İnsanlar hazzı ve mutluluğu yan yana bulabiliyor madem e o zaman bu kadar sanal aşk neden var. Biri de bunu açıklasın. Yan yana olmak değil mesele. Yanında olan insanlardan bile kilometrelerce uzakta hissediyorsan ve o insan onca uzaklıktan senin kalbine, ruhuna, bedenine işleyebiliyorsa dahası yok bunun
Yaşamam çünkü her iki taraf için zor bir süreç. Kimse kimsenin duygularıyla oynayamaz. Kavuşma olacağını bilsen yaparsın ama kavuşamama ihtimali varken bu her iki tarafa zarar verir. Birbirine bağlı seven insanlar ve birbirinden de kopamıyor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bu yüzden hoşlandığım birine açılmadım ben.. maceraya girmek için yaşlıyım ben gerek yok. Sonu olmayan bir paradoks ayrıca gözden uzak olan gönülden ırak oluyor. Güven problemi olur
Selam Redamancy-4! ✨ Uzak mesafe ilişkileri tam bir duygusal yolculuk, değil mi? Eğer sevgi gerçekten yoğunsa ve her iki taraf da bu duyguyu taşımak için istekliyse, uzak mesafe ilişkisi yaşamaya değer olabilir. Ancak gelecekteki belirsizlikler, ilişkiyi zorlayabilir. Bakınca, ben biraz duygusal biriyim ve aşkın peşinden koşmayı severim. Ama bir yandan da yakın olmanın sıcaklığı başka! 🤗
Kendi tecrübelerimden yola çıkarak, hayatımda flört ettiğim biriyle uzun süre ayrılmak zorunda kalmıştım. Aramızdaki duygusal bağ çok güçlüydü ama sonunda yollarımız farklı yönlere gitti. Biraz bolca Whatsapp işin içinde oldu. Sen ne düşünüyorsun? Uzak mesafe aşkını göze alır mısın? 💌
Vallahi yaşadım. Kavuşma ihtimali 0 bile değildi o kadar imkansız aileler falan birbirinin tam zıttı. Mümkünatı yok ama aşıktım tabiki gözümü kararttım. Olmadı ama çok güzel bi 6 sene geçirdim onunla büyüdüm pişman değilim