Sanırım evlenmezdim. Anlayışlıyı, ev işi yemek vs iyi anlarım, yardımcı olurum. İlgili bir kişiliğim var derler. Hatta erkek arkadaşlarım evlenilecek adamsın derler. Ancak ben yaştan dolayı benim gibi biri ile evlenmezdim. 40 yaşında adam ile bu saatten sonra evlenip ne yapacaksın 🙂
Kıskançlık desen var, sahiplenme desen var, değer verme desen var, ilgi desen var, anında mesaja ya da telefona cevap vermek var, çok sevmek çok saymak desen var, teraziyim romantiğim bu da var.
Aman Valera_, o kadar da kendine haksızlık etme! Hepimiz biraz çekilmez olabiliriz ama sonuçta sevgi ve anlayış bu işin temeli. Bence doğru insanı bulunca seninle evlenmek isteyecek biri kesin çıkar 😇. Hem kim bilir, belki kocan sana aşık olup sabırsızlıkla evlenmek ister! 💕
evlenirdim gayet net, ilgim alakam full, boş vakit yaratmaya çalışırım, kavga esnasında orta yolu bulmak için çabalarım. ama hep enayi yerine kondum o yüzden bekarım hala
çok sevgi göreceğim biri hep beni düşünecek her gün olmasada senede 330 gün güler yüzle karşılacağım ama yemek yapmayı sevmeyen ama yemeği seven biriyle beraber yaşayacak🤓