Çok anlayışlı bir erkek her seyime saygı duyuyor. Hatta Instagrami kapatayım dedi ama ben kabul etmedim. Çünkü kıskanç biri değilim ama ne ayak olduğunu çözemedim 😂Bu çocuk hep aldatılmış ya böyle bir erkeği kim niye aldatsin ki 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle erkekler niye aldatilsin demi ya bence aldatılmaz
Sen gerçekten bu elemanın normal olduğuna inandın mı? Aşırı rahat, canımlar cicimler havada uçuyor laf kalabalığı ve sırnaşma hat safhada. Benden söylemesi
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
2 hafta oldu ama ben ayrıldım engelledim falan gene kurtulamadım yapıştı
Aşırı yapmacık ve laubali biri gibi geldi bana ama sadece şu konuşmadan bunu çıkarttım. Sen daha iyi bilirsin tabii. Engellemenin bir sebebi vardır mutlaka🧐
Beni sevdiğini söylüyor nasıl bu kadar çabuk olduğunu sorunca ben ona bunu hissettirmişim. Ayrıca fotoğraf çekilince bana atması normal mi? Beni özledin mi diyip fotoğraf atıyor.
Yok hiç normal değil. Kendini sana beğendirmeye çalışıyor ama abartarak yapıyor bunu. Ben böyle birinin aldatıldığını değil aksine çatır çatır aldattığını düşünürüm (günahını almayayım da). Seni bu kadar kısa sürede asla sevemez en fazla hoşlanabilir kaldı ki şu an sadece sanalda yaşanan bir şey bu. Biraz da egosunu tatmin etmeye çalışıyor beni özledin mi filan diye foto attığına göre😑
Yeminler ediyor falan ama bana hiç inandırıcı gelmiyor ne yapacağım bilmiyorum 😒 ulan birde dün karıcığım çocuklarımın annesi demez mi yeminle soğumayı geç üşüdüm resmen 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir insan fazla temizse vardır arkasında bir şey çok kaptırma tanı iyice
Ben de öyle düşünüyorum
Olabilir bende böyleyim sıkmam kimseyi yapı meselesi bu
Cidden mi? Peki aldatır misin
Hayır eğer soğursam ayrılırım aldatmam.
ben nedense bu konuşmalardan kötü bir his aldım içime doğdu karşı taraf hiç güvenilir birisi değil
Vallahi ben de öyleyim
Aklın yolu bir bak kızlar aynı şeyi yazmış
Sen yine de çok kapılma başta herkes böyle iyi anlayışlı 😂
Demi şüphe duyuyorum vallahi 😂
Sen gerçekten bu elemanın normal olduğuna inandın mı? Aşırı rahat, canımlar cicimler havada uçuyor laf kalabalığı ve sırnaşma hat safhada. Benden söylemesi
2 hafta oldu ama ben ayrıldım engelledim falan gene kurtulamadım yapıştı
Aşırı yapmacık ve laubali biri gibi geldi bana ama sadece şu konuşmadan bunu çıkarttım. Sen daha iyi bilirsin tabii. Engellemenin bir sebebi vardır mutlaka🧐
Beni sevdiğini söylüyor nasıl bu kadar çabuk olduğunu sorunca ben ona bunu hissettirmişim. Ayrıca fotoğraf çekilince bana atması normal mi? Beni özledin mi diyip fotoğraf atıyor.
Yok hiç normal değil. Kendini sana beğendirmeye çalışıyor ama abartarak yapıyor bunu. Ben böyle birinin aldatıldığını değil aksine çatır çatır aldattığını düşünürüm (günahını almayayım da). Seni bu kadar kısa sürede asla sevemez en fazla hoşlanabilir kaldı ki şu an sadece sanalda yaşanan bir şey bu. Biraz da egosunu tatmin etmeye çalışıyor beni özledin mi filan diye foto attığına göre😑
Yeminler ediyor falan ama bana hiç inandırıcı gelmiyor ne yapacağım bilmiyorum 😒 ulan birde dün karıcığım çocuklarımın annesi demez mi yeminle soğumayı geç üşüdüm resmen 😂
Offff tam bir fiyasko😓😓😓bence hemen uzaklaş yanına yaklaştırma sakın. Bu kadar kişi onun hakkında aynı şeyleri hissetmiş demek ki var bir şey
Yeminle ya tek değilmişim
Öyle bir aldatiyorlar ki sen istediğin kadar anlayışlı ol darlama sıkma bir dediğini 2 yapma olmuyor işte bazen böyle bir insan olmak
Arada da olsa seni görmek istiyorum demiyorsa ciddi değil
İstiyor anlık at ve sonra geceleri evimin önüne geliyor ayrıca okulumun önünden bile geçiyor
Sen buluşmuyosun sadece
Onun yaşı kaç?
İkimizde 24
Sende inandın mı hemen 😂
İşte son cümlede güldüm farkındaysan
Yüzünden gülücükler eksik olmasın
Knk güven vermedi bana uzaklaş yavaş yavaş
Kanka 2 haftalık ilişkim vallahi ben de güvenemiyorum
Sanal ilişkiye çekmeye çalışıyor bu çakal seni
Çocuk bot. İnsan olma ihtimali sıfır
Bütün kızlar anormal görürken erkekler normal görüyor😂
Normal değil güvenme