AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
eğer btirseydi benim haftada bir kez ayrılmam gerekirdi
O derece yani :/
erkeğin kıza karşı küfür etmesi çok saygısızca ama sende şerefsiz demişsin
Kiskancim bir anda ağzımdan çıktı suçun %20 si benim kabul
sen küfür edince o da küfür etmiş kıskançlığın sonucu küfüre gitmiş ama o çok ağır küfür etmiş birbirinizden özür dileyin barışın
Gururum aşkın önüne set kurdu resmen Özür dileyemem :/
o zaman o özür dilesin aşk da gurur olmaz
Diliyor zaten defalarca aradı ben kabul edemiyorum :/
bir an sinirlenip etmiştir bence yoksa arkasından o kadar aramazdı
Bende öyle düşünüyorum ama o küfürü kaldıramıyorum çok canım yandı :/
Elbette bitirir kimse kendini kandırmasin burada sene 2100 bile olsa şiddet görürsün o kişiden ve bunun adi ilski değil aşk sevgi değil. Haberin olsun...
Haberim var teşekkürler :)
haberin varsa sorun yok durmak yok yola devam :))) rica ederim :))
Şu sloganı söylemeseydin iyiydi :/
bende sloganı sevmiyorum valalh ama arada bir diyoruum tm sloganı geri aldım özrdilerim :)
Sorun yok :)
ee tm sorun yoksa yapaca birşey yok :)))
Boş boş niye konuşuyoruz ki neyse teşekkürler :)
Walla boş konusmadim yinede. takdirle karsliyorum sizi :))
Sn ona bir kere şerefsiz demeseydin o da sana küfür etmezdi aşağılamışsın bir kere kavgayı sen başlatmışsın kusura bakma saçma sapan şeylere trip yapar oldunuz artık sizler
Ne tribi allah aşkına. Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum biraz empati yapın lutfen
İyi de kardeşim sen adama şerefsiz demişsin ne olurdu ağzını tutsan anaya küfür etmek insanlığa yakışmaz fakat o lafın karşısında bir anlık sinirden küfür etmiştir bana dense şerefsiz diye hele ki sevgilim dese ne kadar bozulurum ne kadar kötü olurum biliyo musun? Karşınızdakinin gururunu düşünün biraz
Bu kelime çok mu ağır ya sizin için? Ben derken ağzımdan bir anlık çıktı düşünemedim. Cok canım yanıyor anneme küfür etmesi özellikle :(
Onunda bir anlık ağzından çıktı o zaman kimse sevgilisine hele ki anasına küfür etmez
Zaten bırak küfür etmeyi sesini bile yükseltmezdi. Beni düşündüren bu. Pişman olduğunu söylüyor mesajda 23 kere aradı ama hala aramadim
Ee? Affetmen yeridir bence
Gurur yapıyorum hemen o kadar kolay affedemem hazmedilecek bir şey degil :(
senin şerefsiz demen de kolay effedilecek bişi değil. sevgilinin gururu ne oluyor peki? o kadar mı basit görüyosun onu? sen ona böyle aşağılayıcı laflar et o da göz yumsun öyle mi? karşında insan var senin hayvan değil.
Tamam ben tamamen suçsuzum demiyorum Hatam var ama onun dedikleri daha ağır. Basit görmüyorum çok da seviyorum. Çok kıskanıyorum ağzımdan çıktı o anda :(
Şimdi o adamı op başına koy biri bana şerefsiz ddiyecek ve ben onu bidaha arayacak , sen ilk önce canım azını tut sonra karşındakinden saygı bekle ne ekersen onu biçersin. ara özür dile çocuğu
Hadi ya ben niye özür diliyorum. Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum
Belliki senin yaş 14 akıl hal basmıyo
Evet 14 yaşındayım ve 10 yaşında bir çocuktan yardım aldım. Yardımın için teşekkürler
Saygi bitmisse bitmistir.
Karsilikli saygisizliklar yapmissiniz.
Gecmis olsun..
Sağol ya :/
siz iki patates kafa birbirinizi bulmussunuz... ayrılmayın da bir başkasına hayatı zehir etmeyin bari.
