1 yılSende böyle bi duygusallık esintisi var sanki bu günlerde. Öyle bi vibe alıyorum hadi hayırlısı. Şimdi gelelim yoruma. Bir erkeğin sevdiği için bir şeylerden vazgeçmesi demek öyle alkol sigarayı bırakmaya benzemez. Erkeğin tarih literatüründe bir tanımı vardır. Erkek savaşçı, cesur ve her daim güçlü tasvir edilmiştir. Peki erkek bu profili için nereden beslenir ve destek alır dersiniz. Erkeklik kurumunun kitabında erkeğin kati kuralları geçer. Kendisi daima onlara uyar ve uygular. Bu nedenle eskiden beri erkek kadını hayatının merkezine koymadan yaşamış, geleceğini kendi istek ve kararları nezdinde şekillendirmiştir. En basitinden en iddialısına, mitolojisinden en modernine olan biten budur. Erkek kişisi işte bu çerçeve de kendi ideal ve çizgilerinden kadın istediği için ya da kendi isteği ile vazgeçmek durumunda kaldığında tarih sayfalarına bakarsanız bir şekilde bunun sonuçlarına katlanmak zorunda kalmış, hayatındaki insanları karşısına almıştır. Radikal kararlar aldığında erkek bu kararların hayatının bir yerinde kendisine zorluk çıkaracağını bilmelidir. Aksi durumda ben senin için şundan bundan vazgeçtim kavgası hayatından eksik olmaz.
11 Yorumla- 1 yıl
Arada öyle bir hallere giriyorum.☺️İlginç bir bakış açısı oldu.
👍 Teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİlişkilerde son derece kontrollü, seçici biriyim. Bir defa birine seni seviyorum dedikten sonra ilişkim güzel devam etsin diye çok şey yaparım.
Evlenmeden önce eşimle 6 yıl beraber oldum ama bir tek defa seni seviyorum demedim. Ta ki evlenene kadar.
Çünkü birine seni seviyorum sözü, benim için altı doldurması gereken, sorumluluk taşıyan ciddi bir sözdür.
Çevremde o kadar düşük nitelikli insanlar görünce biriyle ciddi bir ilişkiye girmek benim gibi olanlar için kolay bir şey değil.
Ki yakın zamanda geride uzun süren bir evlilik ve ilişki bırakmış birisi olarak ta kendimi yeni birşeye hazır hissetmek zaman alacaktır.
Çoğu erkek için yeni veya çoklu ilişkilere hayır demek kolay değil. Ben bu konuda biraz istisna kalıyorum. Kolayca birinden inip, diğerine binmeyi , hem kendime hem de değer verdiğim kişiye karşı saygısızlık olarak görüyorum.
Soruya gelince; ilişkimi daha iyi yapmak için, gereken ve makul olan herşeyden vazgeçerim.
Karşımdaki kişiden de makul olmayan hiçbir bencil istekte bulunmam.
26 Yorumla- 1 yıl
Güzeldi..
Sağol yorum için 👍
Cevap sahibi1 yıl☺️👋
Cevap sahibi1 yıl@Jeasica Aynı anda birkaç kişiyle ilişkide olmak, aldatmak.. vs gibi.
Cevap sahibi1 yıl
1 yılSevdiğim için birçok şeyden vazgeçebilirim. Öncelikle, onun mutluluğu için zaman ve enerjimi harcayabilirim. Kendi rahatlık alanımdan çıkmak, onunla daha fazla vakit geçirmek veya birlikte yeni deneyimler yaşamak için bazı alışkanlıklarımdan feragat edebilirim. Ayrıca, onun değerlerine ve hayallerine saygı göstermek adına bazı isteklerimden vazgeçmek de önemli. Sevgi, karşılıklı fedakarlık ve anlayış gerektiriyor; bu yüzden sevdiğim kişi için değerli olan şeylerden vazgeçmeye hazırım.
23 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir yorum teşekkür ederim👍
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Bu sefer de eic için teşekkür ederim:)
Gerçekten sevdiğim ve hayatımın geri kalanını onunla geçirmek istediğim biriyse seve seve fedakarlık yaparım.
