Değer verdiğiniz birisi için nelerden vaz geçebilirsin ya da vaz geçtin
Ailemden
Yaşadığım yerden
Arkadaşlarımdan
Tabularımdan😉
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Değer verdiğiniz birisi için nelerden vaz geçebilirsin ya da vaz geçtin
Neden vazgeçiyorum? Benim düşünce yapım biraz zıttır benim için ailesinden vazgeçen kadına sarıp sarmalayamam. Beni çok seviyor diye mantıksız düşüncelere kapılmam!
Nankördür bana göre bugün ailesinden vazgeçen yarın senden vazgeçer ailesine bağlı olan ve karşısına almak yerine orta yol bulmaya çalışanlar karakter olarak daha güçlü bireylerdir.
O nedenle en fazla kötü alışkanlıklarımdan vazgeçerim sevmediği yönlerimi tamamen ortadan kaldıramasam bile törpülerim hepsi bu kadar.
Tabularımdan😉 onun dışında ailem önce gelir, birde her şey karşılıklı o benim için nelerden vazgeçer o önemli ama neden bilmiyorum hep bir vazgeçmek zorunda kalıyoruz.
Cevap
19Cevap
Hiç bir şeyden vazgeçmem. Karşımdaki insanı olduğu gibi kabul ediyorsam ondan da aynı performansı beklerim. Ben kimseyi bir şeylerden vazgeçme şartıyla sevmiyorum, zor olmasa gerek.
Karakterim hariç her şeyden
Çoğu şeyden vazgeçtim degdi mi diye soracak olursan değmedi.
Ona verdiğim değeri sokak köpeğine verseydm ölene kadr bana itaat edip koruyup kollar verdgm değeri hakkıyla hak ederdi ama o değmedi haketmedi.
Hiçbir şeyden vazgeçmem benim hayatımdaki yıllardır süren düzeni gelip bozmasın Yarım çekip gidecek belki de
Sırf onun için bozuştuğum kişiler yaşadığım şehir düzenim alt üst olacak değmez
Elbette sevdiğin kişiye vakit ayırırsın ama hayatını onun konforuna göre değiştiremezsin. İnsanlar gelir hayatınızın tüm düzenini bozar ve giderler buna değmez
Bu hayat böyledir göklerdeki uçuşuna hayran olduğu kuşa aşik olurlar ve bir kafese kapatıp mutlu olmasını beklerler
Kuş uçarken mutludur
Bir başkasına hayatınızın düzenini değiştirmesi için izin verdiğiniz andan itibaren daha fazlasını isteyecek kendi kurallarıyla senin hayatını yönetmeye kalkacak
Bu şaşmaz
Bazen öyle birisi çıkar ki karşına.. ruhunun en hassas yerine dokunur verir ve sen yaşayabilecegin tüm hayatlardan onunla yaşayacağın bir hayat için vazgeçersin.. vazgeçmiştim vakti zamanında..
Sevdiğim kadın için herseyden vazgeçerim ama ben genelde kaçıp gitmeyi severim eğer kalmaya gücüm yetseydi asla birakmazdim Ankara'da yaşayan sevgilimin elini asla terketmezdim asla aptallıklar yapmazdım ama bazen dayanamadigimi hissediyordum çünkü aşırı üstüme geliyordu bende baskıyı hiç sevmem babam bile baskı yapmadığı halde çıldıran biriyim elin kızı bana baskı yapıyor ilişkide bunaldım ben rahat bir tipim sosyal biriyim beni böyle rahat birakmazlarsa ben bunalıma giriveririm
Gerçek sevgi emek değil miydi? Emek zaten o savaşı verirken her şeyden vazgeçmeyle başlar. Sevdiği için bütün tabuları yıkıyor insan. Ne aile, ne arkadaş sevgi gerçek olsun yeter ki. Zaten ailen o olacak, arkadaşın o olacak, dostun, ahbabın, dar gününde de yanında olan. Sevdiğiyle olur insan. Yeter ki gerçek olsun.
