- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılo an ıcın senın sınırlenıp bır erkegın zoruna gıdecek bır kelıme kullanmıssın ne bıcım adamsın serefsızsın sunu asla unutma ınsan hayatta 3 sey ıcın yasar seref nasmus haysıyet bunlara laf getırmemek gerek evet sınırlendın soyledın ama sunuda soyle dusun karsındakı neden alttan almadı onuda pek anlamıs degılım ıste sabır ve anlayıs cok onemlı ılıskılerde ama yınede ozur dıleyen o olmus takdırlık durum aslında bellıkı ıkı taraf bır anlık sınıre ofkeye yenık dustu ve ıstemeden kırıldınız bu kadar uzatmaya gerek yok erkek arkdasında haksız zaten oda agır hıtamda bulunmus oda sende dersınızı aldıgınıza gore bır daha tekrarı olmamaıs ıcın daha dıkkatlı olursunuz ayrıca cok asırı kıskanclıgın sana ve ılskınıze verdıgı zararları sanırım fark ettın bıraz daha sakın olmalısın her syeın asırısı sıze zrar verebılır ıllakı haklı arıyorsan sen cok haklısın telefona cevap vermeyıp sonradan oyun ıcın cevap vermedıgını soyleyen bır adamın durumundan suphe duyarımda neyse bu ne rahatlık bu ne bencıllık sevdıgın ınsana ayıracak zamanın yok oylemı saygı nerde saygı bu konuda sen cok haklısın kardesım ama bu kadar uzatmayın ve al karsına ıyı bır konusma hataları telafı ıle daha ıyı bır ılskı ve mutlu bır gelecek sızın ıcın ıyı olacaktır hakkınızda hayrlısı olur ınsallah
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bu kadar emek verip uzun bir mesaj yazdığın için ben teşekkür ederim :) seviyorum hala ama çok kirginim gururumu ayaklar altına almak istemiyorum. En iyisi zaman. Zamanla her şey yoluna girer
- +1 yıl
askta gurur meselesı oldugunda ıste o zaman dahada karmasık olabılır ama yınede karar senın sakın bır kafa ıle dusunerek dogru kararlar alabılırsın ayrıca ben sana tesekkur ederım saglıcakla kal...
En İyi Cevaplar
ikinizde de hata var onun ettiği üfür ne kadar yanlış ise senin de şerefsiz lafın o kadar yanlış... Mesela o anda konuşmasanız da daha sonra konuşsanız biraz birbirinize anlayış gösterseniz sorun kalmayacak bence. Genelde anlayışı hep karşı taraftan bekleriz empatinin e karşılıklı olanı iyidir. O pes pes oynadıktan sonra konuşması istemiş sense hemen o esna da konuşmak bazen insanların sevdiği şeyleri yapmasına anlayış göstermek gerekli o esnada konuşmayıp ta bitince konuşalım deseydiniz böle olmaz dı sende biraz asabi davranmışsın. Bak o inat etti diyorsun peki ya sen? Bence sende konuşmak için inat etmişsin sana hiç sesini bile yükseltmeyen anlayış göstermeye çalışan birine seninde biraz anlayışlı davranman gerekmez miydi objektif bakmak gerekirse? Bir anlık öfke ile şerefsiz lafını kullanmışsın yani anlattıklarını düşününce o lafa hiç gerek yokmuş fazla kaçmış gibi geldi bana tamam canım oyun bitsin ararsın konusuruz diyebiliridin. Yapılması gereken doğru şeylerin farkındayız cevaplar belli ama işte bazen doğru olan ile o anda olmasını istediğimiz şeyin dengesini kuramıyoruz. İkiniz de saygı çerçevesini ettiğiniz laflarla aşmışsınız bence sakin kafayla oturup konuşun derim birbirinizi dinleyerek objektif olarak çünkü burada ikiniz de hatalısınız.
138 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle bu uzun mesajı yazıp emek verdiğin için teşekkür ederim. Söylediklerinde haklısın tamamen. Ben hatalıyım kabul ediyorum fakat o küfürü anneme ediyor bunu kaldıramıyorum. Onu hala çok seviyorum ama gururumu ayaklar altına alamıyorum. Özür dilemek erdemliktir doğru ama gururum aşkımın önüne engel oluyor. Biraz zaman geçse belki daha iyi olacak bu süre içinde aramiycam konuşmuyorum iki gündür
- +1 yıl
Rica ederim lafı olmaz. Özür dilenecekse sen sinirle settiğin şerefsiz lafı için o da aynı şekilde karşılık verdiği için etmeli. Malesef saygı çerçevesini fazlasıyla aşmışsınız. Gurur denen şey böle durumlarda sadece zarar verir ki zaten bir aldatma olur büyük bir yalan olur tamam gurur yaparsın. Gurur artık bir şeylerin arkasına saklamak için kullanılan duvar haline geldi hayatta gurur yapılması gereken çok daha önemli şeyler var derim ben. O seni arıyorsa aç buluşun ve kanuşun emin ol objektif olarak karşılıklı sakin kafayla konuşup hataları yüz yüzeyken kabul ettiğiniz birbirinizden özür dilediğiniz taktirde sorun kalmayacak. Sen şerefsiz lafı için özür dilerim öfkeme yenik düştüm dersen emin ol o da küfür için özür diliyecektir yeter ki anlayışlı ve objektif olun. Gereksiz bir şekilde bir erkeğe ya da bir insana şerefsiz demek öfke patlaması yaratır sana dense sende karşılık verirdin ama ikinizin verdiği karşılık da çok ağır olmuş. Uzatmayın bu sancılı dönemi.
Soran+1 yılŞimdi ne yapayım peki yardimci ol bana lütfen :/
- +1 yıl
Ararsa seni ya da görüşebilme imkanın varsa görüş ve konuşun düzeltilmicek şey yoktur bir anlık öfke ile neler olmuyor ki. Sen küfür için O ise gereksiz yerde yediği şerefsiz lafı için gurur yapıyor olabilir. Hayatta bayan eli değen her şey güzelleşir ama yeter ki arada ki dengeyi kurmayı dene bak ufacık şeylerden ne hale geliyor yoksa mevzular. Konuşmalısınız ama sakince empati yaparak hatalarınızı kabullenerek. Sadece senden dinleyebiliyorum sonuç ta bu yüzden de senin tavır ve tutumun çok önemli sogukluk ve sinir yaparsan samimi içten olmassan öfkene yenik düşerek karşı tarafta sinir yapar.
Soran+1 yılGüncelleme yi okudun mu
- +1 yıl
Bak onları okumamıştım :) Bak dedıgım gıbı oda serefsız lafına cok içerlemiş birde telefon kapamaya ki telefon kapamak ilişkine en zor şeylerden biridir karşı taraf için ulaşamamak... Seninle tekrar iletişime geçebilmek için aklınca bir taktik yapmış. O seni aradıkça sen sevsen de zaten bini arar düşüncesiyle gururun da biraz arkasına saklanarak (kusura bakma) çektin kendini ama o bir anda kendini çekince sen allak bullak oldun. Buluşun ve artık taktik, boş yere gurur , öfke ve anlayışsızlık yapmadan konuşun düzeltin bak sonuçta çocuk gayet ılımlı özür de dilemiş ama sen daha yumuşak konuşabilirdin. O sevmıyorum fılan dıyınce kendını cekınce sen hırs yaptın ama konusunca cocugun ılımlı halini görüp yine ters yapmışsın öncelikle bu egoları bir kenara bırakmak gerek
Soran+1 yılYa ben konuşamadım beklemiyordum zaten şok oldum dedi hatta çok güçsüzsün bazı yerleri kısalttım özet geçtim sığmıyordu :) aramıyorum diye inat ettim ne yaptı ne etti beni arattı bir de kadınlara şeytan derler. hala inanamıyorum nasıl konuştum
- +1 yıl
Güzel yerden girmiş olaya :) Vazgeçilmek zordur çünkü vazgeçtiğini ima edince çılgına döndün :) Ama bu senin sevdiğinin de göstergesi belli o da seni seviyor ve gayet samimi şekilde itiraf ederek sevdiğini söylemiş hala neyin inadı bu küçük hanım biraz ayıp olmuyor mu? :) Olaya baştan bakacaksak fitili sen ateşlemişsin zaten :) Hadi valla bırak bu inadı gereksiz gururu kaybetmeyin birbirinizi uzatmayın bu süreci sonra siz üzüleceksiniz değerini bilin konuşun anlaşın ama özellikle sen inadı ve soğukluğu bırak bak senden vazgectiğini söyleyince ne hale geldin ya gerçek olsaydı bu ve ulaşamasaydın bir daha ona? Yapman gereken çok kolay o atmış zaten adımı uzatmayın tadını kaçırmayın derim ben :)
Soran+1 yılAslında vazgecmek değil bitti deseydi o kadar olmazdım seni hiç sevmemişim demesi beni yaralayan 1.5 yıl yani beni kandırmış oluyor anlamındaydı ona sinir oldum. Yoksa aramazdım beni iyi tanıyor ben nasıl kandım da aradım :/ Seviyorum ve kıskanıyorum çok biliyor bunu ondan inat ediyor ne konusucam yarın yüz yüze bilmiyorum. Ben soğuk konuştum biraz son dediği de sesini duydum bu gece rahat uyuyacağım artık ben de içimden diyorum keşke açmasaydim gıcık şey diye çok çocukça ama öyle af edersin ben kiskancligimdan bölümünü değiştir sınava gir dedim düşün yani çok aptalca bir şeydi
Soran+1 yılTamam ya bir şey demedim istiyorum zaten :) böyle bir numarayla yaptı ona sinir oldum. Seviyorum ama bunu ona söyleyemem burada yazdığımı bilse çok kızardı ama çok ta şaşırırdi yazdıklarımı görünce çünkü duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum dile getirmiyorum
- +1 yıl
Birine karşı duygularını açıkça ifade etmek kadar güzel ne var ki. Zorlanıyorum diyosun ama şerefsizi yapıştırmışsın laps diye çocuğa :) Şaka bir yana Sevdiğin insan bunu söylemek na kadar güzel bir şeydir neden söyleyemessin ki? Bak duyguları açıkça ifade etmek bir yenilgi ya da güçsüzlük değildir tersine en insanı davranıştır insanı insan yapan zaten duygularıdır. Böle devam edersen yürütemessin bu ilişkiyi Benim yaşım 29 yaşadıklarım yaşıma göre çok daha fazladır kısaca tecrübe ile sabittir bu dediklerim.
Soran+1 yılBugün her şeyi konuşacağım. Benim hatam yok değil var fakat onun dediği benimkini ezdi geçti. Laf ağızdan çıktı ikimizinde. Bir hataydı kabul ediyorum. Babaannem söylerdi konuşurken bir cümleyi ya da sözü 3 kez düşün öyle de bak 1. kez düşünürken kendini onun yerine koy öyle söyle 2 . Kez düşünürken kendini düşün sana yakışacak mı o söz diye. 3. kez düşünürken bunun dini boyutunu düşün ahlaksız bir söz söyleme. Kainatta der söylenmemiş söz yoktur bunu senin nasıl şekillendirdiğin önemli. Şimdi anlıyorum ki her şey boş. Hiç bir şey için kırmaya kırılmaya degmiyor hayat kısa. Yaşanacak çok şey var. Geçmişe bakıp "keşke" demek yerine" iyi ki "demek lazım. Teşekkür ederim yorumların için :)
Soran+1 yılBabaannem vefat etti 4 yıl oluyor :( 12 gibi giderim bakalım ne olucak her şey olacağına varır. Umarım iyi geçer. Teşekkür ederim tekrar :)
Soran+1 yılÖnemli değil nereden bilecektin ki. İnşallah iyi geçer bakalım görüştükten sonra son durumu yazarım :)
Soran+1 yılŞimdi geldim :) çok mutluyum içimde kalan her şeyi söyledim rahatladım.
