AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
ADAMLIĞI SENDEN Mİ ÖĞRENECEK DİYECEM DE ADAM MISIN LAFINDAN SONRA HALA YAZAN ADAM DEĞİLDİR !
Sorumun altında yazdım okumadan geçtin sanırım. Empati kurun biraz lütfen
kötü söz ne olusa olsun ne erkeğe nede kadına yakışmıyor bence..
Haklısın teşekkürler. Bir anlık öfke işte ne hale getirdi durumu :(
Sen niye durduk yere serefsiz diyorsun suc sende. Oda anne kufur ederek ayip etmis.
Durduk yerde değil açsaydı ne olurdu benimde ağzımdan çıktı ilk defa bana burada hemcinsini savunma
Onu savunmuyorum bir acmiyor diye bu hakareti etmeye hakkin yok.. Belli oda sinirlenip agzindan kacmis. Butun suc sende ben olsam bende ayrilirim hakediyosun.
Bütün suç bende kabul bırakmıyor beni bu da mı benim suçum
kabul birakmiyor?
Pardon noktalama işareti koymayinca karışıklık oldu. Bütün suç bende kabul. Bırakmıyor beni bu da mı benim suçum
Sende o anlik ofkeyle soylemissin oda uzatmaya gerek yok. İkinizde suclusunuz.
seviyorum ama gururum engel oluyor işte
Cocuk gurursuz o zaman :)
aşıktır o zaman :)) ben de gururluyum
Uzatma bence artik :D
Yok yok böyle iiyi anlasin hatasını :/ hiç cevap vermiyorum ya kuduruyordur kesin oh olsun :) ama biraz zaman iyi olucak
sen bilirsin
Sağol :)
Rica ederim
Sacmalama bir kufur icinn bukadar trip yapilmaz her erkek kufur eder normaldir
Siz erkekler bunu normalleştire normalleştire bu hale getirdiniz. Anneye küfür edilir mi? Bana burada hemcinsini savunma
Olese ayrillll
Kız hiç küfür etmemeli , adam olanda sevdiğinin yanında küfür etmemeli
Haklısın :/^
Senin yaptığında onun yaptığı da yanlış ama anlamış ve özür dilemiş senden. Bence sende özür dileyip birbirinizi affetmelisiniz.
Ahh şu gurur aşkın önünde ne yapayım :(
Şerefsiz diyen sen olmuşsun ilk atak senden gelmiş otur bir düşün derim.
Ben dedim ilk hatalıyım. düşündüm de anneye küfür edilmesi çok normal bir şey sanırım. Biraz empati dedim sorumun sonunda
sen ne biçim adamsın şerefsizsin
o saatten sonra suratına bile bakmazdım.
sabah açtım 23 cevapsız çağrı ve mesajlar Özür dilerim
kafama sıksalar bunu yapmazdım. bence onun kıymetini bil.
Kesinlikle haklısın.
Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum. Biraz empati yapın lütfen. Teşekkürler
sende adama şerefsiz diyerek ; resmen orosssspu çocusun demişin. neyse ben fikrimi söyledim , sadece adama suç bulma derim. iyi akşamlar.
Tamam ben haksızım. iyi akşamlar
çok gıcık ve uyuz b i kızsın :D muhtemelen başak burcusun ve iyi ki senin gibi bir sevgilim yok , inş. da olmaz :>) by
Burcum akrep bu arada iyi ki olmaz ben de senin gibi biriyle olmam zaten. Iyi akşamlar
Burcun akrep ise kesinlkleee seni iyi anlıyorum
Niye öyle dedin güllükız?
Soran; Bende de kıskançlık sorunu hastalık derecesinde. bil bakalım burcum ne :)
Akrep.
:D abi tamam da niye benim altımda yorum yapıyonuz. Soruyu cevaplayın geçin , aynı soruya sizin yüzünüzden kaç kez geldim :D
Huyumuz kurusun öyleyiz ahaha hem de gurur çok var ben de sezgilerim de çok kuvvetli :))
Guru kızdı :( çok kızma yaa yardımcı oluyorlar ne var ki hem sen de katıl sohbete ne güzel
Her yorum yaptığımda ya da biri yorum yaptığında , sorun ana sayfa da gözüküyo :>)
Buda yeni yorum yapıcak üye geliyo demek :D
Bak hiç böyle düşünmemiştim guru :) için fesat senin
:>) .
katiliyorumm !!