24 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorum 👍
- 1 yıl
Bu arada bıyığın çok güzel 🥸😅
- 1 yıl
@Hasan-ARSLAN haha teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim gaytan bıyıklı 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk uğruna ne fedakarlıklar yapıyoruz, değil mi? 😍 Aşık olduğumuz kişi için ufak tefek alışkanlıklardan vazgeçebiliriz. Mesela, gece geç saatlerde sohbet etmek için uyku saatini esnetmek ya da onunla daha çok vakit geçirmek için hobilerden ödün vermek gibi. Ama önemli olan kendi benliğimizden vazgeçmemek. Bireysel mutluluğun ilişkideki mutluluğa yansıdığını unutmamalıyız. Aşk güzel şey, ama dengeli olunca daha da güzel 💖 Sen ne düşünüyorsun? Nelerden vazgeçtin bugüne kadar? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBir kalpte bir kişilik yeri varsa insanın, 1.000 nedenden vazgeçmeyi bilecek gücü olmalı. Yoksa sevmemeli.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSeversem de belli limitlerim var hicbirseyden vazgeçmem
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBir şeylerden vazgeçmek zorunda olduğum, kaldığım bir ilişki halinde olmak istemem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Gözüm karadır herseyden vaz geçerim, ama hak eden olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSevdiğim kadın için nelerden vaz geçebiliyorsam onlardan vaz geçerdim ben.. çünkü sevdiğim kadın için her şeyi yaparım. ama bu zamanda gerçek aşkı bulmak da çok zordur maalesef.. kimseye güven olmaz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şeyden vazgeçmem ben rahatına düşkün biriyim gadası
Gelip gönlümün bahçesine kurulmalı20 Yorumla Ailem dışında kimse için hiçbir şeyimden vazgeçmem.. Hayat bunu fazlasıyla öğretti.. Aşk ya da sevgi ödün vererek yaşanmaz.. Hayatına anlam katarak yaşanır daha doğrusu bir şeyler katarak.. Eksilterek ya da ödün vererek değil.. Diğer türlüsü çıkara hizmet oluyor..
41 Yorumla- 1 yıl
Buda doğru ya.
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sevdiğinin neyin olduğuna bağlı olarak meselâ evladıma dünümü, atimi, suretimi, siretimi, ben diye bilinen ve benden kalanları fedaya hazırım. Yeterki onları âbad etsin, yeterki tüm kötülüklerden korusun, yeterki varlıklarına hiç bir zeval gelmesin. Bir de sana da gelmesin isterim, ondan arada kızarım, kusura kalma.
113 Yorumla- 1 yıl
😊 sağolasın biliyorum..🙏🌹
- 1 yıl
Pardon azelcan.. okuduğun bölüm var mı.. üniversite yani.. neydi alanın?
- 1 yıl
İnanasim gelmedi mazur gör 🤗 iyi geliştirmişsin kendini 👍
- 1 yıl
Sözel lise..😊
- 1 yıl
Sözün güzel emme analitik bir aklın var. Zekan yüksek, aklın güzel çalışıyor lakin, seni kalbin yıkıyor maalesef. Bağlanma arzun yüksek ki bu vazopressin oranının yüksek olduğunu gösteriyor ama tam bir aşk kadını olman aynı zamanda oksitosin ve dopamin arzun üst düzeyde gibi. Ah gözlerini görsem kim bilir neler olurum ama genelde forvetlerin peşinde koşturması baş döndürücü bir kraliçe arı gibi feromon yayma özelliğinden olablir. Neyse sana yürümüş gibi olmayayım, hayırlı geceler 😊🖐️
- 1 yıl
Kendime aşık edeceksin beni azelcan 😅
- 1 yıl
Şansın olabilirdi 😅
İlk kez âşık olduğumda kendimden bile vazgeçmiştim ama gördüm ki değmiyor.. Hiç bir şeyden vazgeçmem. Beni böyle seviyorsa sever, sevmiyorsa cehennemin dibine kadar yolu var..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tecrübeyle sabit. Vakti zamanında ailem dahil yaşadığım yerden dostlarımdan herkesten ve her şeyden vazgeçtim. Sonuç: geri dönmek zorunda kaldım. O yüzden artık bir şey yapmam. Zira yarının ne olacağını bilmiyoruz.