Soran+1 yılİlk o başladı konuşmaya neden böyle yaptın ben sana ne yaptım niye güvenmiyorsun kullandığın kelime çok ağırdı ama ben de senden Özür diliyorum pazar günü geliyorum annenin elinden öpüp Özür diliycem ben de : ne diyeceksin sana kızına küfür ettim şimdi de Özür diliyorum mu diyeceksin dedim o da uzatma geliyorum ben annene ettiğim küfür de haksızım sana da dememem gerekirdi Özür diliyorum bir anlık öfkeyle ne olduk farkında mısın sen Özür dilemezsin de sen çok masumsun ya ben de ozür dilerim dedim haksizim öyle cikismamam lazımdı öyle işte uzun du bayaa
Soran+1 yılOlumlu gibi :)
Soran+1 yılİyiyiz şimdi çiçek gönderdi bana notta " benim inatçı kıskanç sevgilim sen hiç üzülme seni seviyorum " yazıyordu xper yetmiyor resim atamadim. Affettim onu bir daha olmayacak inşallah
Soran+1 yılArtık birazcık kıskançlık yapıyorum :)
Soran+1 yılÖyle yapmam gerekiyor. Ben ondan ayrı kaldığım 2 günde aşırı kıskançlığımla yüzleştim ve sırf bu aşırı kıskançlığım yüzünden onu kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yılÖyle de yine de çok sıkıyormuşum onu :)
Soran+1 yılÇok mantıksız şeylerde bile kıskanıyorum ya mesela besyo da beden eğitimi okuyor sırf bu yüzden sınava gir bölümünü değiştir bile dedim çok aptalca ama dedim bunu. Kuzenlerinden bile kıskanıyorum sadece benimle ilgilensin istiyorum bencilce bir düşünce ama öyle
- +1 yıl
Bunun farkında olman çok güzel bence çünkü çoğu insan kabullenmeyebiliyor bu durumları. Bu farkındalık kendini frenlemene yardımcı olacak bir süre sonra öncelikle onun da bir yaşantısı var meşkuliyetleri sonuç ta bunu da düşünmelisin emin ol o da devamlı sana ilgi göstermeyi istiyordur ama zaman zaman durum ve koşullardan dolayı olmuyor olabilir bu.
Soran+1 yılHaklısın kendimi düzelticem artık. Çok üstüne gidiyorum bazen ben erkek olsam kendimi çekmem yani öz eleştiri yapıyorum
Soran+1 yılKoç Burcu çok inatçı ben de Akrep Burcu yum anlasamiyoruz bazı şeylerde. Egolarımı bir kenara bırakıp sadece seveceğim ve guveneceğim
+1 yılİkinizde hakli değilsiniz hele sen hiç değilsin. Onun yaptığını doğru buldugumu sanma ama serefsizsin de denecek laf değil. Sirf senin simarikca bir istediğini yapmadı diye hemde. Oda yanlış da evet ama sen baslatmissin. Kıskanç olmanı anlayabilirim bende çok kiskancim ama kıskançlık yapmak la güvenmemek hatta sucluymus gibi sürekli kontrol etmek arasında ince bir çizgi vardır. Sende biraz o ayar kaçmış...
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Öyle düşünüyorsun da biraz da benim açımdan düşünün lütfen. Çok acı çekiyorum insanın sevdiğinden böyle sözler duyması inan çok ağır
- +1 yıl
Sende aynisini ona yaptın hem de çok gereksiz yere.. Ben o doğru demiyorum ama hatanın büyüğü sende. Sevdiğine biraz guvenmeyi dene. Üzülme bu kadar düzelir inşallah..
Soran+1 yılElimde degil unutamiyorum inşallah yoluna girer bir süre yanlız kalmak iyi gelicek
- +1 yıl
Umarım düzeltirsiniz..
Soran+1 yılUmarim teşekkürler gurur yapıyorum işte bir gelisme olursa yazıcam buraya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok sikmissin cocugu 1 bucuk sene sonra patlamis. Bunun yuzunden iliski bitmez. Biraz daha rahat birakmaya calis cocugu yazik
12 Yorumla
Soran+1 yılDenerim elimde degil aşırı kıskanıyorum
- +1 yıl
Inan bende oyleyim asiri kiskaniyorum. Ama senin onu boguyor olman onu disariya daha cok iter. Kiskanacaksan da icten ice kiskan en azindan ona cok belli etme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılBir ilişkinin temelinde karşılıklı sevgi, saygı ve güven vardır. Bunlarda birisi zarar görürse, ilişki zarar görür. İkisi zarar görürse, ilişki ağır darbe alır. Onarılmazsa, ilşki bitme noktasına gelir. Üçü zarar görürse, ilişki biter. Bu yüzden "küfür" ilişkiyi bitirebilir. Çünkü iişkinin "saygı" temeline zarar verir. Birbirlerine ağır sözler sarf eden çiftler, birbirlerine saygılarını kaybederler. Elbette bu konuda genelleme yapmamak gerekir. Bazı insanlar, bunu kafalarına takmayabilir.
Bununla birlikte, açık konuşmam gerekirse, ilk siz küfretmiş gibi görünüyorsunuz. Zira, "şerefsizsin" kelimesi de bir küfürdür. Belki buna alınmış ve sinirlenip de size küfretiş olabilir. Birbirinizi seviyorsanız, birbirinize güveniyorsanız ve aranızdaki saygı devam ediyorsa (veya bu saygıyı yeniden kurabileceğinize inanıyorsanız), ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz. Sevgilinizin özrünü kabul edersiniz. "Şerefsiz" dediğiniz için siz de, özrüne karşılık, özür dileyebilirsiniz. Bu, ilişkinizi güçlendirecektir. Sonrasında da ilk buluşmanızda, küfürden hoşlanmadınızı, bir daha böyle bir şey yaşamak istemediğinizi belirtirsiniz. Sizi seviyorsa, kırılacağınızı bildiğini bir söz söylemeyecek ya da harekette bulunmayacaktır.21 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle tesekkürler emek verdin yazdın :) benimki küfür olsa ** işareti olurdu yoksa ben mi yanılıyorum hayatımda ilk defa küfür etti bana küfür eden ilk kişi ondan bunu duymak o kadar acı verdi ki anlatamam onu seviyorum ama biraz zamana ihtiyacım var anlasın o da gurur yapıyorum özür dileyemem benim de hatam var kabul
+1 yıl1) "Şerefsizsin" cümlesini ilk sen kullanmışsın ona. Belki anlamını bilmeden konuştuğumuz birçok cümlenin, anlamlarını bilsek konuşmayız. Örneğiz, şerefsiz ; Şeref : namus, onur, haysiyettir. Şerefsiz; namussuz, onursuz, haysiyetsiz demektir. Şerefsiz; karısını, kızını satan, karı kıza kötü emeller besleyen bir nevi p.. evenklere denilir.
O nedenle bu cümleyi bir kız olarak konuşuyor olman, konuşmuş olan çok büyük bir hata. Bu senin basitliğini ya da basit durumuna düştüğünü gösterir.
2) Senin söylemine karşılık, her ne olursa olsun karşı tarafın özellikle aileye yönelik şekilde küfürlü konuşması, kabullenilemez bir durum. Bu da onun seviyesizliğini gösterir.
Eğer, bir kişi karşısındakine bu derecede rahat küfür edebiliyorsa, onunla birlikteliğin sonu yoktur diye düşünüyorum. Kısacası beynen gelişmemiş bir insan.
3) Eğer, ilişkinizde saygı kalmadı ise (görülen o ki, aileye küfür edecek kadar seviyesiz bir durumda) sevgide bekleyemezsin bu ilişkiden. Tamamiyle bağlanma ve alışkanlıktan kaynaklı bir birlikteliktir ve siz birbirimizi seviyoruz diye düşünürsünüz.
Ailene (annene) git bak sadece, onun senin için yaptıklarını düşün. Sence, henüz sadece sevgili olduğun birinin senin için değeri biçilemeyecek bir insana hakaret etmesi? sence? Kendi onurunu düşün. Eğer şimdi affedersen onu, sen kendi kalitenide göstermiş olacaksın ona. Ve o sana bunu yaptığı için hep nasıl olsa affetti olarak bakacak...31 Yorumla
Soran+1 yılAğlattın beni dostum :(
iyide güzelim niye serefsizsin diyosun ki. kendini bir onun yerine koy. belki arkadaslarinin aninda görüntülü konusmak istememistir. seninde basina gelebilirdi. neyse. bence sözlerin hic bir anlami yok bu hayatta sadece yapilanlar önemli. bir nehire dogru konustugunu düsün. suyun sözleri nasil yutup alip götürdügünü. sende su gibi ol yut kaybolsun. ha o niye yutmadi dersen.. sen hic gerek yokken söylemissin. pismansa belli edecektir. bence sorun zaten kendiliginde cözülmüs.. rahat ol.. ve bidaha olmasina izin verme sadece. Gurur meselesi yapacak bir durum. ama ikinci bir kez olumasina izin verme belli ki ilsikinizin daha basindasiniz. ilerde aliskanlik yaparsa o Zaman gercekten sikilabilirsin.. simdilik git konus.
125 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyorum onunla 2 gündür arıyor açmıyorum bu onun için en büyük ceza eminim içi içini yiyor eminim ama kalbim çok kırıldı ve anneme edilen küfürü kaldıramıyorum onu çok seviyorum hala gururum engel oluyor buna işte :(
- +1 yıl
farkindamisin onu cezalandirrayim derken sen aci cekiyorsun.. ne dedi ki.. o. c. mu dedi.. ya tr'de zaten her iki kisiden dördü bu kelimeyi günasiri kullaniyor zaten.:) agzindan kacmistir. bence gec olmadan isin aslini ögren.. gercekten pisman mi yoksa bunu tekrarlayacak hisleri var mi? bir söz icin kalp kirilmaz.. ben senin kiskancligin yüzünden olayi cigrindan cikardigini anladim zaten.. yani bilerek isteyerek veya onun serefsiz oldugunu düsünerek söylememissindir. * öyle birsey söylemissin ki, o bunun seenin asiri kiskancligindan söyledigini o an anlammistir zaten. peki o bunu bilerek mi yapti sence? bence tam Zamani.. cik karsisina ögren
Soran+1 yılİki kişiden dördü ahaha :) şaka bir yana o dediğin küfürü etti ben de ne diyosun sen dedim o da ne duyduysan o dedi sen benim gözümde o* sun dedi hazmedemiyorum bunu o an öfkeyle söyledi bunu biliyorum ama işte gururum incindi. Onu seviyorum onun kadar şu anda bende acı çekiyorum. Şu anda da arıyor ama açmıyorum ağlarım zaten biraz zaman iyi gelicek unutmayacağim hiçbir zaman ama yine de şans vermem lazim
- +1 yıl
o. c.'yi anladimda sana niye tekrar o. diyor ki. önceden birsey birikmis belli. baska birseye mi takikti acaba. ben mi yanlis anladim? peki o sana ilk serefsiz deseydi sen ona oc mi diyecektin? evet bahse girereim diyecektin cünkü olafin üzerine ancak bu gider:) ben zaten hemen canim cicim ol demiyorum. ama sicagi sicagina bir ölcüm yap bakim.. sonra yine küs moduna alirsin zaten sorun yok. siz kadinlar bu isi cok iyi beceriyosunuz.. simdi hemcinslerime karsi Durmus gibi olmayayim ama.. hadi git bulus ve konus iki dakika bakalim ne hissedeceksin.. sonra anlat bana. bende merak ettim.. cünkü buna benzer bir hiyarligi ben ve eski esim'de yapmistik.
