Benimle oynuyor mu?

2 ay önce bi kızla tanıştık. Birinci ayın sonunda ben ona açıldım. oda zaman verelim birbirimize dedi. flörte başladık. ama o bir iyi bir kötü , bir kıskanıyor bir umursamaz davranıyor. seviyor mu istiyormu bilmiyorum. sürekli bir belirsizlik. Defalarca bu şekilde olmayacağını söyledim. ne zaman kendimi geri çeksem cilve yapıyor kendine çekiyor ama ben yumuşayınca yine eski haline dönüyordu. bende 1 hafta önce tamamen bitirdim. tüm eşyalarını çöpe attım. heryerden engelledim. ortak bir arkadaşımızın gayreti ile tekrar bir araya geldik. ikimizde bilmiyorduk buluşacağımızı. sonra tekrar tatlıya bağlandı. ben ilgi saygı sevgi görmediğim yerde durmam dedim. devam edecekse bu şekilde devam edecek. eğer hissiyatın yoksa kendini zorlama. hiç devam etmesin. oda tamam dedi. 2 gün her şey güzeldi. 3. güne geldik. 1 saat önce aradım. nasılsın dedim iyi dedi. günün nasıl geçti dedim, güzel geçti dedi. soğuk soğuk konuştu. bende iyi dedim kapattım. amacı ne? niye bi öyle bi böyle? niye hiç bir şey yokken suçluymuşum gibi muamele yapıyor ve sanki defol git arama sorma der gibi davranıyor? cevap bulamıyorum lütfen yardım?

Benimle oynuyor mu?