Ahaha başka bir sebze bulamadın mı ya :)) patates ne yaa :)) çok güldüm
Sen başlatmışsın olayı.
Edilen küfre ve yönlendirildiği kişiye göre değişir bu durum. ¦¬)
Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum ben ağır konuştum kabul ama bu kadar ağır küfürü hakettim mi?
Bence haklı olan sensin arkadaşın sevgilini sana karşı kışkırtmış olabilir bence hatasını anlayacaktır
Bilmiyorum canım olabilir de olmayabilir de yine de bu onu haklı kılmaz teşekkürler :)
terket.. bosver. neferet ediyorum önemsemeyen insanlardan.. küfürü degilde yaptıgı işi düşün. pes şu bu daha mı önemliydi
Bence de kardeşim. Yani bu kadar tepki vermesi normal mi? Çok canım yandı özellikle anneme dediği küfür :(
kendi annesine küfretmiş oldu dinen öyle oluyomus..
Hm bunu bilse demezdi :(
Çok abartmışsın o haklı özür dilemesi bile bir mucize
Sağol ya :/
küfür etmekten daha doğal ne var insanlar sinirlenince küfür eder normal ayrılık sebebi değil bence
Annene ailene edilen küfürü kaldırabiliyorsan problem yok :/
küfür bir ilişkiyi değersizleştirir birbirinize küfretmeyin ki ilk kez etmiş pişmanmış al karşına söyle rahatsızlığını öpüşün barışın :)
Gururum aşkımın önüne set kurdu engel var. Hala ok seviyorum ama çok kırdı beni unutamam dün geceden beri arıyor açmadım kuduruyordur kesin ama biraz daha burnu sürtsün
aynı durum benimde başımda ve ilişkim 4 yıllık bende ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim aramıyor bende aramıyorum ne yapacağım ben :(
Çok üzmüşsündür kızı iyi yapıyor az bile
Sen ona şerefsiz demeseydin oda sana küfür etmezdi. Fazla tepki göstermişsin şerefsiz damgasını yiyecek bişeymi yaptı ki?
Bir anda ağzımdan çıktı bir şey yaptığı yok ben aşırı kıskancım tek problem ama çok da büyük bir problem :/
Oda abartmış yani anneni falan karıştırması hoş olmamış ama nadem bir kerelik 1.5 senelik ilişkiyi bitirme öyle hemen
Kaç kere aradı dünden beri almadım uyayamadim zaten kuduruyordur şu an kesin ben de seviyorum ama gururum askimin önüne geçiyor
Gurur aşkı ziyan eder unutma bunu ;)
haklısın ziyan etti ziyadesiyle :)
Mutlu olun bir ömür boyu canım :)
adam arkadaşlarına zaman ayırdıgı için serefsiz diyorsan ve hala o sessiz kalıyosa kendini suçla yargıla.
Arkadaşlarıyla vakit geçirdiği için değil görüntülü konuşalım dedim yok sarjim bitiyor sonra konuşalım inat etti diye böyle oldu :( haksız mıyım?
haksızsın sırf bu yuzden adama serefsiz dneirmi yaaaa nasıl bişeysin adam pes oynuyorum diyo sen diyosun goruntulu konusalım
Tamam arkadaşım o haklı. Senin annene küfür edilse ne yapardın?
adama kafadan niye şerefsiz diyorsun? sen sinirlenip söylediysen o da sinirlenip söylemiştir. o yüzden haklıyı haksızı aramayı bırakın gidip sevişin çılgınlar gibi :)
Hey Allahım ya. Ne içtin amca? :)
Anaya sövmek nedir bizimkide * git dedik diye terk etmisti bir ara ama * git ankarada la git olarakta gecmekte belitleteyimde kufur sayilmaz yani :))
Geçmiş olsun iyi yapmış :/
sanada geçmiş olsun iyi yapmış :///
İyi yapmış?
sövmüş ya sana ://
Bana evet ayrıca anneme çok iyi ya sağol gerçekten :/
annen için üzüldüm :/
Tamam sorun yok
Saygısız Sevgi
Susuz Ağaç
Yaprak döker kırılır bükülür kurur söner ölür biter...