Soran+1 yılŞu ana kadar hiç sesini yükseltmezdi bile bunu içinden gelerek söylemedi biliyorum eminim hatta ama onu biraz süründürmem lazım canımı çok yaktı 2 gündür konuşmuyorum ve içim içimi yiyor yine de iradeli davranıyorum konusucam onunla bilmiyorum ne zaman konuştuğum zaman yazarım burada haberdar olursunuz
Soran+1 yılBen suçsuzum demedim ama o kelimeyi kullandım diye de anneme küfür etme hakkı yok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılTelafisi olmayan tek şey ölüm. Olan oluyor ve bu tedavisi olmayan yaralar açıyor kalbim çok yandı seviyorum onu biraz burnu sürtsün
Soran+1 yılNe yapayım şimdi?
Soran+1 yılTartışcak halim bile yok o da anladı niye bu kadar güçsüzsun dedi konuşma bu kadar kısa değildi güncelleme olunca özet geçtim yarın bakalım ne olucak
Soran+1 yılPeki teşekkürler bana bir de şey dedi ben seni olduğun gibi kabul ediyorum tüm bu huylarina rağmen seen niye bana bu kelimeleri kullandın dedi niye bana guvenmiyorsun dedi ne yapacağımı bilemedim utandım çünkü gerçekten dediği gibi yarın bakalım yüz yüze konuşacaz
- +1 yıl
seni oldugun gibi zaten Kabul edecek! yani o marifet degil ki. simdi sen onu baska bir kizdan kiskandin diye mi sinirlendin küfür ettin yoksa ilgisizliginden dolayi mi? ya bir de bu ask kaniti olaylarini birak. yok kamerayi acmadin kimleydin falan.. ya güveneceksin ya da güvenmeyeceksin. simdi diyelim ki sen baska bir zaman onu yine aradin bu yine telefonu kappatti falan. ve o anda baska bir kizla beraber. o zaman 2 gün evvel olay bahane ederek, hayir yok öyle birsey sen gecen seferki gibi yaniliyorsun falan mevzularinada girebilir. yani kendi kendini haksiz cikarip ona böyle bir sans vermis olursun. tamam sen hatalisin ama o'da hatali. yani cokta alttan alma derim.
Soran+1 yılİkisi de var o besyo da beden eğitimi Öğr. okuyor ben de eğitim fakültesinde türkçe öğretmenliği o sporcu ve kongrelere gidiyor çevresinde çok kız var kıskanıyorum elimde değil o an da gözüm bir şeyi görmüyor kriz geçiriyorum resmen telefonumu kırdım bir keresinde o derece öyle işte
- +1 yıl
iyide sen yanlis yere dükkan acmissin..:) bu krizler hep böyle devam eder. kendine zarar verirsin en basta. madem bu Kadar kiskancsin niye gidip onca cicegin arasindaki böcege talip oluyorsun. zor is seninkisi.. bu kiskanclik krizlerine bir son ver. yetsin artik.. sen böyle yaptikca öbür hatunlar firsat kollarlar söyliyeyim sana. bence ne Kadar serinkanli olursan sana karsi ilgisi bir o kadar daha artar.
Soran+1 yılBen istemiyordum onu hatta ne gıcık bir şey diye derdim içimden biraz uzun hikaye tanışma faslı çok uğraştı dört ay gibi sonunda oldu sonra sevdim kıskançlığım arttı. Bölümünü değiştir sınava gir bile dedim o derece yani çok aptalca ama dedim bunu
- +1 yıl
peki sen kendini kontrol altina alabilecegini düsünüyormusun.. sorun senin onu baska kizlardan kiskanman degil. sorun bunun seni sinirlendirmesi ve üzmesi.. bence bunuda konus yarin. senin aptal olmadigini görsün nelere ihtimal verdigini bu ihtimalleri ne ile cürütecegini sor ona ama sakince tabi.. konusarak, bagirarak degil.
Soran+1 yılYarın her şeyi konusucam ne olursa olsun ama ben kendimi biraz frenlemem lazım kıskançlığım biraz fazla
- +1 yıl
evet yani bu Kadar gösterme. ama o zamanda icin icini yiyecek.. hasta olursun. bence hic kiskanma.. olacagin varir sonucta.. birak kendi haline. yapacak Adam zaten yapar merak etme.. icinde yoksa yapmaz. yani bosu bosuna tasalandikca kendien zarar veriyorsun.. diyelim ki iliski bir yere Kadar.. ya senin ruh sagligin?
Soran+1 yılRuh sağlığımı o bozdu onunla tanistiktan sonra oldu önceden ben gayet mülayim umursamaz biriydim o hayatıma girince öyle oldu tüm duyguları bir arada yaşıyorum
Soran+1 yılEvet ilk sevgilim ilkleri yaşıyorum aşık miyim bilmiyorum belki de öyledir
- +1 yıl
karmasik duygular icerisindeyim desene sen suna.. hepimizi öyle bir dönemden gectik ve geciyoruz.. zamanla taslar yerine oturuyor ve yollar belirginlesmeye basliyor.. su an senin icin hersey cok güzel ayni zamanda aldatici olabilir buda hüsrana dönüsebilir. kendine Zaman tani biraz.. kendi sorununu belirginlestirmissin zaten.. ona odaklan. ve dikkatini hic birseyin dagitmasina izin verme. diger taslari ya su alip götürecek ya da yerine daha Saglam oturacak.. herseye acik ol ve hazirlikli ol.. bence kafan karmakarisik.. belki bu Kadar kiskanc ta degilsin sen.
Ben kufurbazim oda aynı ama her bir kavgada asla etmioz kizgancim aşırı ama böyle guvenmedimi beli etmem oda aşırı kizganc deliler gibi kizganio ama bazı kavgalar yüzünden ben küfür etim oda eti ama asla ailemizi karistirmadik o bana hiç bu güne kadar annanin bilmem neyi hiç demedi küfür eti anda Özür dilio ve bende tabi ki bizim normal kavgalar değildi bizim çok büyük proplemlerimiz vardı o yzden o sinir aninda * kelimesi onunda bin kere Özür diledi ama annana sovdu ben olsam affettmem aileni sovdurtme
17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim affetmeyecegim biraz burnu sürtsün çok canım acısı ilk defa dedi bana onu çok seviyorum hala ama kırgınım gurur da ar ezip gecemiyorum.
Soran+1 yılBen onun bilerek demediğini biliyorum bazen ben de çok bunaltıyorum kendime bazen inanamıyorum. Bakalım ne olacak hala arıyor cevap vermedigim için kuduruyordur kesin anladım hatasını
Soran+1 yılYok canim konusamam zaten ağlarım ben :( çok seviyorum beni çok kırdı aramaya devam ediyor sabaha kadar böyle gidecek gibi
Soran+1 yılTeşekkürler ;)
Su durumda ikiniz de haksizsiniz. Senin guvensizligin boyle uzerine gitmen sinirlendirmis onu belli ki. Bu soylediklerimden sevgilinin hakli oldugu sonucunu cikarma tabii ki haksiz boyle yapmamaliydi ama suc buyuk oranda senin. Dusunuyorum da sevgilim bana inanmasa nerdesin gormek istiyorum dese inan sogurdum ondan. Bir iliski varsa aranizda bu iliskinin temeli guven olmali. Bundan sonra yapacagin sey kendi icinde ona guvenip guvenmedigini sorgulamak ve ona gore hareket etmek. Kiskanclik adi altinda yapilan goze cok basit gelen seyler insani cok sinirlendirir ve uzer.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) seviyorum onu bazen kiskancliklarimla onu bunaltabiliyorum doğru şimdi de inat ettim gurur yapıyorum
1.5yıllık ilişkiyi 1dk'lık hata ile bitirmek sence de biraz fazla değil mi? Sonuçta o kadar süre zarfında ne kadar çok yaşanmışlıklar ne kadar çok anı var yani. Ayrıca belki erkek arkadaşın sinirli ya da gergindi istemeden sana patladı. Seni önemsemese o kadar arar mıydı ya da mesaj atar mıydı? Bence olay fazla büyümeden kapatın konuyu. Küfür etmek tabi ki doğru değil ama hata yaptığını anlamış ve eminim ki istemeden yaptığı bir hataydı bu. Konuşmak affetmek aşkın doğasında var. Seviyorsanız birbirinizi, değer veriyorsanız birbirinize daha fazla büyütmeyin olayı her ikinizde. Ayrıca erkek arkadaşın arkadaşlarıylayken bırak eğlensin. Karıya kıza sarkıntılık yapmıyormuş ki erkek erkeğe geyik yapıp oyun oynuyorlarmış. Sen kız arkadaşlarınla alışverişteyken ya da başka işler yaparken o sana nasıl davranıyor? Birbirinize bazen özel alanlar bırakmanız lazım. Bu özel alanlara da saygı duymanız lazım.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu hala çok seviyorum ama gururumun önüne geçemiyorum. Gururum aşkın önüne set kurdu sanki engel var. Çok kırıldım ve anneme edilen küfürü kaldıramıyorum. Çok aşırı kıskanıyorum bunalıyor bazen ama bana ilk defa küfür etti
Soran+1 yılHaklısın bence de:/
gevsek adammıs adamlıgından gırıp serefınden cıkmıssın, ben olsam bende kufrederdım ve ben gercekten ne arar ne sorardım yanıma gelsen yuzune tukururdum bırde.. laf agıızdan cıkana kadar senın kolendır cıktıktan sonra sen onun kolesı olursun.. barıssanızda nasıl bakacaksınız bırbınızın yuzune.. cıftler tartısır kavga eder hatta aylarca küsluk ceker ama saygısızlık gırmemelı işin ıcıne..