:D öyle diyenleri gördük şerefsiz diyince daha çok peşimizden koşuyonz denenmiştir.
Dimi ama askordaysantiklat :)
işte ben de akrebim aynı sen çok kıskancım ortada bir şey yokken hesap sorarım yanlış bir şey yapmasa da üstüne giderim aslında hata ediyoruz
Hata yapıyoruz da kontrol edemiyorum bazen aşırı derece kıskancım. Ben erkek olsam kendimi çekmem yani bir buçuk yıl nasıl dayandı hayret ediyorum. Bu kadar da öz eleştiri yaparım ben :))
:D Allahım ya sabır :D Tamam L an anladık gidin başka yerde konuşun ya :D
96 tane erkek üye yazmış , niye benim altım abi :>) kış L an başka yere gidin
SORAN SENİN VARYA KAFANI KIRCAM HE :D
Seni seçtik pikaçu :)) burası iyi burada konusucazzz
:D.
Şerefsiz dedikten sonra ne dese haklı
Haklı anneme küfür ettiği için çok haklı :/ Teşekkürler
Cocuk haklı bence. Önce sen küfür etmissin
Ben küfür ettim öyle mi. Benim bildiğim küfür yazılınca ** işaretleri oluyor sanırım benimkini küfür olarak algılamadı. Teşekkürler
Devamı gelir affedersen
Ne gibi?
aldatma hakaret dayak bu gibi srylerin kapisi bir kere aralanirsa o kapinin kapanmasi biraz zor olu yani bunlari tekrar tekrar yasayabilirsin
Haklısın bunu düşünüyorum ben de :/
ne iş yapıyor sevgilin?
Öğrenciyiz o besyo da ben eğitim fakultesinde
Hmm neden sordum diye soracaksan hani ağır stresli bir işi vardır di sordum ama öğrenciymişsiniz bekle bira pişman olsun daha çok
Anladım canım :) bekliyorum aradı kaç kere cevap vermedim kuduruyordur kesin çeksin biraz çok canımı acıttı
Bencede çeksin kudursun aklı başına gelsin 😊
Azı karar fazlası zarar 😄
Aynen :/
bakırelıgı bıle bozar
Ne diyon abla?:)
bırak sürünsün. ama affet sonra. uzatma haklı yani
Teşekkürler :) sevdiğinden bunları duymak çok acı bu yüzden sürünsün
bitti bile demeden bitirirdim ben
O derece yani :/
evet çünkü hafife alınabilecek, duymazdan gelinebilecek laflar değil
Teşekkürler ilk defa ağzımdan çıktı onun da çok kıskancım bunu biliyor inat etti açmadı kamerayı :(
Triplere bak, lüzumsuz...
Trip? Lüzumsuz? cidden anlayamıyorum ne alaka kurdun
Yaptıgın sey gereksiz trip ve lüzumsuz anlamsız bir şey.
Seni bu kaprisinle kabul etmek zorunda mı ki üstüne bu kadar ozür dilemiş garibanım..
Cocugun üstüne kara basan gibi çökmüşsün, senin aynı değerlere sahip ve böyle tuhaf tavrlara triplere sahip olmayan birisi bulsa sana bakar mı düşün?
O gariban dediğin adam benim anneme küfür etti biraz empati kurun derken bunu da kastetdim. Bulamadığı için değil bana mecbur o başka birini bulamaz oyarim gözünü
Yalniz sen kasinmissin
Sağol ya :/
Anneye küfür? Oha, asla.!
Teşekkürler :)
Böyle adamları tanıdım. Başkasına karşı çok ilgili ve sevgililer. Sana öyle davranıyorsa sevmiyordur.
Onun küfür etmesi yanlış seninde abartma man lazım
Anneme edilen küfürü abartmamam lazımdı haklısın :/
Adam değilmiş adam olsa aramazdi
Neden?
Şerefsiz dese biri bana aynı durumda olsam gelir ağzını burnunu Kıradım serefin ne olduğunu bilmemen normal seref yoksunu
Ağzını topla önce. Empati dedim anneme küfür etti. Siz erkek cinsi hepiniz aynısınız yorumların çoğunda gördüm bunu
kıskançsan evde kalırsıbn
Ahaha niyemiş :))
erkekler kaplarına sığmazlar birazda özgür olmak isterler ben sizleri bilirm
Ah siz erkekler yok mu özgür biraksan tepimize çıkıyorsunuz yok yok sizi özgür bırakmaya gelmez
özgür bırakmazsanın bir gün gider bidahada yok
Keyfi bilir zor görür yüzümü bundan sonra :)
çokda umrundaydın düşünce şu biri gider biri gelir
Sende haklisin odda. Ama skmissin cocugu kabul et.
