Sevgilim bana bir saka yapti sinirden aglamistim aradan 1 ay geçti bende ona yapmak istiyorum çok uzulsun o da delirteyim onu :D intikam alayom bir ya :Dd ama kendileri biraz kurnazdiiir o yüzden sizden akil alayim dedim kankiler :D
Cevabın nedir?
Ben kanser şakası yapmıştım :))
Yapmadan 4-5 gün karın ağrımı belli ettim sürekli mızmızlandım ölsem naparsın ölsem naparsın diye. 5 gün sonundada Seninle bisey konusucam ama telde değil söyleyemem telde dedim yazarak dedim yazdım. 1 bucuk sene önce kanser oldugumu ögrendim son 20 güne geldim ve artık bilmeye hakkın var diye düşünüyorum dedim anlattım benden sonra lütfen mutlu ol kendni kahretme falan neler yazdım neler. Ben üzülmüyorum tam tersi cok mutluyum senin gibi birini tanidigim icin diger taraftan sana hep dua edecegim ws. :)))))) En sonunda cok üzüldü kafayı yedi cocuk bende dayanamadım şaka oldugunu söyledim beni senle sınama nolur dedi :) Ay yerim kurban oldugum yaa. Baci sende yap ama sonra çok fena kızıolar böyle şakamı olur diye konuşmuyolar haberin olsun.21 Yorumla
Soran+1 yılOha süper var ya bunu yaparsam cokckotu olur ama denicem sonunda affettirim artik bisekilde :D
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=djGfbDBpNzIAl sana :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYazik çocuğa ya :D ama uyumazki yazamam :D
- +1 yıl
Prankvsprank güzel kanaldır sürekli birbirlerine şaka yapıyorlar. :D Hamileyim de mesela :D
Soran+1 yılİnanmaz ki ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ugaBoZpCFcY
bence en sağlam şaka bu ya kesinlikle bunu yap madem seni ağlattı :D o pozisyona girmesi için koltuğun arkasına bir şey düşür ve almasını iste veya kablo işi falan yaptır yani masanın altına veya başka bir yere oturup eğilsin. tam o anda koşarak var gücünle ölümcül bir tekme at ve yerde ağlayışını seyret :D hatta ben olsam bu çatlak kız gibi videoya da alır, yıllar boyunca izler izler gülerdim hahaha anlatırken bile çok eğlendim sana şimdiden iyi eğlenceler :D034 Yorumla
Soran+1 yılVav çok iyimis aslında boyle bir ortam da bulunursak denicem kesinlikle :D
Cevap sahibi+1 yılmutlaka ama mutlaka dene ya benim zilli nerden bulduysa bu videoyu izleyip bana yapmıştı geçen sene. bildiğin oturdum kız gibi kıvrandım ya erkek adam ağlamaz diye bir söz olmasa ağlardım :D ben kıvrandıkça o kahkaha atıyo ama nasıl eğlendi anlatamam :D
- +1 yıl
Çok saçma cani acitarak şaka mi olur
Cevap sahibi+1 yıltabi ki olur çok da komik yani canımın acısı geçince ben bile oturup onunla beraber güldüm. erkekler öküz gibidir merak etmeyin bir şey olmaz ben seviyorum böyle beklenmedik şakaları.
Soran+1 yılBizde çok sakalasiriz çok korkuyo zaten tekme falan atma bana bak fevri hareketler yapma allah korusun diyo ben anliyorum zaten ne kasteddigini şöyle arkadan yarin bir koycam delirsin :D
Cevap sahibi+1 yıloo hem de korkuyo o tekmeden harika ya sana yarın acayip eğlence çıktı :D
Soran+1 yılEvet hem de nasil yani vuhuu :ddD
Cevap sahibi+1 yılya of izledikçe gülüyorum hahaha kamerayı bir yere yerleştir veya başka bir arkadaşın yanında olursa ona ver o çeksin var ya bu anı ölümsüzleştirmezsen çok pişman olursun çünkü 2. kez yapman zor bu hareketi :D
Soran+1 yılTelefonumu koycam uygun biyere ya da elimde tutarken bir catlatirim sonra çekerim :DD
Cevap sahibi+1 yılvuruş anını da çek ya baksana şuna böyle daha eğlenceli değil mi sence de? :D bir yere sabitle telefonu bak bu fikir daha iyi :D
- +1 yıl
Ay her izleyişimde kahkaha atıyorum bende yapıcam aynısını 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıltekmeyi kendim yediğimde bile nasıl gülmüştüm 5 dk sonra yani başkasının videosunu izlemek acayip komik :D seni hiç düşünemiyorum ya kendi sevgilin olduğu için gülerken karnına ağrılar girecek :D
Cevap sahibi+1 yılyapan sevgilinse ve bu ödeşme hareketiyse kızamıyorsun bile.