65 Yorumla
Soran+1 yılKüfür eden benim öyle mi? Küfür etsem ** işareti olmaz mıydı? ben mi yanlış biliyorum. biraz empati derken çoğunuz sevgilimin yerine kendinizi koydunuz bu çift taraflı empati olacaktı
Soran+1 yılÖnerin bakalım
Soran+1 yılBenim kıskanç olduğumu bildiği halde böyle yapmasaydi ben de bir şey demezdim bir anlık sinirle ağzımdan çıktı ilk defa oluyor bu savunmayın bana onu
Sen ona böyle bir sebepten şerefsiz diyerek hata yapmışsın. Oda annene ve sana küfür ederek hata yapmış. Ne gerek vardı tüm bunlara ilişkinin sağlamlığını zedeliyor, kırıyor, affedilse bile unutulmuyor... Güven biraz olsun ona. Güvenmediğin sürekli şüphe duyduğun bir ilişki seni de sevgilini de yorar. Karşılıklı özür dilemeniz ve oturup konuşmanız lazım sizin
28 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) çok kıskanıyorum bunu biliyor açsa bir şey yoktu :/ gururumu incitti
- +1 yıl
kıskancım akrep burcuyum demişsin. Bende akrep burcuyum gerçi bu aşk ilişkilerinde burçlardan bahsetmek bana saçma geliyor ama bende kıskandım (herkes gibi) Deliriyorum kıskançlıktan, kaybetme korkusundan. Ama ona suçlayıcı bir şey söylemedim. Ona güvenmeye çalıştım. Ama anlıyorum seni bir anda ağzından çıkmış. Yine de kötü olmuş neyse ki sevgilin hatasını anlamış. Romantik güzel bir gün geçirin de aşkınız tazelensin bu yıkıntının üstüne :D
Soran+1 yılCanim seviyorum onu hala ama gururumu ezip geçemiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni kırıldın ama hata yapıyosun. Sen melekler kadar masum olsan ve o sana küfür etse anlarım sonuna kadar süründür, acıt, affetme. Ama çocuğu çok sıkmışsın senin nasıl şerefsiz sözcüğü sinir anında ağzından kaçtıysa onunda ağzından kaçtı çok büyük ihtimalle. Ama şu an sende suçlusun ve böyle yaparak zaten sarsılan ilişkinizi iyice sarsıyorsun. Orta yol bulmaya çalış seviyormuşsun hem. Ciddi bir konu çünkü bu el ele verip atlatabilirsiniz böyle bir olayı, birbirinize tavır alarak değil.
Soran+1 yılKıskanıyorum çok seviyorum bunu o da biliyor. Çok sıkıyorum bazen bende kendime inanamıyorum ben erkek olsam kendimi çekmem doğruyu söylemek gerekirse. Bana çok anlayış gösterdi kaprislerimi çekti bugüne kadar sesini bile yükseltmezdi ama anneme edilen küfür canımı çok yaktı belki de sevdiğim için bu kadar üzüldüm sizden yardım istedim
- +1 yıl
Haklısın bende üzülürdüm. Ama dediğim gibi ilişkiniz çok hassas bir yerde. şu an barışsanız bile ileride sorun yaratmasın bu yaşadığınız olay. Hep aranızda bir mesafe olarak kalmasın. Sevmiyorum desen sana küfür eden mal için değmez sende ona küfür et ayrıl derdim. Ama seviyorsun ve aşk biraz olsun fedakarlık istiyor.
Soran+1 yılKafam çok karışık bir yandan diyorum boşver takma geri dön diğer taraftan ailemi ayaklar altına almış olucam seviyorum pişman oldu eminim defalarca aradı şimdi de arıyor açmadım en iyisi zaman belki de
Ikiniz de birbirinizden betersiniz. 27 yasina kadar hayatimdaki hicbir adama serefsiz vs demedim. Heee bitirmeyi goze aliyorsan ve serefsizlik yaotigini da dusunuyorsan soyle ama kizdin diye agzina sahip cikamamak olmaz. Yarin bir gun evlenenci daha hararetli tartismalar da birbirinizin sulalesine soveceksiniz demek ki. Neyse onunki de etkiye tepki olmus.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bir anlık öfke bunlara sebeb oldu. Ben de hiç kullanmadım o kelimeyi kıskançlığım beni çok kötü yaptı. Teşekkürler
+1 yıladam haklı beyler. birincisi kadın adama guvenmiyor görüntülü konuşalım diye diretiyor yapmayınca serefsizsin filan diyor. e madem serefsizsin filan diyosun madem serefsiz adam haklı niye haala onunlasın. bence erkek arkadaşın dogru olanı yapmış kusurlu olan sensin. ha küfür etmek güzel degil elbette ama artık ne kadar canı agzına gelmişse demek ki...
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için
+1 yılUpperh hand sende, yani üst el. Seviyorsan biraz daha süründür, çünkü şu an yaptığı yanlışın farkında ve en az 2 hafta daha yalvarıcak sana. 1 hafta sonra affet, herşeyi unutalım bir daha da küfretmeyelim de. Bir daha olursa da ayrıl. Ayrıca şerefsiz hangi erkeğe denilir biliyor musun? Karısını çocuğunu döven ya da pazarlayan adama denir. O lafı bir daha SAKIN kullanma. Ben de koçum benim için değerin 0 olurdu o lafı etsen ve sen yalvarırdın, çünkü tek kelime etmezdim. Yokmuşsun gibi davranırdım, kelimenin anlamını bilmiyor isen belki geri dönerdim... Bu cevap en yeterli cevap buradakilerin içinde. Yardım edebildeysem müteşekkirim.
12 Yorumla
Soran+1 yılBugün konusucaz her şeyi. Ben de yanlışımın farkındayım. O anlık öfkeyle hayatımda hiç kullanmadığım kelimeyi kullandım. Onun dedikleri daha ağırdı ama yazamadım bile. Seviyorum hala ama gururum çok incindi. Koç Burcu ve çok inatçı benim öyle bir şeyi niye dediğimi bilerek demedigimi biliyor. Siz koç erkekleri niye böylesiniz?
- +1 yıl
Bilmeden demişsin o kelimeyi artık hiçbir erkeğe kullanmazsın. Koç erkekleri değil tüm koçlar baskıya gelemez. Fazla baskı yapma ona. Fazla da deneme. Gerçek aşkta 3 ''S'' 1 ''G'' vardır. Sevgi, sadakat, saygı, güven. Güveneceksin, o da sana güvenecek. Eğer ben arkadaşımdayım diyorsa, tamam diyeceksin. Aynısını sen de yapacaksın, eğer o da tamam diyorsa sana güveniyordur, seni kıskanmadığından değil, mesela tamam der ama bir dahaki sefere haber ver der, veya beraber gidelim oraya der. Güven olmadan sevgi olmaz.
Yanlış anlama da şerefsiz dediğin adamla ne işin olur. Eşek dersin salak dersin de şerefsiz nedir ya bir bayanda ne kadar itici duruyor. Erkek arkadaşın da haksız ama tahrik etmişsin. Bir erkeğin şerefine erkekliğine adamlığına namusuna laf edeceğine ayrıl ondan daha iyidir.
17 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamadım da o kelimeyi bilerek demedim çok sinirlendirdi ilk defa ağzımdan öyle bir şey çıktı onun demesi çok normal sanki eğitim dersi alıyorum üniversitede sana şu örneği veriyim iki kardeş var bir kardeş bir tane tabak kırıyor bilerek diğer kardes onlarca tabak kırıyor niyeti kırmak degildi anne geliyor ve cok tabak kırana kızıyor ama burada ne yapmış niyete bakmamis kim çok tabak kirmis ona bakmış. Yani burada da ben onu bilinçli bir şekilde demedim ağzımdan çıktı ama suçlu ben oluyorum. Onunkisi daha ağır ben başlattığım için suçlu yine ben
Soran+1 yılburada "niyet " önemli o da biliyor benim içimden gelerek soylemedigimi o da o anlık sinirle söyledi ama anneme edilen küfürü kaldıramıyorum çok ağır :(
Soran+1 yılİkilem de kaldım yardım istedim sizden onu seviyorum sevdiğim için bu kadar kıskanıyorum aynı zamanda çok kırıldım gurur yapıyorum. en iyisi zaman galiba
Soran+1 yılDikkate alicam bunu sağol. İyi aksamlar:)
Bu tarz seyler olabilir tabiki de ama sende biraz kendini frenle bence arkadasım ben senin Yaptığın seyleri 10 sene Yaptım:) ve ANCA evlenebildim askimla :) bu gidişle sende 20 sene evlenemezsin an diyim. Ama söyle soyliyim cok Sıkma yapacağı varsa sen Görüntülü de konuşsan 1 üst katında da otursan yapıyor o Yüzden kendini kontrol et. Küfür olayına gelince de olur öyle seyler erkek tabiki de kusur edecek ben neler duydum :) o Yüzden bence simdi seni seviyorum yaz yolla. O o mesajdan sonra kendinden utanır zaten :)) yani ben öyle yapıyordum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAh canım ya öyle yazamam gurur yapıyorum :/ canımı çok acıttı hazmedilecek gibi değil onu hala seviyorum ama çok kirginim biraz zamana bırakayım diyorum. Mutluluklar size bu arada :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. benim sevdiğim bana şerefsiz ve adam değilsin diyecek kadar kendini kaybediyorsa o zaten benimle olmayı haketmemiştir.. aranızda geçen her ne olursa olsun bu derece hakaret edebiliyosanız sorun var demektir..
haklı haksız aramaya gerek yok, ikinizin birbirine saygısı kalmamış bence bunu irdele sen...11 Yorumla
Soran+1 yılSenin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum
+1 yılEn bunaltıcı işlerden biri şu sevgililik olayları, iyi gidiyosa tamam güzel ama bir bozulursa emdiğin süt burnundan geliyo resmen, bence affet bidaha yapmasın oda çünkü belli pişman olmuş, hem arkadaşlarıyla pes oynaması gerçekten engellenemez bir şey ve hakkıda. Bide şey sorucam ya telefonu kapatıp bidaha açmamayı nasıl beceriyosunuz ben iki saniye anca dayanıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılGurur yapıyorum ama seviyorum da. Oynasın bir şey demedim kıskanç olduğumu biliyor açsa kamerayı sorun olmayacaktı. Telefonu acmamak cevap vermemek onu kudurtuyor bu yüzden yapıyorum
- +1 yıl
İşte bende çok isterdim ama hiç yapamadım hep meraktan açarım ben. Ve bişey olmaz ya bu yüzden aranızı bozmayın
Soran+1 yılCanim bilmiyorum ya çok seviyorum ama gururumdan açmıyorum biraz zamanla iyi olur belki
+1 yılSen ona şerefsizsin demişsin buna Karşılık olarak sinirlenmiştir sana küfür etmiştir tamam bu belkide doğal karşılanabilir. Ama annene küfür etmek çok büyük bir Saygısızlık olmuş. Şahsen benim gibi ailesine çok değer veren birine böyle bir küfür edilseydi. Sen kimsinde benim anneme küfür ediyosun deyip siler atardım onu. Yani ya ayrıl sil gitsin ya da çok büyük tepkini koy bidaha böyle bişeyi Ağzına alamasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen onu hala çok seviyorum ama gururum aşkın önüne set kurdu geçemiyorum önüne dün gece de defalarca aradı açmadım cevap veremediğim İçin Kesin kuduruyordur biliyorum ama çok üzdü beni unutamiyorum
sen bir meleksin adamda sana küfür etti erkeklerin dogal yaşamlarına karşı olan bişeyde ısrar ediyorsunuz baskınlık sagalamay çalışıyrosunuz ve böyle yaptınız sürecede kaybetmeye mahkumsunuz adam sana demiş pes oynuyorum ısrar etmenın ne geregi var daha arkadaşının yanında niye adamı tahrik ediyorsun kısacası haketmişsın
15 Yorumla
Soran+1 yılSenin annene küfür edilse ne yapardın? Ben birazcık ağır konuştum kabul ama onun yazdığı çok ağır o kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum
- +1 yıl
akılsız başın ceremesi ayakalr çekermiş ben onun yaptıgın haklı bir yönü oldugnu söylemedim azımdan öyle bişey çıkmadı ancak ilk önce kavgayı ateşleyen sen olmuşsun ve insan sinir halinde herşeyi söyliyebilir ancak konuya şurdan bakalım annenen en agırküüfürü etti diyelim etigi küfür senin annenimi küçültü yoksa sevgilim dedin adamın ne kadar karaktersiz birisi oldugunu gösterdi?