Çok haklısın ne diyim. Teşekkürler
haketmissin. bana sevgilim serefsiz dicek aninda ayrilirim.
Çok haklı gerçekten:/ anneme küfür etti diyorum hakettin diyorsun bana ettiğini tamam kabul edebilirim belki ama annem yaa. biraz empati derken çoğunuz sevgilimin yerine kendinizi koydunuz bu çift taraflı empati olacaktı
sende adam gibi konus
Haketti ama :/
farkindaysan burdaki cogu kisi seninde hakettigini düsünüyor :)
Kıskanç olduğumu biliyor açsaydı ne olurdu? tamam bende biraz ağır konuşmuş olabilirim ama bu onun anneme küfür edeceği haklı olduğunu göstermez
Allah akil versin sana ne diyim
Bir kere küfür ettiği zaman gerisi gelir. Sakın kanma dediklerine sakın. gururunu ayaklar altına alma
Teşekkür ederim canım. Ben de çok düşünüyorum seviyorum ama gururumu ezip gecemem
kadınların gururu erkeklerden daha beterdir. Cok seviyosan süründür ondan sonra affet :D
Hala arıyor cevap bile vermiyorum mesaj atıyor umrumda değil şu an kuduruyordur eminim anlasin hatasını yüzümü zor görür bir süre. Seviyorum ama bunu yapmak zorundayım
süpersinn :D keske bede senın gibi iradeli olsam
Olursun canım merak etme zor değil dün gece hiç uyuyamadim sürekli telefonun titremesiyle uyandım ben de uyumadım kalktım gece elimi yüzümü yikadim oturdum ağladım yapacak bir şey yok
ben üzüldüysem veya kırıldıysam karsımdaki bunu bilicek yoksa rahat edemıyorum
Canim ben cevap vermeyince daha çok kahroluyor eminim benim amacım da bu zaten anlasin
Erkekler kendisine baskı yapilmasindan sevmek sanirim biraz baski yapmissin buda asiri kiskanc olmandan kaynaklaniyor kesin.. bence onun kiymetini bil
Çok kıskanıyorum onu bazen sıkıyor olabilirim ama anneme edilen küfürü kaldıramıyorum canımı çok yaktı o sözü seviyorum onu hala ama çok kirginim biraz zamana bırakırım herhalde
kızgınlıkla söylenmiş küfürler ve pişmanlıklar ikinizde istemiyerek etmişsiniz hala seviyorsanız birbirnizi ya ikinizde özür dileyip devam edeceksiniz ya da artık sogudum eskisi gibi olamam der yolları ayırırsınız..
Yanlış anlamadım da o kelimeyi bilerek demedim çok sinirlendirdi ilk defa ağzımdan öyle bir şey çıktı onun demesi çok normal sanki eğitim dersi alıyorum üniversitede sana şu örneği veriyim iki kardeş var bir kardeş bir tane tabak kırıyor bilerek diğer kardes onlarca tabak kırıyor niyeti kırmak degildi anne geliyor ve cok tabak kırana kızıyor ama burada ne yapmış niyete bakmamis kim çok tabak kirmis ona bakmış. Yani burada da ben onu bilinçli bir şekilde demedim ağzımdan çıktı ama suçlu ben oluyorum. Onunkisi daha ağır ben başlattığım için suçlu yine ben
Resmen o* çocuğu demişsin ona erkeklik kavramını bilmediğin için olsa gerek sana hafif geliyor o kelimeler.
Abartma istersen emin ol bana dediği çok ağırdı yazılacak gibi değildi hem benimki küfür olsaydı ** işareti olurdu onunki yazılmazdı. şimdi kim küfür etti söyle bakalım?
bir erkeğin adamlığına laf etmek size o* denmesi gibi bir şey sizin bu kavramları anlayacağınızı zannetmiyorum.
