Küfür bir ilişkiyi bitirir mi bitirmeli mi? Lütfen yardım edin :(((?

Arkadaşlar biraz uzun ama okumadan geçmeyin lütfen. Sevgilimle ben 1. 5 yıldır birlikteyiz her şey gayet iyi fakat ben aşırı derece kıskancım. Bunu da sevgilime yansıtıyorum. Dün onu aradım açmadı ikinci kez aradım açtı. Nerdesin niye açmadın dedim gayet sakin bir şekilde. Arkadaşımla pes oynuyorum dedi ben de görüntülü konuşalım dedim inat etti yok sarjim bitiyor sonra konuşuruz dedi ben çok sinirlendim "sen ne biçim adamsın şerefsizsin " dedim bana dediği " madem ben adam değilim niye benimlesin" ve küfür etti hem bana hem anneme ben telefonu kapattım ve ağladım. Çünkü ilk defa bana küfür etti. Önceden bırakın küfür etmeyi sesini bile yükseltmezdi. Telefonu kapattım sabah açtım 23 cevapsız çağrı ve mesajlar Özür dilerim falan filan cevap vermedim. Sizce ne yapmalıyım. Sizce kim haklı? Lütfen yorum yaparken empati kurun. Saygılarımla...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şimdi bana mesaj attı "Ebru bak şu 2 günde çok düşündüm birbirimizi kırdık ama anladım da sen bana göre değilsin benimki alışkanlıkmış seni hiç sevmemişim kendine iyi bak hoşçakal"bunu görünce çok şaşırdım özellikle seni hiç sevmemişim demesi çok yıktı beni dayanamadım cesaretimi toplayıp aradım açar açmaz "aradığınız aboneye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz nasıl oluyormuş 2 gündür ben bunu duyuyorum ben de "ne saçmalıyorsun sen"dedim o da " bana başka seçenek
Güncellemeler
+1 yıl
birakmadin açmıyordun telefonu ben de öyle yazdım sakin şimdi kapatma telefonu beni dinle sen kim oluyorsun bana bunları diyorsun bana erkekligime laf ediyorsun ne yaptım sana niye bu güvensizlik" ben de " senin bir şeyin değilim ben kapat " dedim o da " Hayır bak kimse bu tarz şeyleri kaldıramaz ben seni biliyorum bilerek demedin ama agir bir kelime seni sevmesem aramam benimde hatam var sana sert çıkıştım affet beni " bende" bunları tartışmak istemiyorum yarın konuşuruz dedim kapattık durum bu
Küfür bir ilişkiyi bitirir mi bitirmeli mi? Lütfen yardım edin :(((?