Soran+1 yılAkılsız başın cezasını kalp çekiyor. İnsan sevdiği insandan bunları duyunca çok kötü oluyor bunu anladım kafamdan silip atamıyorum. Tamam benim de suçum var ama gurur yapıyorum özür dilemem onun ki daha ağırdı emin ol.
Soran+1 yılHmm haklısın bunu ilk defa yaptı belki de canımı bu yaktı. Hiç böyle sesini bile yükseltmezdi. Yine de düşüneceğim bunu. Teşekkürler
Sen hatalisin yani niye hemen serefsizsin gibi kelimler kullaniyosun ki? Guvenmiyorsun demek ki benim sevgilimde oynuyor pes soyluyor ve biliyorum bana yalan soylemiceni. Sen ona o kelimeyi kullanirsan oda sana kufur eder annene etmesi dogru olmamis ama. Sen hatalisin tatlim.. bak o seni seviyor ki ozur dilemis?
22 Yorumla
Soran+1 yılCanim öyle istedi keyfime kullandım ya iyi misiniz ağzımdan çıktı bir kere bilerek değil kabul hataliyim çok üstüne gidiyorum ama anneme edilen küfür ben kaldıramıyorum. Biraz empati derken çoğunuz sevgilimin yerine kendinizi koydunuz. Bu çift taraflı bir empatiydi
+1 yılben kız arkadaşımla kaçkez yaşadım böyle şeyler hiç bana senin verdiğin tepkiyi vermedi. peki der kapatır. sonra trip atar bende durumu açıklar güzel söz söylerim düzeliriz. işte seven kadın böyle olur. sen kendin sevmiyorsun bile. boşuna yorma çocuğuda.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmiyor muşum demek ki dostum :/ sevmediğim için kıskanıyorum sevmediğim için üzülüp burada sizden yardım istiyorum sevmediğim için 1.5 yıldır birlikteyim sevmediğim için ağlıyorum
"sen ne biçim adamsın şerefsizsin" bir kıskanç kız beni sevecek ve bana böyle diyip güvenmeyecekse dövmem ama sözlerimle dövmekten beter ederim.
Bu kadar kıskançlık yersiz. Bir adamın onuruna küfür edersen olacakları baştan düşüneceksin.
Bir kıza orospusun sen demekle eş değer bu. Birbirinizi kırmayın böyle şeylerle. Sözle ağızdan çıktıktan sonra gurur kırılır.221 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok doğru bir yorum yaptın gerçekten. Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bile bir düşün hala ağlıyorum dayanamıyorum gururum incindi
Soran+1 yılBenim de hatam var ama gurur yapıyorum özür dileyemem çünkü çok canım yandı sevdiğinden bunları duyunca hemde
Soran+1 yılBir süre konuşmayayım. Belki zamanla her şey yoluna girer. Çünkü çok kırgınım gurur da var :(
Soran+1 yılÖyleyim huyun kurusun ahaha ;) çok kıskancım gurur da var ama biliyordu bunu kıskanç olduğumu yani
Soran+1 yılEvet nerden bildim burcu koç :@@
Soran+1 yılHadi ya yapsın bakalım kim kimi bırakıyor görür :/ canınız cehenneme sizi lanet olası pis koçlar ahahah :))
Soran+1 yılNe bu akrep aşkı yaa anlamadım. Övünmek gibi olmasın zeki sezgici kızlarız :))
Soran+1 yılSiz bilirsiniz valla ama akrep severse gerçekten sever ve bağlanır gururludur kin de var birazcık ama siz inatçı ve huysuz oluyorsunuz hiç çekilmiyorsunuz gerçekten :)
Soran+1 yılsezgilerim çok kuvvetlidir beni sevdiğine eminim bu kadar zaman iyi sabretti gerçekten ben bile erkek olsam bana biri bunu dese ben daha büyük tepki verirdim. Bu kadar da öz eleştiri yaparım yani ahaha :)
Soran+1 yılBiraz süründürürüm o kadar ağır şeyler söyledi bilirsin ki akrep burcuyum ;) ben de seviyorum onu ama hatasını anlasın çok üzdü beni öyle kolay affedemem
Soran+1 yılDikkatliyim :)
+1 yılEmpati yaparak yazıyorum karşı tarafın suçu. Haberlere çıkan kavgalar bicaklamalar anneye küfür etmekten çıkıyor. yani çok ayıp. insan arkadaşına kufretmez kız ark. hiç etmemeli. bu arada pes durdurulabilen bir oyun sonuçta. orda belli ki başka birşey var telefonun şarjı az olsa bile görüntülü konuşabiliyorsun. öte yandan şerefsiz demek te yanlış olmuş
21 Yorumla
Soran+1 yılBence de bu erkekleri anlamıyorum ya alt tarafı 1 -2 dk konusacaktik öyle oyunu bırakmıyor beyefendi sarjini da doldurmaz off off seviyorum ama gururumu ayaklar altına alamıyorum işte annem bu ötesi var mı? O anlık bir sinir ama kaldıramıyorum ben
Küfür etmesi haksız konumuna düşmesini sağlamış bu durumda sen haklısın seni anlayacak birini bul ve bir daha saygılı ol derim aileye küfür eden çocuktan bir cacık olmaz ya da barışmak istersen senbilirsin adam değilsin demekle haklı olmuşsun ayıp etmiş.
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler burada kimse bu cevabı vermedi çok az kişi verdi. Aile ile kişiye edilen sözü bir ediyorlar birincisi masum habersiz anneme küfür ediyor yazilmiyor zaten benim dediğim daha hafifi. Tamam kabul ediyorum benim de suçum var ama aynı şey mi?
Soran+1 yılSağol tesekkurler:)
Soran+1 yılAmin inşallah :)
+1 yılBak benim sevgilimde pes hastası o kadar bağımlı ki, sanki sigaraya bağımlı gibi. Konu ben olunca oynamıyor benimle ilgileniyo.
Bence burada sen hatalısın. Hemen çocuğa şerefsiz denilir mi? Çocukta kaldıramamış, o sinirle küfür etmiş. Ama hatasını anlamış. Affet.21 Yorumla
Soran+1 yılBen oynamasına bir şey demiyorum bir dk görüntülü konuşsak ne olurdu. Benim de ağzımdan çıktı ilk defa ben de hatalıyım ama anneme edilen küfür çok canımı yaktı nasıl unutayim affedeyim hala demesine rağmen çok seviyorum ama gururumu da ezip gecemem
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Simdi o tribi hak etmis ama sen de serefsiz demissin o olmaz. O da kufur etmemeli etse bile ana baci karistirilmaz. Begenmedim. Ama bir kerelik diyorsun ve pisman diyorsun. 1.5 senelik iliskini bitirme istersen. Sende oyle gazlama cocugu.
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bakalım inşallah zaman gösterir :)
Empati kuruyorum ve çocuğun halinden (eğer sinir problemi varsa) anlıyorum. cevap verip konuşmalısın sen kaşınmışsın yani adamın yaptğı bir şey yokken şerefsizsin dersen olcakları göze alarak bunu diceksin. dediğin laf yenilir yutulur cinsten değil tabi onun dedikleride değil ama sen öyle demeseydin buraya gelmezdi sebebi sensin bence sen özür dile önce dediğin laf için sonra o ettiği küfür için özür dilesin birbrnzi kırmayıp anlayış gösterin. bu kadar basit.
19 Yorumla
Soran+1 yılBen Özür dilemem suçum var ama onunki daha ağırdı bir de empati yaparken kendinizi benim yerime koyun edilen küfür yazılacak gibi değil kaldıramıyorum insanın annesine küfür edilir mi?
- +1 yıl
kardeşim empati kurdum tamam mı böyle olaylar sadece senin başına gelmiyo önce ben başlattıysam özrümü diler sonra ondan özür beklerim bunun gereği budur anladın? onun açısından bende diyorum ki durduk yere ortada bir m. ok yokken insana şefersiz denilir mi? buna sebep olan sensin diyosn ya anneme küfür etti diye senin yüzünden küfür etti çaktın mı? ilk özrü senin dilemen gerekiyo eğer sonra oda yaptığı hata için özür dilerse tamam etmezse bitir ne diyim 1.5 yıldır diyosn bu kadar süre biriyle olabiliyosan çocuk olmadığını, yetişkin aklı başında biri oldğnu varsayarak konşyorm mantığıda açıklamama gerek yok bunun azı çoğu kilosu yok pazardan erzak almıyosun.
Soran+1 yılHaklısın benim suçum yok değil var. Onu hala çok seviyorum ama gururumu ayaklar altına alamıyorum işte. Keşke demeseydim o sözleri o an ilk defa sinir anında çıktı ama bunu ona diyemiyorum işte lanet olası gururum yüzünden
- +1 yıl
bak sakin ol tamam mı. bir an için onu kaybettiğini düşün bir şekilde bir daha olmayacağını düşün özür dilemek iyi olmak için hiçbir şansın olmaycak yaptığın gurura deycek mi, insan gibi konuşp anlaşmak varken? adamın karşısına geçip böyle böyle ben özür diliyom sende diliceksin vs. deme düzgünce yabancılaşmadan konuş önce iki tarafında hatası oldğnu kabul ettir hem kendine hem ona ben yapmam gerekeni yapıyorum diyip özrünü dile sonra ondan özür dilemesini bekle gurur yapma böyle konularda gurur yapmak seni hiçbir yere ulaştırmaz aklında olsun.
