Sizce benimle oynuyor mu?

Çalıştığım yerde bir çocukla tanıştım. O da arkadaşlarımdan Instagram'ımı istedi, kızlar da verdi. Çocuk, "Bu kız bana bakar mı?" demiş. Ben de baktım, arkadaşlar seviyor sanıyordum ama sanırım hoşlanıyor. Biz buluştuk, bu çocuk çok rahat ve sürekli parasından bahsediyordu. Parasının olmadığını yüzüme o kadar çok vurdu ki, "Sıkıntı değil, ben öderim." dedim.

Neyse, arkadaşlar, konu parası değil. Bana buluşmada iyi davrandı ve dedi ki: "Ben çok çabuk sıkılırım. Mesela mesajlaşırken sıkıldım, sarmadı. Geç bakarım, yazmam." Sizce bu normal mi? Kendi yazdı, kendi istek attı. Sonra beni kendine bağladı, çekip gitti. Çekip gitmedi de, eskisi kadar değer vermiyor bana. Çalışıyor, telefonları toplanıyor çalıştığı yerde. 40 dakika ve 15 dakika molaları var. Artık o molalarda bile iki kelime zor yazıyor ama ben özlüyorum onu. Allah kahretsin ki mal gibi herkese bağlanıyorum. Ne yapmam gerek? O bana karşı mesafeli oldu, sıkıldı mı benden? Ben seviyorum onu çünkü salağım. Neyine âşık oldum bilmiyorum. Ben âşık olunca, o kişinin kafasından aşağı kova ile kalpler boşaltıyorum, bütün sevgimi veriyorum. Onlar da kaçıyor. Ne yapmam gerek? Yardım edin, uzaklaşmam mı lazım?

Güncellemeler
1 yıl
yaşım 18
Sizce benimle oynuyor mu?