Yani birazcık olabilir
Konustun mu pwki
Hayır dünden beri açmıyorum şu anda da arıyor tınlamıyorum bile
Hmm yanlis anlama ama kixlardan bir kez daha korktum ama biraz daha surdur ama cok degil. Istedmedigin biseyi yapmamali sonucta
Yanlış anlamadım korkun bizden :) akrep burcu yum tüm özellikleri var çok kıskancım ve inatciyim uzaticam biraz anlasin
Kacarsa uzulursun ondan yani. Cok fazla uzatma bana kufrettigin icon uzadi bu konu. bir daha olursa daha uzar dersin anlar zaten.
Yok yok biraz acı çeksin beni çok üzdü hiç cevap vermemek onu çok yipratiyor biliyorum
Onun yerinde olmak istemezdim dogrusu
kesinlikle bitirmeli.
Peki
İkiniz de haksizsiniz
Peki
bitirmez fena küfür ederim ben sevgilime asdqwdasd
Ne dersin bakalım? ayıp ya sen yapma bari
etmessem ayrılırım uzaklaşırım edip içimi boşaltıp öperim :)
Ayrıl bence en iyisi
yokki oldumu ayrılırım
Ayrıl bakalım kanka ;) çok üzme yoksa üzülürsün
çok üzüldüm zaten ulan ezgi senmisin işletiyon beni.
ahaha ezgiii :))
:((
Niye suratını astın bakalım?
ezgi snmısn?
Yok ya ben ezgi değilim. ezgi kim bu arada merak ettim
ezgi nişanlım evlencez biz asdqwdawd @EzgiiCan
Hayırlı olsun :) Bir ömür mutlu olun :)
Aşkımm ya <33
yoklan şaka yapıyoruz :D kardeşimdir o :ASDasdaksdnşkas
Kardeş kardeş takılın o zaman :))
Anneme küfür ettiği için bitirirdim.
Adam değilsin ne demek bir düşün bakalım
Ağzımdan çıktı bir kere benim ki o kadar ağır bir kelime mi? :(
Sovsen daha iyi yani adam değilsin demek çok ağır bir ifade söyleyen de sevgilisi hani
Senin annene küfür edilse ne yapardın? Ne kadar ağır bir kelime yazamadım bir düşün hala ağlıyorum
Küfür tabiki iyi değil ama ilk sen demissin
Tamam öyle olsun :(
Daha barismadin mı sen :))
Hayır arıyor hala açmıyorum uykumun da içine etti :/
Alacağı dersi almıştır o konuyu buyutmeden kapat bence tekrar yüzyüze konuşursunuz tekrarı bitirir ilişkiyi hayırlısı olsun sizin için hayırlı geceler..
Biliyorum onu da açsam ağlarım ben telefonda :( iyi geceler
Görüntülü şansınız varmıydı?
Bana dediği yok şarjı bityormus ta oyunu bitmemiş de falan filan ":/
Hıı teli açtığına göre şarzı var bence kazığı sivriltiyo sana doğru? her an atabilir diyorum?
Sen başlatmışsın.
Ben başlattım diye finali bu kadar acı kapattı ama :/
evet hata etmis yapmamali ama sen de kelimelerine dikkat etmeliydin. ozur dile onun gibi kapansin
Ahh şu gurur aşkın önünde :(
Yapacagin kufre bagli
Teşekkürler
sen haklısın kıza küfür edilmez goy tekmeyi gitsin
Kıza? ?
burada sen haklısın sevgilin odunmuş biraz
Aynen ama ona odun deme yaa
k b öyle demek lazım özür dilerim tam bir kamil o
Tamam sorun yok :) teşekkür ederim
rica ederim cici kız
Fitili sen ateşlemişsin
Doğruya doğru. Ama o da karaktersizliğini ortaya koymuş daha ağır hakaret ederek.
