Artık psikolojim bozuldu yardım edin?

İlk kez bir işe girdim arkadaşımla beraber sonra ben oradaki bir kadınla tartışıp işten çıktım aslında kadın iyi biri (dönercide çalışıyorum) iş yoğun olunca haliyle stresli oluyo bende yeni başladığım için biraz Acemiydim beni çok eziyorlardi yaşıtım 2 3 tane erkek bende hassas biriyim zaten hemen gözlerim doluyordu gene benimle uğraşıyorlardi üstüne kadın da bana patlınca çıktım işten aslında arkadaşım olsa arka çıkardı bana ama oda izindeydi ve ben biraz ne biliyim kendimi pek ifade edemem herşeyi yutarım sonrada bir an da patlarım sonra tekrar işe girdim arkadaşım 1 hafta olmadığı için onun yerine de ben bakıyordum artık çok doldum masalar bölüm bölüm aramızda anlaşıyoruz kendi masalarimiza bakıyoruz kendi bölümüne dikkat ettiğim için diğer bölümlere dikkat etmedim müşteri şikayet etmiş beni beni duyuyo ama yanıma gelmiyor gibisinden daha çok modum düşüyor artık psikolojim kaldırmıyor bir yandan da okuyorum okul acılinca haftasonu devam ederim diye düşündüm ama ne yapacağımı bilmiyorum kimseyi kırıp üzmek istemiyorum sonra ben üzülüyorum garson arkadaş sipariş aliyo işi cikiyo geç getiriyor siparişi musteri bana diyo siparişim nerde diye soruyorum ağzının içinde konusuyo anlamıyorum bana atarlaniyo orayı götürüyorum ya işte diye off napicam ben ya derslerime gömülsem tıp kazansam acaba her şey daha farklı olur mu çok eziyorlar kendimi çok ezdiriyorum
Artık psikolojim bozuldu yardım edin?