Soran+1 yılAynen sabitlicem biyerre yapicam :ddD
Cevap sahibi+1 yılsüpersin ya sana asrın intikamı geldi çok dikkatli ol beceriksizlik yapma :D
Cevap sahibi+1 yılYaptiktan sonra mutlaka anlat bana :D
Soran+1 yılBugün yaptim videoya cekemedim ama çok fena oturdu kivrandi durdu bide tokat attim sonra baya kalkamadi ama kalkinca kactim da biyere kadar yakaladı kolunu isirdim mosmor olmuş kanadi bile bütün intikamimi bir günde aldim :D
Cevap sahibi+1 yıloha oha oha combo yapmışsın ya süpersin kız sen :D yalnız hayatının acısını çektirmişsin adama bir günde :D kıvrandıysa felaket acımıştır düşünemiyorum o anki halini hahahaha kahkahalara boğuldum şu an :D
Soran+1 yılİyi sabrediyo bana valla kolu acayip kotu olmuş tokadi hic beklemediği anda attim çok fena ses cikti tekmeyi de motorunun biyerine bakiyodu tam boyle kimse yoktu da arkadan bir geçirdim ama oturdu yere hem bagiriyo bana hem kivraniyo ben de gülmekten oldum :Dd
Cevap sahibi+1 yıloha dışarda mı yaptın? ayakkabıyla yani? anam anam anam fena dağıtmışsın iyi bari ağlamamış hahaha mükemmel vurmuşsun da sonrasında tokat ve ısırık artık adamın tüm acı eşiğini doldurmuşsun :D
Soran+1 yılEvet pikniğe gelmistik firsattan istifade vurdum ayakkabiyla :dDDd cidden intikamim aci oldu :D
Cevap sahibi+1 yılOf of of aksam uyurken zonglamistir ya cok sert vurunca gece hafif hafif agri vuruyo ama sen o kadar sert vurabilmismisindir bilmiyorum :D
Soran+1 yılSert vurdum baya :D
Cevap sahibi+1 yılOy oy oy cektigi aciyi kelimelerle anlatamam var ya sirf erkek oldugu icin aglamadi emin ol :D kolunu koparsan oyle sanci olmaz ya ilk 10 saniye tum vucudu kitlendi yerde yatarken hahaha harikasin baska bir sey diyemiyorum :D
Soran+1 yılSaol valla herşeyden önce fikri veren sensinn :D hala CANIM yaniyo diye mesaj atiyo zTen :D
Cevap sahibi+1 yılYanmaz mi ya su an icten ice sizlama donemi basladi yani daha az acimasina ragmen en zor kisim simdi yani uyutmicak o aci hahahaha :D
Soran+1 yılOh iyi oldu ona :D
Cevap sahibi+1 yılAynen ya helal kiz ayagina saglik cok saglam oturtmussun hahaha bu videoyu izledikce hatirlayip gul iyi gelir :D
Cevap sahibi+1 yılSecimin icin tesekkur ederim bayan guclu ayak :D
Soran+1 yılRica ederimmm :D
Cevap sahibi+1 yılSayende her seferinde tekrar izliyorum tesekkur ederim ya her cevap verdiginde gulduruyosun :D
Soran+1 yılSen solemesen yapamazdim zaten asil sen saol ya :D
Cevap sahibi+1 yılGerektikce yap ya sadece sevgiliye degil her kasinan erkege yapilmali cunku tadi damaginda kalir sadece bir kerecik yapabildin hahaha :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılcezaevinden çıkmış bir belalın olduğunu söyle numaramı ver.. dsfff çok pis belalı rolü yaparım.. sfsdfsdfsdf
012 Yorumla
Soran+1 yılVer len numarani :Fd
- +1 yıl
hadi len numaramı vermem rumaramı veririm sdfsdfsdfds
Soran+1 yılKolpaci seni :affafsg
- +1 yıl
aaaa o kelime olmadı ama.. sıfatıma yakışmayan bir kelime bunca insanın arasında değil numaramı rumaramı bile vermem.. ^_^ public kapalıyız..
