gerek kalmadı .
Sevgilime şaka yapmak istiyorum :) yardımcı olur musunuz?
gerek kalmadı .
En güzel şaka iki tarafıda eğlendirmelidir. Korku veya sağlık üzerine şakalar istenmeyen ve hoş olmayan durumlara gebedir. Tabi doğal olarak tercih sizin.
Peki kafanda bir şey yok mu ?
Sağlam bir makyajla suratını değşik hale çevirebilirsin :)
Onu yapmak için yardım almam gerek :/
:) Hmm :/ bir düşüneyim. sağol.
Sevgiline evde n kaçtığını soyle babam attı sokakt kaldım gıtcekkk yerımmmm yok de aklı çıksın
gel ben alayım seni der.
Annem olayi ogrrndi seni istemeiyo abilerim gelecek falan de
Cevap
20Cevap
ona başka birine aşık olduğunu ama hala değer verdiğini söyle sonra tepkisini ölç yerse ne ala gittiği yerse kadar zorla yememe ihtimali de yok bunu gerçi illaki bir reaksiyon verir her erkek sorun bunu toparlarmısın toparlayamazmısın orası sana kalmış
Paranoyağa bağlar çok takıntılı :)
o zaman sistemi tersten dene seni biriyle görmüşler de ortak arkadaşınız falan olabilir bu soruya net cevap veremezse bastır konturpiye kalır golü atarsın hem bunda ihale hiçbir türlü sende kalmaz
Bu olabilir bak :)
Aşkım sana kötü bir haberim var. Karşı mahalleden ya da ilçeden biri beni görüp çok beğenmiş 1 hafta 10 güne kadar bana görücü gelmek istiyorlarmış lütfen birşeyler yap sevgilim. De ve aklından neler geçtiğini okumaya çalış.
Onu ilaçla uyutup gece mezarlığa bırak uyandığında vereceği tepkiyi görebileceğin kameralar yerleştir mezarlığa izledikçe gülersiniz.
O kadarda değil :D
Sizi başka bir erkekle yatakta yakalamasını sağlayıp: "Şaka yaptıııık..." diye bağırın...
...bu da bir alternatif...
ona deki doktora gittim bulasici ve olumcul viruse yakalanmisim hatta optum insanlara bile geciyormus su an icin careside yokmus
inandırıcı olacağını düşünmüyorum :D
Bence komik olmayacaksa çok hoşuna gitmeyebilir.Adamın duyguları ile oynama :)
Nedir bu sevgili korkutma merakı :) nerden esti kuzum :D
Esti işte :D
Oyunculuğun iyi ise yanında ölebilirsin ölmek içinde bir neden bulabilirsin yemek yerken falan
:D onu öldürmeyelim sonra ? :D gülerim ben ya .
Farklı fikirler arıyorum diyosun ama korkutmaya cesaretin yok berkay arkadaşımız fikri bence on numara unutulmayacak bir hatıra olur
:D o kadarına kıyamam açıkcası hem havalar soğuk :D uçuk kaçık şeyler de değil :) fikirlere saygı duyuyorum :)
Aklıma bir fikir gelmese de şunu söylemek isterim ki bu onu senden uzaklaştırmayacak bir şaka olsun.
ya suratına patlat bitane...tabı sert olsun .. sonra şakaydı de sevgilim...bakalım neler olucakk : )))))
Yapma bence. Bana şaka yapılsa ayrılığa kadar gider, nefret ederim şakadan.
Başka bir ülkeye taşınacağını söyle denenmiş ağlayacak gibi oldu sevgilim kıyamam ksnsjsksk
şaka kaka olur benden söylemesi
ayrilmak istedigini soyle
Ben onu yapmistim gercekten ayrildik 😏😏
tamam anladık iyiki bir sevgiliniz var yahu.
jameikalı sevgilim var de :D
Bakireyim de aplsdkapşdmasda.
Hamile olduğunu söyle
böö yap yeter :D
hı hı :D
senin bile sevgilin varmış vayy aq.
hamileyim de
Yataga ne ara gectik der
eşcinselim de
:/ saçmaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar