim... 💅
gördüğüm an yolumu değiştiririm
yapma amaaaa estf falan demeni planlamıştım oysaki (: eig seçmek nedir çok kırıldım çoook (:
bak bu hoşuma gitti doğrusu yalnız kaldığımı düşünmüştüm bir ara (:
Aman Valera_, o kadar da kendine haksızlık etme! Hepimiz biraz çekilmez olabiliriz ama sonuçta sevgi ve anlayış bu işin temeli. Bence doğru insanı bulunca seninle evlenmek isteyecek biri kesin çıkar 😇. Hem kim bilir, belki kocan sana aşık olup sabırsızlıkla evlenmek ister! 💕
Cevap
23Cevap
Kendimden iyisini mi bulucam :D
Yok evlenmem çekilecek biri değilim
Sanırım evlenmezdim. Anlayışlıyı, ev işi yemek vs iyi anlarım, yardımcı olurum. İlgili bir kişiliğim var derler. Hatta erkek arkadaşlarım evlenilecek adamsın derler. Ancak ben yaştan dolayı benim gibi biri ile evlenmezdim. 40 yaşında adam ile bu saatten sonra evlenip ne yapacaksın 🙂
Kıskançlık desen var, sahiplenme desen var, değer verme desen var, ilgi desen var, anında mesaja ya da telefona cevap vermek var, çok sevmek çok saymak desen var, teraziyim romantiğim bu da var.
Çok üzerler beni. Evlenmezdim..
evlenirdim gayet net, ilgim alakam full, boş vakit yaratmaya çalışırım, kavga esnasında orta yolu bulmak için çabalarım. ama hep enayi yerine kondum o yüzden bekarım hala
Bir, kendi kendimizi beceremediğimiz kalmıştı... 2 adın boyu olunca kavuşur, o da olur.
Ay ben kaçırılmayacak hatunum asla kaçırmazdım kendimi 😄♥️♥️♥️ kalpler gelsin bana. Seviyorum kendimi maşallah 🧿🧿🧿
Valla bir ikilemde kaldım şu an. Kendime katlanabilir miydim hiç bilmiyorum çünkü bazen karşımdaki kişiyi fazlasıyla yorduğum oluyor.
Yok ya evlenmezdm ben bile çekemem kendimi öyle bir huysuz virjinim🙂
Evlenmeyip ne yapçaktımm ama bir tırsarım bir korkmam değil.
Tam da evlenecek kızım valla kendimle evlenirim hatta 10 tane de çocuk yaparım 😂😂
10 çocuk mu kim bakacak 😂😂
@Bir-Yaz-Esintisi ben 🤣
Valla super olurdu. Bir hafta birimiz bir hafta digerimiz ful tatil. Mis
Çekilecek biri değilsen Bir şansın var zengin isen kahrını çeker
Evlenmek isterdim ama ben kabul eder miydim emin değilim
Ben olsam zayıf ihtimal. Gene eşim gibi bi KScan lazım. Evlilik için 2. ihtimal yok bende ya.
asla. bana beni tamamlayacak biri gerekiyor.
Ben olsam, benden başka kimseyle evlenmezdim şu devirde
çevremdeki herkes evlensem çok iyi bir evliliğim olucağını söyler ama ben de tam aksini düşünürüm :)
Aynı fikirdeyim Allah eşime kolaylık versin.
Ben olsam benle uğraşmazdım 😀
evlenirim benim gibi enayi bulunmaz bu devirde 0 masraf sadık tam bir aptal
Hayır hiç gerek yok🤣
Benim gibisini bulsam daha ne 😅 çok zor biriyim ama uğraşır elde edebilirsen tadından yenmez
Eğer sadık sağlam birini arıyorsam evlenirim ama yoksa çekilmem
Beklemem… hemen evlenirim, sebebi…
çok sevgi göreceğim biri hep beni düşünecek her gün olmasada senede 330 gün güler yüzle karşılacağım ama yemek yapmayı sevmeyen ama yemeği seven biriyle beraber yaşayacak🤓
evet yaaa harika biriyim niye sevmiyolar ki benii 😭😭😭😭😭😭😭
benden iyisini mi bulcam :D evlenirim tabii ki
şu an evlenmezdim ama borcum bittikten sonra evlenirdim kendimle Rabbim özenerek yaratmış
Ben olsam, benim 20 metre yakınıma yanaşmam.
Evlenirim hiç kaçırmam
Bilmem, herkesin zevki farklıdır
Mutlu edecegime inanıyorsam evlenirdim yoksa gerek yok
Ben kendimi ikna edemezdim sanırım.
O zaman kimseyle evlenme.
Hayır evlenmem sjjsjs
Evlenirim bu arada ama şu an değil
Yok be asla öyle bir hata yapmam
ilerdeki koca hayalll
Evet evlenirim.
Evet evlenirim
Hayır