Ahh şu erkekler yok musunuz. Nesi küfür bunun yaa anneme bana küfür ediyor çok normal bir durum yazilmaz buraya benim dediğim yazılıyor
2'nizde suçlusunuz ama olayların bu raddeye gelmesi senin suçun insan sevgilisine ne biçim adamsın şerefsiz der mi onun demeside yanlış fakat ilk yumruğu atan her zaman suçludur.
eğitim dersi alıyorum üniversitede sana şu örneği veriyim iki kardeş var bir kardeş bir tane tabak kırıyor bilerek diğer kardes onlarca tabak kırıyor niyeti kırmak degildi anne geliyor ve cok tabak kırana kızıyor ama burada ne yapmış niyete bakmamis kim çok tabak kirmis ona bakmış. Yani burada da ben onu bilinçli bir şekilde demedim ağzımdan çıktı ama suçlu ben oluyorum. Onunkisi daha ağır ben başlattığım için suçlu yine ben
Oda onu bilinçli şekilde dememiştir değil mi? Ağzından kaçmış olamaz mı?
Olabilir ama beni de anla çok canımı yaktı :( seviyorum ama gurur yapıyorum özür dileyemem
O özür dilemiyor mu zaten senden :D biraz süründür bence.
Evet hala arıyor açmıyorum ondan geç yazıyorum biraz zaman geçsin kolay kaldırabilecek bir küfür değil bana göre herkesin kullandığı bir küfür sıradan ama anneme demesi beni çok üzdü :(
annene etmesı agır olmus ama ınsanlar bazen kendını kaybedıp kufur edebılıyor , konusarak hersey halledılebılır bence
Off canımı çok yaktı özellikle anneme ettiği küfür :(
aynı sey basıma gelse burnundan getırırdım anneler kutsaldır ne olursa olsun kufur etmemelıydı zamana bırak bakalım nolucak
Ben de öyle düşünüyorum teşekkürler
rıca ederım :)))
Uzucu bir durum.. Sonrasinda ozur dilememis olsaydi gitmeni istiyordu diyebilirdim ama hatasini amlamis. Bir defamik mazur gor, tekrarlanirsa da uzatmadan bitir derim. Soru isaretleriyle olmaz cunku
Bilmiyorum canım hala arıyor cevap vermiyorum seviyorum onu hala ama kirginim. biraz zaman iyi gelicek . Gururum aşkın önüne geçiyor malesef
Ilk kez boyle davranmis, evet hos degil ama yinenirse gozden cikarirsin. Asiksan iliskiyi bitirmene sebep degil bence. Yine de bekle evet biraz daha
Hala çok seviyorum gururumu ezip gecemem biraz daha bekleyecem ama.
Kufur yuzunden bitirme sen manyak misin? Kafayi falan mi yedin. Cidden yazik edersin yapma
Ne yazık allah aşkına? O bana bize yazık etti bana burada hemcinsini savunma
Ya hemcinsimi niye savuniyim? Kufur yuzunden 1.5 senelik iliskimi biter Allah askina. Sen bir kufur yuzunden bitirirsen daha buyuk sorunlarin altindan nasil kalkicaksin ilerde?
Küfür anneme ediliyor kendime edileni tamam sineye cekebilirim ama çok ağır oldu ilk defa dedi çok yaraladı beni. Onu seviyorum hala sevmesem bunları burada konusmazdim ama biraz anlasin hatasını konusmayacagim bir süre
Daha fazla uzatma bence. Tekrar barisabilirsiniz ama bu surede araya sogukluk girebilir ve eskisi gibi olmayabilir.
