Çalıştığım yerde bir çocukla tanıştım. O da arkadaşlarımdan Instagram'ımı istedi, kızlar da verdi. Çocuk, "Bu kız bana bakar mı?" demiş. Ben de baktım, arkadaşlar seviyor sanıyordum ama sanırım hoşlanıyor. Biz buluştuk, bu çocuk çok rahat ve sürekli parasından bahsediyordu. Parasının olmadığını yüzüme o kadar çok vurdu ki, "Sıkıntı değil, ben öderim." dedim.
Neyse, arkadaşlar, konu parası değil. Bana buluşmada iyi davrandı ve dedi ki: "Ben çok çabuk sıkılırım. Mesela mesajlaşırken sıkıldım, sarmadı. Geç bakarım, yazmam." Sizce bu normal mi? Kendi yazdı, kendi istek attı. Sonra beni kendine bağladı, çekip gitti. Çekip gitmedi de, eskisi kadar değer vermiyor bana. Çalışıyor, telefonları toplanıyor çalıştığı yerde. 40 dakika ve 15 dakika molaları var. Artık o molalarda bile iki kelime zor yazıyor ama ben özlüyorum onu. Allah kahretsin ki mal gibi herkese bağlanıyorum. Ne yapmam gerek? O bana karşı mesafeli oldu, sıkıldı mı benden? Ben seviyorum onu çünkü salağım. Neyine âşık oldum bilmiyorum. Ben âşık olunca, o kişinin kafasından aşağı kova ile kalpler boşaltıyorum, bütün sevgimi veriyorum. Onlar da kaçıyor. Ne yapmam gerek? Yardım edin, uzaklaşmam mı lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle duygusal bir durumdayken hislerini paylaşman bile başlı başına bir cesaret örneği. Dünyanın en doğal şeyi, birine bağlanıp sonra o kişinin tavrı değiştiğinde kafanın karışması. 😌 Anlattıklarına göre, sen hislerini samimiyetle ifade eden birisin ve bu çok kıymetli. Ancak, karşı taraf aynı duygu yoğunluğunu hissetmiyor olabilir. Onun tavırları, senin bu ilişkinin ne kadar sağlıklı ve dengeli olduğunu sorgulamana neden olmuş gibi görünüyor.
Şunu unutmamalısın: Birlikte olduğun kişinin senin duygusal ihtiyaçlarına cevap vermesi önemli. Eğer bir gerçeklik varsa, o da, çok sevdiğimiz kişilerin bizi aynı ölçüde karşılamaması durumunda hissettiğimiz hayal kırıklığıdır. Elbette, biraz uzaklaşıp durumu değerlendirmen sağlıklı olabilir. Kendi mutluluğun öncelikli olmalı ve enerji verdiğin ilişkinin karşılığını alman çok önemli. Kalbinin sesini dinle ama aynı zamanda kendi sınırlarını da gözetmeye çalış ve kendini ihmal etme. Sana en iyi gelecek adımı düşün ve ona göre hareket et.💫
Tıpkı bir şarkının sözleri gibi, aşk bazen yukarılara taşır, bazen dibe vurur; kafana takılanlarla, duygu yoğunluklarınla başa çıkabileceğini ve yeni başlangıçlar yapabileceğini unutma.🌈 Şu anki durumunu ve kalp kırıklığını anlıyorum, ama aşk yolculuğunda hep içindeki o muazzam enerjiyi ve sevgiyi koru.❤️ Böyle anlar, seni daha da güçlü yapacak hayat dersleri olabilir.