Şoyle sevrsem vaz geçerim herşeyden annem babam dışında
Sevdim
Hmm oldu
Ama deydimi deymedi o benim sevgimi hak etmemişti
Yediğim tatlıdan bile vazgeçmem, vazgeçmek zorunda bırakmayan manit bulunur 😂
Vazgeçmem. En melek insan bile olsa değmez, vazgeçeni kaçınılmaz son bekler, pişmanlık
Hiç bir şey bir şeyden vazgeçmeye gerekirse o sevgili için bu sevgi olmaz ondan vazgeçerim biter
Valla bu saatten sonra kimse için bişeyden vazgeçmem.
Evet maalesef. Iyi niyetim kullanilmaya başlandıgında bişyler vazgecmeyi biraktim
Tabularım yaşadığım yer, hersey olabilir , ama çok sevilirsem ve seversem.
Şimdiki aklım eskide olmuş olsaydı hiçbirşeyden vazgeçmezdim değmiyor uğruna vazgeçtiklerimizz...
Gece hayatımdan bi çok karıdan gelen nudelere bile cevapsız kalarak falan fistan
Bir erkek için hiçbir şeyden vazgeçmem bunu ancak çocuklarım için yaparım.
Diyecek insansa beni seviyorsa yaşadığım şehirden vazgeçerim adamsa eğer
Zamanımdan vazgeçiyorum daha büyük fedâkârlık olamaz bence.
Genelde bir şeyimden vazgeçmem. Fakat o insan işime yarıyorsa. İşime yaramayan diğer şeylerden vazgeçebilirim onun için.
Başka kadınlardan vazgeçerim yeter.
Her şeyden vazgeçerdim artık hiçbir şeyden vazgeçmem
Yaşadığım yeri sevmediğim için ondan vazgeçebilirim 😅
Arkadaşım yok ki vazgeçeyim o yüzden arkadaşlarım
Eşim için yaşadığım yerden vageçtim arkadaşın pek bı önemi yok
Vezgeçmiyorum hiç biseyden neyse öyle kabul edilsin
kimse için hiç bi şeyden vazgeçmem özellikle de bi erkek için
Bunların hiçbirinden vazgeçmem, bunlardan vazgeçen, yarın sevdiğinden de vazgeçer.
Bende bu anlamda sınır yok
Hayatımda biricik eşim herşeyim
Genel olarak aklıma yatan herşeyden vazgeçebilirim
Yani bilmiyorum şimdi
Değişkenlil gösterebilir bende böyle şeyler. Ruh halime bağlı. Ben bugün evet dediğime yarın hayır diyebilirim
Tabi ki
Ben deliyimdir her şeyden vazgeçerim
Öyle bir duyguya kaptıran olmadı
Olsun bir göz dönmesi yaşayımda dertsiz başıma dert açayım 😃
Hiç bseyden. Bunu yaptığım an kaybettiğim andır
Kendinden vazgeçtiğin an kaybedersin.
Ben bir şeyden vazgeçmem. O vazgeçsin.
Hiçbir şeyden vazgeçmem.
Tartışmaya açık bir konu... 😀
Hiçbir şeyden vazgeçmem.
Yaşadığım yerden ve tüm erkeklerden
Hiçbir şeyden vazgeçmek istemiyorum o yüzden cevaplamadım
Arkadaş bence gereksiz çıkar ilişkisi artık her şey nerden90 ve 2000 li yıllar:(
Sanırım hiçbirinden vazgeçmezdim.
Ben ailem dışındaki şeylerden vazgeçebilir ya
neden geçeyimki🤷♂️
her şeyden vazgeçtik de neoldu
Sadakati doğrultusunda çoğu şeyden...
Yaşadığım yerden
Yasadigim yerden
Tabudan kastın nedir?
her şeyden vazgeçerim
tabularımdan
Hiçbir şeyden
Hiçbir şeyden