Soran+1 yılHaklısın biliyorum kaybetmek istemiyorum tamamen sadece hatasını anlasın diye bir süre konusmayı kesecektim 2 gündür konuşmuyoruz içim içimi yiyor ama sabırlı olmam lazım
- +1 yıl
ya bak konuşup herşeyi düzeltip anlayışlı oldğunuz zaman şu an yaptığın gurur varya 2 gündür konşmyoruz içim içimi yiyo bunuda kendine sen yapıyosun yani herşeyi el ele vererek ilişknizi düzelttğnz zaman şu an şu 2 gündür yaptkların için kendini çok acizmiş gibi görüceksin gülüceksin bu yaptıklarına. benim diyceklerim bu kadar sadece son bir sorum var herşey düzelince şu 2 gündür yaptkların sana, ona, ilişkinze çektirdiklerin için kendine karşı gurur yapıcak mısın? :)
Soran+1 yılŞu anda gururum beni kuşatmış durumda bu yüzden bilemiyorum. Seviyorum mutlu olmak istiyorum ama ne kadar çok özür diledi hiç bir cevap yazmadım tepki vermedim sorun ben de ben çok sıkıyorum onu bazen diyorum kendime erkek olsam kendimi cekmezdim çok fazla kapris kıskançlık yapıyorum öz eleştiri yapıyorum ama elimde degil iste
Soran+1 yılUmarim teşekkürler :)
+1 yılsende suçlusun. şerefsız ne oluyor hakaret olmuyor mu. sen boyle soyledın dıye onunda küfür etmesı gerekmezdı. oda yapacağını yapmış. saygınız yok bırbırınıze. şiddet sadece fızıksel değildir. sözlü de şiddet vardır. sııznde yaptığınız bu. ayrılmanız en doğrusu
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak kolay görünüyor gibi bunu anlattım dinlemiyor beni saat kaç olmuş hala arıyor uykumu böldü zehir etti :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşının yanındayken posta koymuş şimdi geri almaya çalışıyor annene bana küfür edemez o kim oluyor bu durumda sana da edemez mesela bir kıskançlık durumu oldu şakayla karışık 'şu çocuğa bakarsan * koyarım' senin dese normal ama bu durum kesinlikle anormal
14 Yorumla
Soran+1 yılCanim teşekkür ederim beni anlıyorsun ben kaldıramıyorum anneme edilen küfürü onu katmasaydi bana deseydi sadece yine sineye çekilir ama bu çok farklı bana sen benim gözümde o* sun dedi hazmedemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle onu çıkarmalısın hayatından o saygısız beyinsiz piçin teki tatlı canını üzmeye değmez
Soran+1 yılÖyle canım durum bu :( hâlâ arıyor numaramı degistirmek lazım çok sevmeme rağmen kaldıramıyorum bu küfürü ayrılıcam sonra da yüzüne bile bakmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAh erkekler ah kim bilir kimlerin yanında özgüvenle o lafları söyledi de şimdi pişman ama son pişmanlık fayda etmez
- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılİkinizin yaptığı da yanlış bence. Özellikle senin açmadığında tekrar araman yanlış. Mesaj atabilirdin. Böylelikle bu tatsızlık olmazdı. Neyse. Trip atman yanlış şu an. Uzun süreli bir ilişkiniz olsa bile zorlamamak lazım. Fazla naz aşık usandırır.
18 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsaydı ama olmuş geri gelmiyor :/ ben naz mi yapıyorum şimdi
- +1 yıl
Yani öyle yapıyorsun ve inan ki 2 gün uzun bir süredir. Aynı şey sevgilimle benim başıma gelse ben şerefsiz dediğim an o gülmeye başlardı. Yani ne bileyim abartmamak gerek bazı şeyleri de. Belki ilerde bir hayatı paylaşacaksınız. Daha büyük kavgalarınız olacak. Birbirinizin kafasında neler kıracaksınız kimbilir. Yıpratmayın kendinizi. Küfür samimiyettir abi. Ciddiye almayın
Soran+1 yılSağol canım bakalım zaman gösterecek çık seviyorum ama gurur da var çok fazla ona sevdiğimi söylemek geliyor içimden ama incindim bayaa
- +1 yıl
Zaten 21. Yüzyılda ilişkileri bitiren şey gurur. Yani yapmayın etmeyin. O sizin sevdiğiniz insan. Ona yüzsüzlük yapmayacaksınız da kime yapacaksınız? Neyse umarım düzelirsiniz :)
Soran+1 yılBakalım canım yarın yüz yüze konusucaz her şey olacağına varır
- +1 yıl
İnşallah istediğin gibi olur :)
Soran+1 yılİnşallah canım ama ne istediğimi de bilmiyorum inan ki onun için sizden yardım istiyorum
- +1 yıl
Ne istediğini biz de bilemeyiz ki :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı haksız önemli degil bu durumda. Küfür edilmeye baslandiysa bir iliskide o iliskide saygı kalmamıştır demektir ve bir iliskide en önemli seylerden biridir saygı. Neyse ama illa hakli ariyorsan ozaman kusura bakma ama haksızsin.. okadar sinir etmissinki o da artik patlamış ve söylemek istemedigi şeyler söylemiş. Hak ettin demiyorum ama onu bu duruma sen getirmissin.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen getirdim haklısın ama anneme küfür etti kaldıramıyorum bunu. Hala arıyor açmıyorum seviyorum da ama gururum askimin önüne set kurdu Bu yüzden engelleniyor
Cevap sahibi+1 yılBak ama o da gururunu ayaklar altına almis ve seni kac kez aramış. Aslında küfür bir iliskiyi bititir düsüncesindeyim ama belliki ikinizde pişmansiniz.. uzatma derim yoksa çok daha büyük bir pismanlik yasayabilirsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama şimdi acamam telefonunu açsam da ağlarım kesin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana ilk defa küfür etti öylemi?,
hımmmmm peki senin kullanmış olduğu Şerefsiz kelimesi küfür değil değilmi?
hem adamın gururuyla oyna yerin dibine sok ona şerefsiz de sonra bıybıyda bıybıy...
sonrada ağla sızla ne yapacam diye sor!!!, ne zeka sendeki de ya, dalgamı geçiyon sen milletle...
bence sen dayak yemediğine şükür et... karşındaki adam gibi adam olsaydı sokardı o senin ettiğin kelimeleri bir yere...19 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilkti ve canımı çok yaktı. Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum. ben ağır konuşmuş olabilirim biraz ama onun da öyle konuşması mı lazım
Cevap sahibi+1 yıl"şerefsiz"lik nedir biliryomusun sen?
Soran+1 yılBilmiyorum aydınlat beni bir daha söylemeyeyim
Cevap sahibi+1 yıldaha ne diyeyim ben sana ki şimdi,
Adam sana okadar ağır küfür ettiğine göre senin söylediğin de büyük ve hazmedilemez bir küfür demek ki...
Allah sonunuzu hayır etsin, umarım ikiniz de birbirinizden özür dileyip doğru yolu bularak gereğini yaparsınız.
Soran+1 yılAmin inşallah anneme küfür eden biriyle gelecek düşünemiyorum kafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılArkadaşın da kendine "sen ne şerefsiz adamsın" diyen biriyle gelecek düşünmüyordur emin ol.
Soran+1 yılDüşünmediği için 23 kere aradı ve sayısını hatırlamadığım kadar mesaj attı ve ben cevap vermedim. Haklı olan taraf yüzde seksen benim bence. Düşündüren şey şu ilk defa böyle oldu sesini bile yükseltmezdi
Cevap sahibi+1 yılsenin "şerefsiz" demene alışkın yani arkadaş... iyi ne diyeyim
Soran+1 yılHayır tabi ki bende ilk defa dedim çünkü çok sinirlendim tahammül edemedim. Aşırı kıskançlığım var kabul ediyorum ama ben de öyle bir kız degilim ağzımdan çıktı bir kere :(
Aldatmak isteyen erkek heryerde, her şekilde aldatır. O yüzden ilişkini germe.
Biz kadınlar çok zekiyiz ama erkeklerde az değil.
Her zaman söylerim,
erkek her zaman kadın yüzünden aldatır.21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler haklısın canım :)
tamam da sende çok aşırı kaçmışsın özellikle arkadaşlarla oynanan oyunun heyecanını bilirim o heyecana kaptırmış kendini. sende öyle çıkışınca çıkmış ağızından büyütülcek bişe yok ki bence senin hatan daha fazla.
15 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle oyun moyun ben anlamam. bana burada hemcinsini savunma. Anneme küfür etti diyorum ötesi var mı allah aşkına biraz empati derken bunu kastetdim. Ben kiskancim ve bunu biliyor açsa ne olur du sanki :/
Soran+1 yılTamam benim hatam yok değil ama onun yaptığı çok ağır içimi çok yaktı sevdiğim için bu kadar üzüldüm yoksa öyle olmazdı ama gurur da var işte
Soran+1 yılBiraz acı çeksin düşünseydi demeden önce. Çok ağladım sevdiğin bir insandan bunları duymak çok acı gerçekten
+1 yılİkinizde de hata var sen gidip çocuğa şerefsiz dersen zaten sinirlenmeye de yer arıyorsa oda sana öyle davranır birbirinizi sevmeden önce saygı gösterin cidden hayat kısa ve biz insanlar birbirimize huzur vermediğimiz sürece huzuru başka yerde bulamıyacağız
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın saygı kaybedilmemeli ilk defa ondan bunları duydum ben de kıskancım ama ilk defa ağzımdan bunlar çıktı :(
kızım sen hem adamlığına hem şerefine boş yere laf etmişsin boşu boşuna hem sonradan pişmanda olmuş sende özür dile kapatın konuyu. Kimse haksız değil iki tarafta haklı diyeyim
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Gururum aşkın önüne set kurdu Özür dileyemem seviyorum hala ama çok kırıldım insan sevdiginden ilk defa öyle şeyleri duyunca çok üzülüyor gercekten
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüfretmekle iyi yapmış
Haddini aşmışsin ve sana dur diye ihtar çekmiş. Yanlışi ise şu; dönüp tukurdugunu yalamasi yani 21 defa araması. Ben olsam defteri kapatir işime bakardim. Bir daha da aramazdim seni. Müsait değilim demiş. Ne diye israr ediyorsun? O iğrenç egonuzu frenlemeyi öğrenin bir artık. ..215 Yorumla
Soran+1 yılIyi yapmış ha siz erkekler hepiniz aynısınız empati kurun diye sorumun sonunda yazdım okumadan geçtin sanırım onun bana anneme küfür etmeye ne hakkı var başlarım oyununa da 2 dk görüntülü konusacaktik ölmezdi ya yok sarjim bitiyor oyunu bırakamam falan off ya
Cevap sahibi+1 yılOkuma özürlü değilim.
Önce bunu bil.
Okumadan cevap vermem.
Bilgim yoksa fikrim de olamaz.
Önce okurum yani. Bunu anla önce.
Gelelim konuna.
Evet iyi yapmış.
Bu vakitten sonra dönerse adam degildir.
Haddinizi bilin haddinizi.
Her istedigim olacak. ... yok ya... yok öyle bir dunya... egonu küçültüp kişiliğini büyütmeyi dene derim... musait değilim sözü yeterince açık. Ne diye ısrar edersin ki?
Anneni katmasini onaylamam kesinlikle ama senin sağlam bir küfürü hak ettiğin gerçeğini de dillendiririm...
Cevap sahibi+1 yılŞüpheci ve egoist tavirlariniz tek kelime ile tiksindirici... bogmayin l*n bizi be:((((
Soran+1 yılHaklısın dostum tüm kabahat benim benim kıskanç olduğumu biliyor açsa ne olurdu ölmezdi ya. Bana küfür etme hakkı yok farkındaysan ben küfür etmedim etsem ** işareti olurdu onunki yazilmiyor düşün artık. Siz erkek ırkı dikkatli olun kendinizi bir halt sanmayın. Ucuz oldugunuz için hemen bir küfür karşıdakini düşünmek yok sen benim ne yaşadığımı bilemezsin ne kadar canım acıyor yazmakta bile güçlük çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılHe canım he
Mutluluklar dilerim sana egonla.
1.5 yıl birlikteyiz dedigin kişiye hâlâ saba güvenmiyorum dersen küfru hak etmissin demektir. Dönerse adam değildir. Nokta
Soran+1 yılArayan mesaj atan o cevap bile vermiyorum yüzümü sesimi görmüyor ona en büyük ceza içi içini yiyor eminim. Sizde hak ediyorsunuz yapacak bir şey yok bunun böyle olmasi onun suçu
Cevap sahibi+1 yılAdam olsa aramazdi...
Soran+1 yılTek suç benim ha. Eğer öyle düşünüyorsan zavallısın :(
Cevap sahibi+1 yılHakaret etmeden konuş
Ergenlik yapma
Canımı da sıkma.