Soran+1 yılTamam tamam trip yapma :fd geri aldim lafimiii :dd
- +1 yıl
ben neden numaramı veriyorum sen sevgilinin numrasını ver belalı olan bnm.. sfsdfsdfdsff
Soran+1 yılaman boşver seni rajatsiz eder :ddfa
- +1 yıl
sdfdgdfg nereye kadar edecek ki şaka olduğunu söyleyeceksin bunu yakın bir arkadaşınla yap ama denenmiş birşeydir.. biz hala daha yaparız birbirimize sdefsdfsdf
Soran+1 yılNe dicek arkadasim telefonda sevgilme :dd
- +1 yıl
doğaçlama yapacak.. sen falancanın sevglisiymişin doğru mu? ben eski sevgilisiyim bilmem kaç sene öncesinde beraberdik filanca yerde falanca ile geçerken falancaya laf attılar ben de o laf atanları vurdum öldürmeye teşebbüsten hüküm giydim mahkeme ağır tahrik uyguladı şu kadar sene hapis aldım iyi halden şu kadara indirdi bu kadar sene yattım son 1 sene kala da denetim serbestlikten çıktım falan filan işte.. artık arkadasının yaratıcılığına bakıyor.. ^_^
- +1 yıl
yani bu kız için bedel ödedem ben bunca sene yattım şimdi çıktım ve onunla evleneceğim cart curt dfassfdsfdsfsdf gibi gibi..
Soran+1 yılOooo super bunu yapicam :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Komiser arkadasim var istersen sakasina nezarete aldirim sabah kadar kalsin. Birde dövsünler :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAkillansinnn :D olur aslında :DD
Soran+1 yılYok değiliz sansin da bu kadsri :/ :)
+1 yılsen saka yaparsın dikiş atarlar o şaka yapar üstüne toprak atarlar ısşofqyefg
10 Yorumla
+1 yılsenin evin anahtarını ver eve çağır sen evde yatak odasına yorganı kafana kadar çek inleme sesi çıkart Dayak yiye bilirsin benden dimesi pamps :D
00 Yorumla
+1 yılevde yalnızım de geceyi birlikte geçirelim de geleceği zamanda şaka yaptım de :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHaahah iyimis :D
- +1 yıl
garanti bunalıma girecektir :)
Soran+1 yılHih -.-
su sıralar populer olan buzlu suyu basından asagı dok
03 Yorumla- +1 yıl
O şaka değil ki kanka als için yapılan yardım kampanyasına destek olanlar :(
Soran+1 yılBiz normal değiliz onlar bize çok normal buzsuz çok yaptim da buzlusunu da yaparm :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada kızın birinde okumuştum öldüm nunarasi yap iyi tutar ben arkilerime yapmıştım. Baya kötü oldular.
02 Yorumla
Soran+1 yılOha kiz yemezler onu nasi yaptin ki anlatsana
Cevap sahibi+1 yılKızın yazdığı msjin aynısını atmıştım. şu an bulamadim msji. Sonra arkadaslarim aradi acmadim baya öyle yani.
bence ara sokakta sıkıştırsınlar bunu iyice korkutsunlar eve pantolon ıslak gitsin
06 Yorumla
Soran+1 yılAsla bu yasadigimiz yerde kimse onu yapamaz ona :D 20 kişiyle tek kavga etti gozumun önünde bisey olmadigi çocuğa :d bisey olsada karsiligini kotu alırlar mahkemeleri bitmiyo çocuğun :d
Soran+1 yılYanimda erkek görsün zaten sormadan dalar çocuğa kuzenim bile olmicakmis adimimi biliyo adam korkuyorum bende ondan :DD mesela bana saldirdilar falan desem geldiğinde aglasam falan boyle sac bas dagilmis o an onu düşünemiyorum :D
Soran+1 yılSevgilisi tarafından öldürülen genç kizin hazin sonu :DdD
Anneni veya kardeşini aşkım diye kaydet 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılTelefonumu parçalar anlatana kadar ^^
Soran+1 yılYok yok yeni yaptırdim başka bisey bulayim bari ama fikir super ^^
Şu yazdığını bile kıskandım allahımm
08 Yorumla
Soran+1 yılHangisini :dd
Soran+1 yılNeden kanki ya :d
Soran+1 yılSende çok tatlisn knka senin içinde en hayrlsi olsun bizden mutlu olun :d
Soran+1 yılDeli ya :D
+1 yılBest fm den serdarı ara gerisine karisma :D
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim ya nasil yani :D
- +1 yıl
Best fm serdar sakalari var youtube da bir dinle anlarsin :D
- +1 yıl