38 Yorumla- 1 yıl
Sen mi 🙄
- 1 yıl
Bekarken mi peki
- 1 yıl
Acemilik zamanlarimiz 😊
- 1 yıl
Nedenini sorsam çok mu özel olur😊 merak ettim 🤭
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevdiğim kadın için, "Ne gerekiyorsa onu yaparım" bu çok net. Ancak burada bir parantez açmam gerekirse, kendimden çok fazla ödün vererek öz saygıma zarar verecek bir durumlara girmemeye özen gösteririm. Çünkü bu, sevdiğim kişiye de olumsuz bir şekilde yansıyacak bana saygı duymamaya zamanla soğumaya ve ayrılığa kadar gidecek bir duruma dönecek. Bu nedenle, karşımdaki insanı aynı hataları yaparken görürsem, gurur yapmadan, dengeli bir şekilde ilerlemesi için ona uyarıda bulunurum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u 1 yılLeyla uğruna çöllere düşen Mecnun, Şirin uğruna dağları delen Ferhat, Aslı'ya kavuşamadan yanıp kül olan Kerem artık masallarda kaldı zira soruya cevap verenlerin ekseriyetle hiçbir şeyden cevabını vereceklerini düşünüyorum.
21 Yorumla- 1 yıl
Sosyal deney yapıyorum ☺️ halkın nabzını tutuyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Hiçbir şeyden tabi ki, eğer onunla uyuşan bir ortak hayatınız yoksa zaten sevdiğin kişi beraber yaşamaya başladıktan sonra sizin için itici, çekici biri gibi görünmeye ve kendini sorgulamaya başlayacaktır sağlıklı ilişkilerin temelinde ortak noktaların önemi büyüktür
10 YorumlaÇok sevdiğim ve kafa dengim ise belli çizgilerim var onu aşmadığı sürece ömrüm onunla olur tabi çizgileri geçmez ise.
24 Yorumla- 1 yıl
Çizgilerin nedir
- 1 yıl
Empatik düşünme kabiliyeti istiyosun haksız da sayılmazsın👍
1 yılBende aynı kalbim onu sürekli seviyormuş gibi davranıyor ne kadar o görmesede bu söz ona gelsin
Senin olduğun cehennem, benim cennetimdir...11 Yorumla- 1 yıl
👍🌹
Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Hala tutkuyla baglanacak birini arıyorsan senin için üzüldüm. Yalnız geçen bi hayat insanı cidden yorar
17 Yorumla- 1 yıl
Sağol be 🙄çok moral oldu doğrusu..
- 1 yıl
Zor değilim de.. sorunlu tipleri buluyorum sürekli..
- 1 yıl
Bunun cevabı yok bende.. bulamadım.
- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılSevdiğim bir söz var.
"İnsan bir çiçeğe koşarken bütün bahçeyi feda etmeli. Bir çiçeğe bakarken kör olmalı diğer tüm bahçelere."11 Yorumla- 1 yıl
Güzelmiş 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılbir şeyden vazgeçirmeden gelsinler asuman hanım
21 Yorumla- 1 yıl
Sen zaten vazgeçmezsin konforundan 😊
1 yılBirçok şeyden vazgeçebilirdim peki değer mi? Değmezmiş...
22 Yorumla- 1 yıl
Hayal kırıklığı en kötüsü 👍
- 1 yıl
Kesinlikle, Allah kimseye yanlış kişilerle hayal kurdutmasın 🤷♀️
Hiçbişey. Bişeylerden vazgeçmem gerekiyorsa gereksiz fazladan emek veriyorum demektir. Hüsranla bitme garantili ilişki..
3 gün sonra "ben senin için... vazgeçtim" noktasına gelinir.
Gerek var mı? Bence yok..
20 Yorumla
1 yılHiçbir şey, olduğum gibi sevmeyecekse bunun anlamı yok.
21 Yorumla- 1 yıl
Doğru bu.. kimse kimseyi değiştiremez de zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Peki değecek bi adamı buldugunuzu nasıl anlıyorsunuz en çok burasını merak ettim 🤔
12 Yorumla- 1 yıl
Değecek çıkmadı hiçbiri.
Bulduğumda söylerim - 1 yıl
Tamam
1 yılÇok derin bir soru ve elbette ki cevap vermek için de derine inmek gerek...
Onun için öncelikle değer mi?
Sonra soruya yorum yapmak için o derine inmeye değer mi?
#gamsız-kedersiz46#
10 YorumlaCocuklarımın için bir çok şeyden vazgeçtim kendim den bile ama bunu başkası için yapmam
12 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel bir babasın 👍
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Onu severek zaten birçok şeyden vazgeçmişsindir.
Ruhun benligin egilip, onun etrafında yörüngeye girmişdir.