Zavalli olan ortada.
Daha da cevap yazmam
Soran+1 yılBir dk ya niye yazdın ki sen benim soruma cevap? cevap yazıyorsan soruyu soran benim muhattap olmak istemiyorsan yazmazdın olup biterdi. Senin burcun ne çok merak ettim koç dersen hiç şaşırmam aynı onun gibisin
Cevap sahibi+1 yılBoğayim
Ergengiller
büyüdüğünüzde geçecek
Soran+1 yılBöyle konuşunca kendini öyle gördüğünü anlıyorum çok yazık eğitim dersinde görmüştüm senin gibisini o yüzden sasirmadim
Cevap sahibi+1 yılHe canım he
Soran+1 yılTahammül sınırlarını zorluyorsun
Cevap sahibi+1 yılTamam gel de agzima ver o zaman 80 liklerini
+1 yılKaşınmışsın. Ettiğin lafı bilmiyorsun. Onunkisi sadece etkiye tepki. Sinirden şerefsiz dediğini yazmışsın. O halde o da sinirden öyle dedi diyelim. Seninki can da onunki patlıcan mı?
33 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya :/ empati kurun derken çoğunuz sevgilimin yerine kendinizi koydunuz çift taraflı bir empati olacaktı. Hala arıyor uykumu böldü uyuyamiyorum onun yüzünden
- +1 yıl
Aç telefonu kız. Çocuk özür dilemiş.
Soran+1 yılAçsam da konusamam ağlarım ben :(
İlk defa sanırım bir erkeği savunucam. Sen şerefsizsin diyerek onu küfür etmesine sebep olmuşsun. Şerefsiz küfür değil mi yani? Bana göre hata sende.
23 Yorumla
Soran+1 yılBenimki küfür değil tamam agir konustum biliyorum. Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum
Soran+1 yılHata benim kabul ama benim kıskanç olduğumu biliyor açsa kamerayı ne olurdu
benim sondan dördüncü ilişkimi ayakta tutan yegane eylem, sövmekti. kıza sövünce morali yerine geliyordu. gülümsüyordu. tahrik oluyordu. ben de ana avrat dümdüz gidiyordum. çok zevkliydi çok ferahlıyorduk.
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi halt yiyordunuz :)
Bence başta şerefsizsin diyerek sert çıkmamalıydın yani trip atsan kızsan arama beni desen yeriydi seni de anlıyorum o anki şiddetle söylemişsin ama orda haksızsın ona gelince her erkeğe şerefsizsin demek koyar o da gururuna yenk düşmüş ama bir kıza hele ki annesine küfretmek hoş değil. Ama en azından pişman olmuş bence kapatın konuyu karşılıklı özür dileyin geçin 1bucuk yıl var arada koskoca onun hatrına en azından
16 Yorumla
Soran+1 yılBen onu hala çok seviyorum ama gururum aşkın önüne set kurdu geçemiyorum önüne dün gece de defalarca aradı açmadım cevap veremediğim İçin Kesin kuduruyordur biliyorum ama çok üzdü beni unutamiyorum ilk defa böyle oluyor uykumu da böldü zaten :/
Soran+1 yılGururu bosverip cevap vericem galiba cesaretimi toplamaliyim
Soran+1 yılAğlarım konuşursam :( unutmak zor ama biticekse de direk söylemem lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılwalla çocuğun sana ana avrat gitmesi senin suçluluğundan kaynaklanıyor, bir erkeğe şerefsiz demek k. bakmada biraz salaklıktır.
ama o arkadaşın geri dönüpte özürler dilemesi şerefsizliği konusunda biraz düşündürdü şahsen..
bence sende suçlusun o da.. en iyisi unutun normal devam edin.15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ben unutamiyorum ama haksızım kabul ediyorum ama yine de çok ağır ben kaldıramıyorum
Cevap sahibi+1 yıladam olsa o da kaldıramaz sana bidaha dönmezdi ama adam özür bile dilemiş.
Soran+1 yılNe yani affedeyim mi
Cevap sahibi+1 yıldua et.. o senin kadar bu olaya takılmamış, seni affetmeyi bile düşünmemiş.. tabi affet. hatalı olduğunu da bil.
Soran+1 yılBen hatalıyım da o suçsuz sanki. ben %20 sucluysam o da %80 suçlu biraz burnu sürtsün öyle kolay değil
Sen kukla aramışın da senin kuklanın mizacı sert çıkmış. Kimseyi kontrol edemezsin edersen arada patlamalara hazır olmalısın. Güvenemiyosan çıkmamalısın 3g le mi güveniyosun yazık cidden
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet 3 g ile güveniyorum arkadaşım oldu mu
- +1 yıl
yorumlardan korkuyorsan yazmamalısın buraya. Senin tarzın düşünen insanlar kaybetmekten korktuklarından aptal yerine konmaktan korktuklarından kıskanmayı seçerler. Bolca ergenlik kokusu alıyorum benden bir adet beyaz bayrak sen seni pohpohlayanlara yaz kendini tatmin etmen lazım
Soran+1 yılNe diyorsun sen arkadaşım ben burada kız erkek ayırma dan olumlu olumsuz herkesin yorumunu begenip yorum yaptım mesajları okumadan değerlendiriyorsun önce kendini bir tart bilip bilmeden yorum yapma sorumun sonunda empati dedim bu yaklaşımla yazarsan sevinirim dedim ha yazmadın canın sağolsun bir şey demedim hakaret etmedim ergen olduğumu düşünüyorsun ve bu soruyu okuyup yorumluyorsun kendinle celismiyor musun? İyi Akşamlar
+1 yılhaklı olan biri yok ama daha haksız olan sensin kıskan bende çok kıskanıyorum ama asla belli etmem kendini küçük düsürmekten başka bisey değil yapma söyle ikinizede yazik ya
11 Yorumla
Soran+1 yılYazık çok yazık hem de :(
ortada bişey yokken senaryo kurmussun resmen şerefsiz demek nedir? sert çıkmışssınız anlayışlı olup alttan alın
21 Yorumla
Soran+1 yılSenin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum
+1 yılBenimde ayni sey basima geldi. Benimkisi terk etti. Ona son kez olayi anlatmaya ve özür icin bulusmak istedim kabul etti. Oda senin gibi kac gündür hic cevap yazmiyordu. Ben onu yanina sevdigim icin affetmezi icin gittim olmadi. Hic düsünmeden olmaz dedi. Bence gururu bir kenara birak ve baris cünkü o seni gercekten cok seviyor. Yazamiyorum ona daha ama halen bekliyorum yazmasini. Öyle bir gittiki yanimdan oda sanki kararsizdi sonunda gururuna yenik düsüp gitti. Bence affet ve merak ediyorum barisirsaniz yazin lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl önce sorduğum soruydu. Şu an halen daha beraberiz ayrılmadık.
+1 yılSen ne bicim adamsin dersen serefsizsin dersen onun kisiligine bu sekilde laf soylersen onun sinirlenmesi cok normalll. Ama ne olursa olsun bir erkek kiza kufur etmemeli hele annesine asla. Ama sende suclusun bu durumda.
12 Yorumla
Soran+1 yılKabul ediyorum benim de suçum var ama ama anneme küfür etti bunu silip atamıyorum
- +1 yıl
yani, isin acikcasi sen ona serefsizsin ne bicim adamsin diye laf soyleyice sinirlenip kudur etmesi normal. Ama annene degil. Sende ustune cok gtmissin ama, sinirlenince birden agzindan cikmis olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. 1 dfa yapan dfalarca yapar.
Küfür ilişkiyi bitirmeli. Bugün ananana sana küfür eder yarın öbürgünde dövmeye kalkar21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım ben de ondan korkuyorum :/ ilk defa dedi bir sinirle ben de ilk defa dedim ama bu Benim anneme küfür edecegi anlamına gelmez :/
Ama be canm sende konusmayo bilmiyorsun tamam serefsiz de ama alanen deme. Laflarin icinden o anlam ciksin anlayana gitsin. Kafa kullanin biraz ltf
13 Yorumla
Soran+1 yılO sinir öfke anını anlatamam bir anda ağzımdan çıktı ilk defa oluyor soruda belirttim zaten iyi okuduysanız :)
Soran+1 yılİkimizinde haklısın :) teşekkür ederim
+1 yılŞerefsizsin demek ne haddine senin? Adam fazla seviyormuş ki gurur yapamamış sonra. Adama güvenmediğini dibine kadar hissettirmişsin, madem böyle şüphecisin 1.5 sene ilişkiyi niye sürdürdün.
227 Yorumla
Soran+1 yılNe haddime doğru? Onun benim anneme kufretmesi haddine ama. Siz erkekler yok mu bana hemcinsini savunma
- +1 yıl
İlk sen hakaret etmişsin. Onun yaptığı doğru demiyorum ama asıl hatayı yapan sensin burada
Soran+1 yılTamam suç benim kabul ediyorum
- +1 yıl
Sevindim :)
Soran+1 yılBunu ona söylemem ama :/ çünkü suçun % 80 i onun ://
- +1 yıl
Bak bak :) sen de hatalısın, özür dile. Gurura gerek yok, adama şerefsiz demişsin...
Soran+1 yılDedim ama haketti açsaydı ne olurdu yani. Özür dilemem seviyorum ama gururum aşkın önünde
- +1 yıl
Çok saçma bir gurur. Gurur yapılacak yer var yapılmayacak yer var. Hatalıysan özür dilemesini bilmelisin. İlişki ben merkezli yürümez, biz yapmalısın onu. Bu arada eğer güvenmediğini hissettiyse inadına açmamış olabilir, bu ona şerefsiz deme hakkını sana vermez...
Soran+1 yılTeşekkür ederim nasihatlerin için ama hatalı da olsam anneme kufrediyor bu nasıl kabul edicem seviyorum hala ama işte yapamıyorum
- +1 yıl
Nasihat ne haddime benim tavsiye sadece bunlar. Annene küfrederek çok yanlış yapmış ama dediğim gibi asıl ilk yanlışı sen yapmışsın. Özür dilemedi mi
Soran+1 yılDiledi mesajlarda 23 kere aradı cevapsız şimdi de arıyor açmıyorum umrumda değil çok kırdı beni :(
- +1 yıl
Sen çok yanlış yapıyorsun. Seni gerçekten seven birini bıktırıp kaybedicelsin
Soran+1 yılOnu küfür etmeden önce düşünseydi
- +1 yıl
İnşallah adam bıkar da koşmaz peşinden :)
Soran+1 yılKendi bilir o kaybeder ben değil :)
- +1 yıl
Boş laflar bunlar :) İlk gittiğine inanamazsın böyle dersin, sonra gittiğini anladığında bu yalanı geceleri kendi kendine de söylersin artık.
Soran+1 yılBoş laf değil beni bırakmayacağını biliyorum çok seviyor ve pisman oldu hala arıyor. Burnu biraz sürtsün ben de seviyorum ama gururum incindi
- +1 yıl
Zaten olay tam dediğin yerde bitiyor işte. Sen bırakmayacağını bildiğin için böyle eziyet çektiriyorsun o adama. Halbuki her an kaybedebileceğin biri olsa bunları yapmaya cesaret edemezsin. Yazık sevene acı çektiriyorsunuz...