çok iyi ya :D
Soran+1 yılAy var ya beni keser l*n :D ama onu nasil aricam ki anlamadim ben aman neyse :df
bu şehirden taşınıyoruz artık de :D
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu yaptim daha önce yemedi rezil oldum ;D
Soran+1 yılBu da güzel ama daha inanilasi bisey :D
Soran+1 yılYa da telefonu baskasi acsin sen kimsin l*n ben sevgilisi diye vaov :Dd
O ne yaptı ona göre bişeyler duşunuruz
01 Yorumla
Soran+1 yılAsagilarda kizlarin cevaplarinda var bir bak :d
başkasını seviyorum de
02 Yorumla
Soran+1 yılSimdi yapiyorum bunuuu :D
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBiseksuelim kız bir sevgilim var de :dd
00 Yorumla beni tak koluna yeni manitam de
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah kurtulamayiz valla :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun tanımadığı bir kuzenin falan var mı :D
08 Yorumla
Soran+1 yılVar tabi :D
Cevap sahibi+1 yılPeki ortak arkadaşlarından sana yardım edecek biri var mı :D
Soran+1 yılYani sen mevzuyu anlat ben sana söylerim simdi :D
Cevap sahibi+1 yılAslında basit sen kuzeninle yakın bir şekilde ona görüneceksin, ama farkında değilmiş gibi olmalı kıskandırma taktiği ama mesele şu ki onun yanındaki arkadaşlarından birinin sana nereye gittiklerine dair haber vermesi lazım. Ya siz onun mekanına gideceksiniz. Ya o sizin oturduğunuz mekana gelecek, ya da siz arabayla yanlarından geçeceksiniz samimi görünerek. Sonra kaçacaksınız ve bir yere çağıracaksın onu... İşte burdan bişiler çıkartabilirsin, ama sevgilin yer mi bilemiyorum, yer diyorsan bişiler aparsın burdan.
Soran+1 yılYa kuzenlerim başka yerlerde aslında bunu yapardim da arkadaaslarim kabul etmez çünkü sorgusuz sualsiz dalcagini hepsi biliyor konuşmuyorlar bile benimle :D ki bunu biz cikarken hayatta yapamam oylece bakmaz gelir direk çocuğa dalar :D
Cevap sahibi+1 yılİşte arabayla önlerinden geçeceksiniz sarılmış halde oacaksın, yakalanmış görünümü vereceksin., kaybolcaksın gözden seni arayacak anında. biraz cevap vermeyeceksin işin zevki orda zaten sana yaptığı şaka da az değil yani okudum az önce, yoksa yardım etmezdim. Neyse Sononda açacaksın ve onu önceden hazırlanmış bir yere çağıracaksın. Arkadaşların falan doğum günü sürprizi gibi içeri gidiğinde ışıklar falan hediyeler, ve artık kuzen mi olur dayı, kardeş kiminle kıskandırırsan oda sonradan arkadan çıkacak gelecek falan işte. Hatta sen onu karşılarken bir şarkı söyleyerek karşılaycaksın :) Hayal işte ama yapılabilir mi bilmiyorum.
Soran+1 yılBu super bifikir doğum günü yaklasti zaten bunu yapicam :dd
Cevap sahibi+1 yılDoğum gününden önce ya da sonrasına ayarla ki, yoksa anlar ;)
+1 yılbaskasından hamileyim
00 YorumlaBana vererek başlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHamileyim de :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ondan değil
Soran+1 yılYok ya yemez onu da uzun zamandir cikiyoruz onu söylediğim an kizim seni senden iyi tanıyorum kimi kandiriyosun der :D
Ama fikrin güzel ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılO napmisti
03 Yorumla
Soran+1 yılEski uzun bir ciktigi vardi onunla buluşup baristigini söyledi beni de aldiklarimi vermek için cagirdi önce baya sovdum telefonda sonra gidip suratina bir tane vurcaktim gittim guluyodu vurmaya basladim falan agliyodum bu da saka yaptim l*n ben seni bulmusum baskasini ne yapayim dedi hediye falan almis boyle allahin gerizekalsi :dd
Cevap sahibi+1 yılSevisiyosaniz hamileyim de kalbine insin shznsnznan
Soran+1 yılYok öyle bisi olmadi ama yemez ya adam kurnaz :D
+1 yılMuhabbete bak mk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanında osur
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi