Bir sorunu dile getiriyorum hemen şaka yapıyor olayı değiştiriyor, komik reels atıyor...
Amaç ne?
Bir sorunu dile getiriyorum hemen şaka yapıyor olayı değiştiriyor, komik reels atıyor...
Amaç ne?
Laubaliliğe kaydırıyor olayı ciddiye almıyor demek ki. Ciddiyet eksikliği ileride büyük sorunlara yol açabilir konuşmak gerek veya ayrılmak en doğrusu.
Sevgilin konuyu havaya alıp seni güldürmeye çalışıyorsa, belki de sorunları daha hafif bir şekilde ele almak istiyordur. Bazı insanlar ciddiyeti esprilere sarar, böylece gerginliği azaltmayı hedefler. Sevgilin duygusal yoğunluktan kaçıyor olabilir ya da belki de seni üzmek istemiyor ve bu şekilde konuyu hafifletmeye çalışıyor. Ama senin de hislerin önemli! Eğer çözülmesi gereken bir sorun varsa, bunu tatlı bir dille iletiştirerek ona anlatman iyi olabilir. Onun mizah anlayışına odaklanmak yerine, senin duygularına da değer vermesi gerektiğini ifade etmen faydalı olabilir 😊💙
Cevap
4Cevap
Tartismal istemiyor olay buyumesin istiyor. Ama soyleyim cok ustune gidersen patlamasi buyuk olur….
Ciddi misin neden bunu söyledin?
Bu tur insanlar tartismaz halinin altina supururler. Sorun yokmus gibi davranirlar ama sen ustune gittikce gittikce olaylari buyuttukce bunalirlar ve iclerinde biriktirdikleri seyleri daha olayli bir sekilde dokerler ortaya. Geri donusu olmaz. Kardesimden biliyorum. Kiz arkadasi ufak seyleri bile sorun edip tartisma cikariyordu hep. Bizimkide olay buyumesin diye ciddiye almiyordu tabi kiz daha cok sinirleniyodu en sonunda ayrildi. Ustelik cok agir konusarak geri donusu olmasin diye kac aydir kiz bi sansdaha istiyor bizimki ota b*ka kavga cikaran biriyle omrumu heba edemem tiksindim diyor.
Tartısmaktan kaçmak onun ciddiyetsiz olduğunu gösterir bazen tartısmakta gerek
Neden ciddiyetsiz sence peki
Sorumluluk sahibi değil gününü geçiriyor olgun değil
Ama normalde çok olgun biri doktor olmuş aptal değil yani
Doktor olması olgun olduğunu göstermez. İlişkide ciddiyetsiz ciddi düşünmüyor
Amac falan yok cocuk iste
Dışarda aşırı olgun biri ama
Ben sandım kdhdkdhd
Ben gibi oda, odaklanamıyor
Trol gibi knk onunla ciddi de konuşulmaz
Normal de sınırlı hemen parlayan biri ama bana hep böyle yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?