Sevgilimin ağır şakaları?

Merhabalar. 26 yaşında ve yüksek lisans öğrencisiyim. Yaklaşık bir senelik ilişkim var. İşsizlik sorunu malum, bundan ötürü de bazen Koçtaş'da depoda ağır işlerde part time olarak çalışıyorum. Yine bir gün çalıştığım bir zamanda sevgilimden wp üzerinden bir mesaj aldım. Fotoğraflı bir mesajdı. Kocam koçtaşta bekliyorum tarzında bir şey yazmış. Çok ağrıma gitti. Ciddi bir kavga ettik. Ayrılmak istedim fakat sonrasında evime gelip ağlayarak özür diledi. Barıştık. Ancak tek sorun bu da değil. Sürekli giyimime laf ediyor. Doğum günümde bana bir kazak ve ceket almıştı. Giydikten sonra da adama benzedin dedi. Yine aynı şekilde kavga ettik. Adam olmak için senin aldığın giysilere ihtiyacım yok dedim ve giysileri geri verdim. Bunun haricinde vücudum üzerinden de sürekli zorbalıyor. Dar vücut vs diyor. Zayıfsın diyor. 1.87 boyunda 82 kilo bir erkeğim. Zayıf sayılmam aslında ama sürekli bunu dile getiriyor. Sinirlendiğimde de alıngansın şaka yapıyorum sadece diyor nasıl bir şaka mantığı varsa artık. Gerçekten çok bunaldım. Alınganlığı da geçtim eril enerji cart curt bir şeyler zırvalıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilimin ağır şakaları?