Artık sağlıklı düşünemiyorum. Hala arıyor uyayamadim onun yüzünden :/
Tek kelimeyle '' Bitmeli '' Bugün küfür eden yarın anamızı s... r
Abartmayın yaa :/
Ya çok incecisin. Herkes senin gibi ince düşünmüyor malesef özelliklede küfüre okeylediğin taraflar dikkatli ol o zaman.. :) başarılar
Şöyle küfür edilen annem canımı acıtan o bana edileni sineye çekebilirim de bunu kaldıramıyorum. Teşekkürler
Bir erkek olarak söylüyorum bütün erkekler pisliktir özellikle de türk erkekler küfür eden bir erkek en fazla seni yatakta mutlu edebilir kusura bakma. Bana edileni sineye çekebilirm ne demek ya sen bir bayansın asıl erkek erkeğe etsin bayana küfür etmek bariz daha saçma siz sevmezsiniz böyle küfürlü erkekleri yalan mı? Adamlar sövdüğü zaman '' Ay ne tatlı ya '' mı diyorsunuz yapma allah aşkına. Ailen içinde diyemez senin için de diyemez ayrtıca bunu dedirten yine sensin. İpi eline verirsen kaçınılmaz olur. Vazgeç bu sevdadan :)
Şöyle ki ben nefret ederim küfür den hiç de kullanmadım içimden bazen ediyorum ama. 1.5 yıl bana sesini bile yükseltmezdi ben özeleştiri yapayım çok kaprisliyim kıskancım buna rağmen çok bunaltiyorum bazen diyorum kendime erkek olsam çekilmem ama yine bu bana aileme küfür edileceği anlamına gelmez. Onu seviyorum çok kırıldım bu yüzden defalarca aradı şimdi de arıyor açmıyorum biraz zaman iyi gelecek
İnsanın en iyi bildiği kendi bildiğidir o zaman Allah yolunuzu açık etsin bayan :) Zaman öyle bir zaman ne dost belli ne düşman aşka maşka inanma olursun zarar ziyan.
Kafiyeli oldu dostum ahaha teşekkürler :)
:)) Kendine iyi bak.
Kötü olmuş ama bu öküzler bize benzemiyor işte.. çocuğu delirtmişsin oda sinir den saymıştır senin durumu ii biliyorum zor durum
Sağol ya :/ lanet olası kıskançlığım bir gün başıma bela olacağını bilmeliydim :( çok seviyorum ama su anda inat ettim gururumu ezip gecemem
(: ahahahhaa ne saçma sorunlarınız var. küfür hiç eksik olmaz hayatında bunu bil kim olursa olsun 3 ayda 1 ağlama krizine girersin zorlama kimsedende akıl alma. aç bir şarkı bak keyfine
Ahaha çok komik :/ Bir şarkı öner de dinleyeyim?
Fazla bir şey yok, kendinizi uzmeyin. Sinir anıdır söylemiştir, ben ondan çok daha kötüsünü duydum ve zaten ondan sonra ayrıldık. Bizimki daha farklıydı ama
Teşekkürler :) sevdiğin adamdan bunları duymak çok acı ondan sürünsün biraz
Dun kufur ettigi icinniliskimi bitirdim. Bugun kufur eden yarinda dover bence. Kendini dusun bbgim.
Geçmiş olsun bebeğim sağlık olsun çok ta haklısın
çocuk haklı ama yine özür dilemiş kadınlardan korkulur
Empati dedim ama canım? Annene küfür etse kaldırır mıydın? Dürüst olalım kimse kaldıramaz. burada benim suçum yok demiyorum ama çok canım yanıyor ilk defa oluyor ve hala çok seviyorum onu
alt trafı telefona geç cevap vermiş insanlık yapıp anlayış göstereydin o da ana avrat gitcek kadar sinirlenmezdi sen hem çileden çıkar hem üste çık
Çok kıskanıyorum elimde degil :/ seviyorum onu hala ama çok kirginim hala şu anda arıyor açmıyorum gururum olmasa belki ama
ay sakın affetme yazık çocuğa senin gibi biriyle mi uğraşcak
ahaha affetmem şimdilik ;)
bence gönderilmesin hemen, hatta tiz vakitte boynun vurulmalı..
Nerede yaşıyorsun dostum sen?