Kısaca artık sen o eski sen degilsindir20 YorumlaKimse için hayatımı değiştirmem herkes kendi hayatıyla mutludur birini mutlu etmek için kendimden neden feda edeyim isteyen beni istemeyen yolunu bulur.
10 YorumlaKısıtlı süremiz var. Belli tercihler yapıyoruz. Çoğu bencilce oluyor, sevdiklerimiz söz konusu olsa dahi. Vazgeçtiğim en değerli ve geri döndürülemez şey zamandır sanırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 1 yılKarşı cinse biraz mesafe koyabilirim. Kaslı fotoğraflara "Seksi." Ve "Düştüm." yorumları yapmam mesela 😹. Sevgili olsaydı tabiî.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vazgeçeceğim şeyin bana gerçekten zarar vermesi gerekir. Eğer benim yararıma bir seyse kolay kolay vazgeçmek istemem çünkü.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Hiç bir şeyden vazgeçmem herhalde olduğum gibi sevilmek isterim. Belki işler karmakarışık olursa yaşadığım yerden vazgeçebilirim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılZamanında çok şeyden vazgeçtim. En büyük sal*klığımdı.
30 Yorumla
1 yıl11 Yorumla- 1 yıl
Ne yaptın Asuman?
1 yılKendimden bile vazgeçtim öyle bir şey işte. Sevdiğim kalmadı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
1 yılBüyük detaylardan ve çocukça isteklerden vazgeçmem.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBen hiç birseyden vazgeçmem olduğum gibi sevmişim demekkinoldugum gibi devam etmeliyim
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBundan sonra aşk için tırnağımın kirinden bile vazgeçmem
20 Yorumla
1 yılVazgeçeceğim bişey yok. Birlikteliğe etki edecek kötü bir hayatım yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılKimse için hiçbir şeyden vazgeçmeye gerek yok kendinizle mutlu olmayı öğrenin
20 Yorumla
1 yılKimse demesin bendende beklemsin böyle saçma sözler...
10 Yorumla
1 yılHiçbir şeyden vazgeçmem halt yemiş o benim için ön sırada anne ve baba vardır.
10 Yorumla
1 yılArtık doğru bildiğim yoldan dönmem.. Benim yolumdan olursa vazgeçmeyiz o da ben de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılKimse için bir şeyden vazgeçmeye değmez sonra şimarıyolar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yılSevdigim icin. Yalnizlik saltanatimdan cazgecip onun kalbinin esiri olabilirim
10 Yorumla Sevdiğim insanın da nelerden vazgeçeceğine bağlı. Eşekcibaşı değiliz herhal
10 Yorumla
1 yılSevdiğimden vazgeçerim başkası için romayı yakamam k. b
22 Yorumla- 1 yıl
İnsan sevdiğinden vazgeçer mi hiç
- 1 yıl
Ben çok sevdiklerimden vazgeçtim üniformam için
1 yılEğer sevdiğim gibi seviliyorsam bunu iliklerime kadar hissediyorsam kendimden bile vazgeçerim ❤️
11 Yorumla- 1 yıl
Aşkı tutkuyla yaşıyorsun 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılUfak tefek alışkanlıkları bırakabilir insan ama yer edinmiş ve çok uzun zamandır istenen hiçbir şeyi, hiç kimse için bırakmayın.
10 Yorumla Vazgeçilmesi gereken her şeyden
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kabul eden böyle kabul etsin. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok.
10 YorumlaAnlık hiççç belli olmaz🤷♀️😂
24 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi 😅
- 1 yıl
😅hay allam ya. .😊🌹
1 yılVazgeçemediğim şey kalmamıştı kendimden bile vazgeçmiştim ama değmedi sonuçta yeniden birisi olsa gene yaparım ben sevdiğim insana karşı boyleyim
10 Yorumla
1 yılÇoğu şeyden vazgeçtim arkadaş çevresi yaşadığım yer
20 YorumlaHiç bir şeyden
20 Yorumla
1 yılHiçbir şeyden vazgeçmem
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kısıtlı şeylerden vazgeçerim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Birşeyden vazgeçmek istemiyorum..
20 YorumlaKarşı tarafın nelerden vazgeçtiğine bağlı
20 Yorumla
1 yılHerşeyden geçerim sevgi bu önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olduğu gibi seve bilmek en güzeli.
10 Yorumla
1 yılHayatımdan vazgeçtim inan 🥺🥺
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne