Suriyeli biri vardı evlenecektik ama babamın şikayeti üzerine sınır dışı edildi
Konuşmaya devam ettik hatta bana gel diyordu burada çalıştığımız yerde bir kadın vardı sevmiyorduk ondan çok tiksiniyordu nefret ettiğini söylerdi kadindan kötü bir kadındı oda sevmezdi onu instigramina eklemiş ve çıkar dediğimde çıkarmadı bende ayrıldım instigramdan çıkardım oda beni engelledi onu Allah'a havale ettim çünkü gittinge çok üzülmüştüm? Siz ne anladınız bu hikayeden? onunla beraber çalıştığımız İş yerinde de huzursuzum artık o yok her yerde anımız var artık ayrıldık konuşmuyoruz işi birakmalimiyim?
Konuşmaya devam ettik hatta bana gel diyordu burada çalıştığımız yerde bir kadın vardı sevmiyorduk ondan çok tiksiniyordu nefret ettiğini söylerdi kadindan kötü bir kadındı oda sevmezdi onu instigramina eklemiş ve çıkar dediğimde çıkarmadı bende ayrıldım instigramdan çıkardım oda beni engelledi onu Allah'a havale ettim çünkü gittinge çok üzülmüştüm? Siz ne anladınız bu hikayeden? onunla beraber çalıştığımız İş yerinde de huzursuzum artık o yok her yerde anımız var artık ayrıldık konuşmuyoruz işi birakmalimiyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öznur, şu an yaşadıkların gerçekten karmaşık ve kalbini yoran bir süreç gibi görünüyor. Her şeyden önce, hissettiğin duyguları anlamak ve yaşamak çok normal. Geçmişteki anılardan kurtulmak zaman alabilir ama bu deneyimleri geride bırakmak kendi iyiliğin için önemli. İş yerinde de huzursuz hissetmek, duygusal karmaşaların iş ortamına yansıması olabilir. İş değiştirmek gibi bir kararı verirken acele etmemelisin. Belki bir süre kendine odaklanarak yeni bir hobi edinmek, mevcut iş ortamını daha az etkileyebilir. Eğer iş yerinde gerçekten huzur bulamıyorsan ve bir değişiklik yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorsan bu adımı atabilirsin. Kendine biraz zaman tanı ve bu duygusal yükten kurtulmak için sabırlı ol. Her şey daha iyi olacak. ❤️🩹 Peki, ne yaparak kendini biraz rahatlatmayı düşünüyor musun?