Bana dediği küfürü sineye çekebilirim ama annem ya bunu kaldıramıyorum
Bir erkek şerefsiz lafına karşılık o anki sinirle sana aynı şekilde karşılık verebilir. Tabiki 2 taraf için de doğru değil ama dediğin gibi haddini fazlasıyla aşmış. Defteri kapat derim.
Allah aşkına ne var bu kelime de ya siz erkekler çok abartiyorsunuz. tamam bir anlık öfkeyle ağzımdan çıktı bir kere ama asiri tepki verdi
e napsn çocuk haklııı
e öyle ama şerefsiz demek nedir ya sevdiğin adama bir de
Siz erkekler yok mu niye koruyorsunuz ya bana anneme küfür ediyor ve haklı yani
sen başlatmışsın
Başlatan suçlu dimi en çok kıran değil?
güvensizlikle ve şerefsiz demekle paramparça etmişsin sineye çekmesini mi bekliyodun?
Çok abartıyorsunuz erkekler olarak bu kadar ağır değil bence bana edilen küfür kaldıramam
Her aşk küfürle başlar seni seviyorumla biter
Ters orantı :))
Yani :)
Sen biraz kaşınmışsn. Aynı benim gibi. Ama tabi bu hem ayrılk sebebi olmaz hemde onu haklı kılmaz.
Teşekkürler çok haklısın ama işte olmuyor gururum çok incindi :(
Hakli olabilirsn biraz yokluğunu hissettirmelisin
Teşekkürler ben de öyle düşünüyorum
bıtırmez ama bır daha soylerse bıtırır
Affedilir mi yani? Teşekkürler
evet ama bır kez daha ederse yuzune bakma
Anneme edildi bu küfür bunu kaldıramıyorum biraz zaman iyi gelecek belki :/
kımler neler dıyo bosver
Keşke bu kadar umursamaz olsam olamıyorum işte :/
saçmalama... kızım
Saçmalayan ben miyim dostum?
küfür bititriri kim diyorsa o
Tamam
bitirmeli
Hmm :/
Bitirir bence
kırıldıysan bitirir
Çok kırıldım hem de :(
Bence erkek arkadaşın haklı
Ya ben normalde bie ilişkide saygıdan yanayım. Toplumsal ilişki içinde geçerlidir bu. Abcak bir erkeğin adamlığını yargılamak onun şerefini eleştirmek fazla ağır bir şey erkek arkadaşın az bile yapmış
Ben kıskancım bunu biliyor açsaydı ne olurdu ağzımdan çıktı ilk defa. benimki o kadar ağır değildi en azından annesine babasına küfür etmedim
Sıkılıyor olabilir. Arkadaşı dalga geçicek olabilir vs vs. Bunları demeye hakkın yoktu bence
Bak bunu düşünemedim. siz erkekler niye dalga geçiyorsunuz bakalım?
Bazı erkeklerin olgunluktan uzak olanları oluyor bunu bende yaşadım erkek arkadaşlarım hep saplardı benimse sevgilim vardı hep saçma sapan dalga konuları olabiliyor arkadaşın da bunları yaşamak istememiştir. Biraz kişisel gelişim okuyup kendine yeni şsylsr kazandırabilirsin :)
Hmm anladım ilginç ya :/ bölüm gereği eğitim dersleri alıyoruz haliyle onları da okuyoruz ama bu çok saçma niye dalga geçiyorlar ki
Afedersin ama çocuk ruhlu gerizekalı çok fazla :)
Doğru bilgilendirdiğin için sağol ya. akıl akıldan üstündür hiç bu açıdan düşünmedim doğrusu
Dediğim gibi kişisel gelişim okursan empati kurmayı, farklı açılardan bakmayı öğrenirsin. Umarım işine yarar söylediklerim. Ayrıca unutma bir ilişkinin olmazsa olmazı saygıdır :) iyi geceler...
Teşekkürler sana da iyi geceler;)
Rica ederim
Saygı yoksa bitir
Saygı küfür etmediği zamana kadar vardı :/
namaz kıl ve unut
Teşekkürler ;)
Gecmiş olsun
Sağol :/
Hadi ordan !..
Kime dedin dostum :)
Sensin
Sende kufur etmissin
Ben küfür ettim öyle mi. Benim bildiğim küfür yazılınca ** işaretleri oluyor sanırım benimkini küfür olarak algılamadı. Teşekkürler
Bitirmeli ugrasamam
Peki teşekkürler :)