dostummu? yaşın kaç ufaklık
Ne güzel şeysin sen hep yasin 19 :)) hoş gör küçüğüm daha çok küçüyüm bu yüzden bütün saçmalamam :) hoş gör iyi değilim kafayı şarkılara verdim ://
iyi. hadi kumda oyna git arkadaşlarını taşla ne bileyim bişeyler yap. bende cevap verdim bu soruya bilmeyerek
Ahaha :) bilmeyerek haha
Adama şerefsizsin diyorsun adam da sana tamam canım haklısın mı deseydi pes yani pes
Bu şekilde tepki vermesi çok normal yani? Hepiniz aynısınız. Bana koruma hemcinsini
Ulan birde kız olucan kaç yaşına gelmişsin hayla küfür ediyorsun
Ne güzel şeysin sen hep yasin 19 :) şaka bir yana küfür yaşta değil baştadır ahaha :) ayrıca küfür eden ben değilim o. Hoş gör bunları iyi değilim. Teşekkürler
O zaman senin şerefine 🍷 kaldırıyorum
🙈günah be meyve suyu iyidir 🍹🍹 ahaha :))
kıskanclık iliskiyi yıpratır bence haketmissin guvenmıyorsan suphe duyuyosan bırak zaten yurumez.
Hakettim öyle mi? Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum
ya sizin yasınız zaten kucuk belli ki kufur edilmeside iyi degil... ama seven bir insana kufrettirmekte kolay degil. ikinizden birinden en azından sorun var.
Yaşım 19 onun 21 üniversitede okuyoruz. Hata ben de var kabul ama onun öyle demesi mi lazımdı
boyle boyle ogrenceksiniz aci ama gercek bu...
Zaman gösterir her şey olacağına varır. Teşekkürler
Istenmiyorsun bağını kopar saygı yoksa sevgiden yoktur bunuda bil
Haklısın teşekkürler :)
ilk küfrü sen etmişsin haksız olan sensin kusura bakma
Benimki o kadar ağır mı? Onun dedikleri anneme demesi canımı çok yaktı :(
şerefsiz kimlere denir bir araştır emin ol ikinizinde lafları aynı yere çıkıyo
Tamam arkadaşım o haklı. Senin annene küfür edilse ne yapardın?
Küfür edilse kısmı değil ben o kufru ettirmezdim eğer ben ona bisey demeden deseydide bitirirdim karşındakini
Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum affetmeyi düşünmüyorum çok kırdı beni
bir ilişkide saygı bittiyse devam ettirmenin anlami yok zaten bitir gitsin
İlk defa oluyor. saygı birden biter mi?
Vazgecmemissin sen kendini kandırma hala seviosun vazgecneye niyetin yok o yüzden içinden geldiği gibi yasa derim ben
Bilmiyorum kafam karışık bu sözü canımı çok yaktı seviyorum ama gurur da yapıyorum
Aşkın gururu olmaz seviyorsan ve seviliyorsan askina sahip çik
En iyisi zaman seviyorum ama gururum ağır basıyor :/
Arkadaşları yaninda diye cozutmuş. Ben olsam goruşmem. Gelemem oyle şeye
Teşekkürler :) zaten hep onların yüzünden oldu
Bebenin serefine laf et sonra niye kufur yedim l*n dengesiz git gonlunu al agzimi actirma benim cok sinirlendim simdi haaa
Ben mi nedenmiş o?
Sen o çocuğa şerefsiz demeseydin o da sana öyle demezdi. Sen de özür dilemelisin
Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum ben ne yapayım şimdi
iyi bir süründür ondan sonra bak düzeldiyse devam et boş yere acı çekmeyin
2 gündür arıyor açmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum şu anda kuduruyordur eminim buna ona en büyük ceza sesimi yüzümü göremiyor. Onu seviyorum ama gururumu da ezip geçemiyorum
Akli basina gelip adam akilli bir bir ozurdilemesse affetme bnce surunsun kerata :D
Bir anlık sinirle "şerefsiz" demişsiniz. Doğru birşey değil ama olağan bir şey. Lakin onun ailenize hakaret etmesi doğru değil. Ben olsam, bitirirdim.
Dipnot: Tabii ağzının payını verdikten sonra..
Bir kez daha ağzının payını vermek isterdim dostum ama bir küfür daha duymak istemiyorum annem sonuçta :/
Görüşmeyin derim.
Peki teşekkürler :)
Annene kadar küfür edebiliyorsa yanlış adamlasın. Barışma ilerde şiddet bile uygulayabilir
Teşekkürler :) düşünüyorum bende ilerde ne olur diye
Küfür bence bitirmemeli insan pskolojisi idare etmelisiniz birbirinizi.