Soran+1 yılBen de çok seviyorum sevmesem onun için ağlar mıyım buraya gelip yardım ister miyim ama unutamiyorum dediği seyleri
- +1 yıl
Sen de şerefsiz demişsin, neden kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi görüyorsun. O affetmiş işte
Soran+1 yılKendimi haksız gördüğüm yok anneme küfür ediyor ötesi var mı çok kırdı o affetti zorunda zaten benim affetmem zor
- +1 yıl
Şerefsiz demek senin için bu kadar basit birşey yani? Daha birşey demiyorum, hayırlısı hakkınızda
Soran+1 yılBasit demedim onun bu kadar fevri davranması normal. Siz erkekler hepiniz aynısınız empati yapın azıcık
- +1 yıl
Ya kızım beni bilmiyorsun da neyine beni yargılıyorsun? Ben arkadaşlarımla oyundayken oyunu bırakıp arayıp neden konuşamadığımı açıklamış adamım. Gelmişsin hepiniz aynısınız, hep aynı laf geçin bunları
Soran+1 yılO zaman savunma bana onu. Yaptığı şey normal değil bunu olağan karşılayan siz erkeklere lafım
- +1 yıl
Ya senin gibi boğarsa beni ben de öyle yaparım, güvensizliğini dibine kadar hissettiriyorsun adama.
Soran+1 yılZorla tutan yok bıraksın çok mu zor sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞerefsizliğin ne olduğunu biliyor musun? Arkadaşları yanindaymis oyun oynuyorlarmis ne diye görüntülü konuşmak istiyorsun? Yaptığın o kadar çocukça ki o çocuk nasıl özür dilemiş senden anlamadım ben olsam yüzüne bakmam
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öncelikle. Birincisi ben çok kıskancım onu oda biliyor bir anlık öfkeyle ilk defa ağzımdan çıktı. onun o kadar ağır küfür etmesi normalse benim dediğim gayet olağan :/
Çocuk haklı. Tamam üzülmüşsün ama sen sevgilini kıskanıyorum derken çok sıkmışsın, üzerine çok gitmişsin. Haliyle çocuk da sıkılmış. Sen bence biraz güvenmeyi dene
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da elimde degil hala çok seviyorum ama işte gurur yapıyorum
Soran+1 yılTeşekkürler. Uyutmadı zaten bu gece ;/ çok seviyorum hala kirginim silip atamıyorum söylediklerini
+1 yılbir ilişkide saygı kaybedilmişse o ilişki mutluluk getirmez ve saygıyı geri kazanmak ciddi anlamda zordur
110 Yorumla- +1 yıl
sebebi herne olursa olsun bir kadına küfür edilmez !
Soran+1 yılTeşekkürler Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum
- +1 yıl
içinden ne geliyosa onu yap saygıyı kazanabilecegini düşünüyorsan devam et
Soran+1 yılSeviyorum ama gururumu ezip geçemiyorum
- +1 yıl
ha bu arada sendede hatalar var bunları kabullenmen lazım iki tarafta hatalı hatalarınızı görün birbirinizden özür dleyin ayrılcak olsanızda devam etcek olsanızda birbirinizden özür dileyin
hatayı kabullenip özür dilemek erdemdir - +1 yıl
dedigim gibi saygıyı kazanabilecegini düşünüyosan ona bir şans daha ver çünkü sadece o haksız değil ikinizinde haksız oldugu yönler var
Soran+1 yılKabul hataliyim ama onunkisi çok agirdi. Özür dilemem gururumu incitti çünkü. biraz zaman iyi gelecek
- +1 yıl
insan en iyi kendinin psikologudur kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap :)
Soran+1 yılÖyle de yardım alıyorum sizden akıl akıldan üstündür farklı fikirler beni farklı düşünmeye yönlendiriyor :/
- +1 yıl
içinin sesini dinle üzülmene neden olcak bir karar verme burdaki herkesin görşüne dogru diemessin çünkü ilişkiyi yaşayan sizlersiniz son anda yapılmış bir hata için bütün ilişkiyi eleştiremeyiz bilmiyoruz :) içinin sesini dine
+1 yılkaldıramayacagın turde bır kufurse bas tekmeyı gıtsın sevdıgıne yapılmayacak bır sey ama kendın bılırsın benım dusuncem bu gereksız yere kufur. Kafanı karıstırmak ıstemem ama ben boyle dusunuyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum
- +1 yıl
Ssen hic bir sey yapmadan haketmedigin halde sana bunu dediyse degmez bak hala agliyormussun canini bunun icin sıkmana gerek yok :-D onune bak artik
Soran+1 yılKafaya takıyorum elimde değil çok canım yandı :( benimde suçum var ama gurur yapıp özür dilemem çünkü çok ağır bir kelime kullandı :(
+1 yılçocuk küfür edene kadar yüzde yüz haklı,, küfürde eski yaptıklarında böyleyse dayanamamış etmiş artık yapmaması gerekirdi ,, ama sen bir erkeğe ki bu yoldaki bir adam değil şerefsiz diyosan o küfrüde haketmişsin
15 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya :/biraz empati derken çoğunuz sevgilimin yerine kendinizi koydunuz bu çift taraflı empati olacaktı
- +1 yıl
evet çocuk knkasıyla pes oynarken kıskanmakta haklısın mı dememi bekliyosun zeka parıltısı
Soran+1 yılBak dostum anlamadın beni ben arkadaşıyla oyun oynamasına bir şey dediğim yok açsın kamerayı 2 dk konuşalım ne olacaktı şarjı bitmezdi bir de anneme küfür edilmesi bu konularda empati yapsan diyorum dostum teşekkürler
- +1 yıl
çocuk pesteyim diyince hyr görünütülü konuşmak istiyorum diosun 1,5 yıldır çıktığına güvenmiyosun çocuk o an ayrılalım dese haklı bence ,,, sonra bir anda şerefsiz diosun sonra niye küfür etti ,,, sadece küfür etmekte haksız bir bayana küfür etmek çok iğrenç bişey
Soran+1 yılBana savunma ya bir dk sürmezdi açsaydı kamerayı bir anlık öfkeyle dedim ağzımdan çıktı daha önce hiç demedim
sinirlenmis olabilir arkadasimlayim diyorsa rahat birak çocuğu.. burada bence kıskançlık değil güvensizlik var.. Çünkü ortada bir kiz yok ki ama sen onun söylediği seye inanmiyorsun bence sen kendindeki bu durumu düzeltmelisin
14 Yorumla
Soran+1 yılbiraz empati derken çoğunuz sevgilimin yerine kendinizi koydunuz bu çift taraflı empati olacaktı yine de Sağol :)
Soran+1 yılBir anlık öfke benim de suçum var ama onunki daha ağır emin ol istediği kadar Özür dilesin ben unutamam canım çok yandı :/
+1 yılbelki ona güvensizliginin bir tepkisi olarak böyle davranmıs olabilir biraz daha anlayıslı olmanı tavsiye ederim
24 Yorumla
- +1 yıl
bunun devamı geliyorsa bırakacaksın deneyeceksin ufak seylerle test edeceksin baktın her olumsuzlukta küfür ediyor devam etmenin anlamı yok zaten
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim bol sanslar
+1 yılSen Haksızsın Bacım! Adamı Tahrik Etmişsin, Adam da Ayrı Haksız Sana ve Annene Küfür Etmiş.
Özür Dileyin Barışın Kırarım Bacaklarınızı Birbirinizi Üzmeyin.19 Yorumla
Soran+1 yılSenin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum kafamdan silip atamıyorum onu seviyorum ama çok kırdı kalbimi gurur yapıyorum bir süre konusmasam iyi olacak. Teşekkürler kardeşim :)
- +1 yıl
Bacım Tamam da İsteyerek Etmemiştir. Sen Bir Erkek Ol Tamammı Hemde Bahsettiğin Gibi Biri, Adama Sen Adam Değilsin Şerefsiz De! Bu Söylenecek Laf mı? Ne Hakkın Var? Anne İle Kıyaslanmaz Ama Başlatan Sensin! Hadi Mesaj Yaz Üzme.
Soran+1 yılHaklısın kardeşim benim de hatam yok değil var ama çok canımı yaktı insan sevdiği birinden ve ilk defa böyle şeyleri duyunca büyük bir yıkım yaşıyor beni de anla lütfen. Ben onu bırakmak istemiyorum ama gurur da var biraz zaman geçsin en iyisi
- +1 yıl
Gurur Aşkı.. Eğer Özür Dilediyse Affet Bir Defa.. Tekrar Ederse Tabiki Senin Tahriklerin Olmadan Yine Aynı Şekilde Küfür Ederse Kgg.
Soran+1 yılGurur aşkı var çok doğru. Özür diledi kaç kere cevap yazmadım. Şu an bile arıyor açmıyorum ondan geç yazıyorum meşgule almıyorum çalıyor çalıyor kapanıyor. Bitsin istemiyorum ama biraz sürünsün
- +1 yıl
Bak Süründürürken Sürünen Sen Olursun Haberin Olsun.
Soran+1 yılGurur gurur gurur offf yaa ://
- +1 yıl
Bu Kafayla Devam Edersen Çok Üzülürsün.
Soran+1 yılElimde degil ki :(
yani bir goruntu icin bu laflar kusura bakma ama sevgilin hakli canim cok abartmissin ve cok agir laf etmissin sahsen ben erkek olsam bir daha senin suratina bakmazdim adam yine iyi cikti kiymetini bil
11 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar ağır küfürü hak etmedim. Burnu sürtsün biraz açmıyorum telefonlarını kudursun biraz seviyorum ama gururum daha onemli
sen ne biçim adamsın şerefsizsin denir mi bee bunun için yuhh ayrıca oda birlikte olduğu kıza ana avrat sövdüğü için adi şerefsizin tekiymiş, sen beter o senden daha beter,,, siz önce birbirinizden özür dileyin sonra ayrılın
13 Yorumla
Soran+1 yıl:( ayrılmak istemiyorum sadece gurur yapıyorum çok kırdı beni içim acıyor
Soran+1 yılÖyle haketmiyoruz çok haklısın
+1 yılKiizdirmissin ilk onu oda sinirlenmis zoruna gitmistir bir an olmustur oyle iiliskide saygi onemli
17 Yorumla
Soran+1 yılBen kızdırdım diye anneme küfür mü etmesi gerekiyordu? Teşekkürler
- +1 yıl
Yazarken o kismi unuttum tabikide etmesi gerekmiyodu sana kalmis ben olsam sogurum buyuk ihtimal gercekten saygi cok onemli
Soran+1 yılÖnemli değil ilk defa dedi zaten seviyorum gurur var ben de aşırı :/
- +1 yıl
Ne diyim bbilemedim ki ama 1,5 yillik diye bu hatalari goz ardi etme bazen insanlar kendini gec gosterir bir hayat kurarsaniz aklinda bulunsun hayirlisi olsun ne diyim icinden geleni yap sen
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben de uyku da bırakmadı zaten ;:/
- +1 yıl
:/ Rica ederim Hayirlisi olsun
Soran+1 yılAmin inşallah :) bir gelisme olursa yazıcam
Ama tatlim bir adama son denilcek seyleri demissin hadi haliyle agzini acmis.. Bitirmez seviyorsanix bitmez
12 Yorumla
Soran+1 yıl:( canım anneme ettiği küfür içimi acıttı kaldıramıyorum çok seviyorum gurur da var işte
- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat