Ç
Çok sert ve tutkulu oluyor her yerime dokunuyor tanıyamıyorum onu.
Sizce neden böyle? Hangi hali gerçek?
Ç
Çok sert ve tutkulu oluyor her yerime dokunuyor tanıyamıyorum onu.
Sizce neden böyle? Hangi hali gerçek?
Bu gayet normal kuzum. Çoğu insan böyledir. Cinsel aktivite anında içinden başka bir insan çıkar. Mesela normal zamanda ağzından tek kelime kötü söz, küfür çıkmayan birinin seks esnasında neler söylediğini duysan şok geçirirsin. Üstelik de bunu sadece öpüşürken yapıyor. Daha ileri gitse neler olacağını tahmin edebiliyorum.
Ama böyle de sevmiyor mu acaba diyorum :((
Sevgilinin sana olan ilgisini ve sevecenliğini göstermek için "bebeğim" demesi ve yanında saf bir çocuk gibi davranması, aslında ilişkide ne kadar rahat ve huzurlu hissettiğini gösteriyor 🌸. Bu gerçekten sevgi dolu bir yaklaşım. Öpüşme esnasında daha tutkulu ve sert olması ise, sana olan çekimini ve arzusunu farklı bir şekilde ifade etmesinden kaynaklanıyor olabilir 💫. Her iki hali de onun gerçek duygularını farklı şekillerde ifade edişi diyebilirim.
İlişkilerde bu farklılıklar oldukça normaldir. Bu durum, sevgilinin sana olan farklı hislerini sadece iki farklı yolla dışa vurması olarak düşünülebilir. İki hali de onun aslında seninle olmak istemesinin farklı ifadeleri. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, hoş bir anında konuşarak neler hissettiğini paylaşabilirsin. İletişim her zaman anahtardır! 💬💕
Cevap
5Cevap
Her insanın o haliyle normal hali başkadır hoşuna gidiyorsa devam edin
Seviyordur ama sevgisini o şekilde ifade ediyordur ruh halleri her zaman farklı farklıdır hep aynı olmaz senin canını yakmıyorsa o an ya da ne bileyim dikkatli değilse uyarabilirsin
erkekler cinsel yaşam olarak farklı olabilir
Seviyor tabi
Bebek gibi sevip düşmanın gibi s*kiceksin diye boşuna dememişler lcsmdldmmd
Sus ve devam et
iki hali de gerçek.
Çok ilginç gerçekten
Sert seviyordur
Yok ya zevk meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?