Küfür eğer anneme ediliyorsa bunu nasıl idare edicez bilgilendirirsen sevinirim
O anlık sinir ile çıkmıştır. Ama sende haklısın aile fertlerine küfür edilmez küfür şahsa edilir onlar şuçsuz çünkü.
Onu içten demedi biliyorum ama çok üzüldüm ve kırıldım seviyorum hâlâ biraz anlasin diye konuşmuyorum
Senin kıskançlığın ayrı bir konu da küfür her şeyi bitirir bitirmeli
Teşekkürler
Surekliligi varsa bitirmeli. Ama ofke kontrolu yapamayan baska seylerde de sorunlar yaratir.
Haklısın ilk defa oluyor bu daha önce çok kez sinirlendirdim ama hiç bana bunu soylememisti :/
Uyar gayet normal anlat cekjnceni. Ne dicek bakalim. Hos degil ama bazen elde olmadan cikabiliyo. İki tarafli dusunmekte fayda var.
Gurur yapıyorum işte açmıyorum telefonlarını da. en iyisi zaman. Teşekkürler :)
O da bir secenek tabi. Rica ederim, iyi geceler.
Senin de onunda lafları gereksizdi sinir halidir belki
İnşallah düzelir her şey yoluna girer. Teşekkürler
annene edilen küfürde haksız diğerlerinde sonuna kadar haklı
Neden haklı?
o senin sevgilin kölen degil. sen adama adamdegilsin vs vs de sonra küfür etti de küfür sadece kadın erkek organı içerdiginde kötü ve onur kırıcı olmaz
Haklısın bir şey diyemem :/
annene küfür etmiş ve sen hala bu işin üstünde mi duruyorsun?
Ne yapayım off ya çok zor :(
işine bak, sende o da.
Tamam teşekkürler
sen haklısın canım erkeklerin hepsi böyle değer vermeye gelmiyorlar ne yazıkki içinden ne geliyossa onu yap onun bunun dediğini yaparak mutlu olamazsın :/
Teşekkürler canım haklısın ;)
bir erkeğe şerefsiz diyen kadınla zaten olmaz , suç sende , haksız tahrik var burada adamı resmen çileden çıkartmışsın
Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum canımı çok yaktı
anne konusunda haklısın. etmemeliydi
bir adama bu kelimeleri kullanmamaliydin yinede seni defalarca arayip mesajlar atmissa kiymetini bilmelisin
Kıymet? Bana anneme kufredecek ben de kıymet göstereceğim öyle mi?
ne bu yaw
küfür etti terket
osurdu terket
hapşırdı terket
senin hiç mi kabahatin olmuyo be.
Hatam yok mu dedim bu anneme küfür edileceği anlamına gelmez. Empati kurun diye sorumun sonunda belirttim
sen de onun annesine küfret olsun bitsin.
Yok ben o kadar alcalamam kendime bunu yapamam
Sevgiline guvenmiyosun ondan ayril. Yahu adam niye goruntulu konussun. Guvrnecegin birine kaccc sen
Kıskancım bunu o da biliyor açsa ne olurdu yani
Bir de onunla mi ugrasacak adam. Ben de olsam acmazdim
Bana hemcinsini savunma lütfen ya savunulacak bir tarafı yok :/
Adami baski altina aliyorsun. Ben olsam ayrilirdim. Demek ki adama guvenmiyorsun.
Güvenmesem bırakırdım niye 1.5 yıl devam edelim
Yolun sonu gözüküyor.
Yolun sonu mu bugün belli olacak
hmm düşündürücü :D
Bu hayatta şerefin için yaşarsın ablacım her canın sıkıldığında şerefe dil uzatamazsın
Peki abicim aynı zamanda ailemiz için de yaşarız değil mi? Ben onun ailesine bir şey mi dedim? Bana demesi o kadar değil de anneme kufretmesi canımı çok yaktı
Kural 2 ana bacı karıştırılmaz Buda onun ayıbı
Peki abicim
Sen baslamisin serefsiz kelimesiyle cocuk yine aramis seni
Arasa kaç yazar açmıyorum ki. çok kırdı beni