Bugün buluştuk işte yanıma oturdu eli hep belimde op falan diyo kendisi öpmek istiyor karnımı elledi biraz göbeğin var faln diyo asansörde sarıldı falan ayrılırken hep böyle temas halinde
Kendimi hazır hissetmiyorum falan de istemiyorsan tabii. istemediğin bir şeyi başkası istiyor diye yapmak zorunda değilsin. Ama istiyorsan yapacak bir şey yok. karar senin
Asık oldum çocuğa ne dese tamam diyorum buluşmadan 9nce dedim bugün izin vermicem dokunmasina öpmesene. Op diye ısrar etti gittim çocuğu öptüm malim ben
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yeni sevgili olduğum çocuk sürekli öpmek istiyor yanıma oturuyor eli hep belimde karnimda çok temas ediyor bu normal mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
normal değil. Yüz verme dusturunu bilsin. 1 2 aya terketmezse seviyordur terkederse amaci yaklasmaktir.
Şimdi basta pek bir şey demedim sonradan bana dokunma faln desem başta bir şey demedim noldu falan demez mi
Derse desin. Artik rahatsiz oluyorum deyiverirsin. Isine gelirse devam eder. Gelmezse zaten sevmiyordur
İki hafta sonra hamilelik testi yapmaya başlatabilir...
Yuh oldu olacak memeni de ellesin
Bugün buluştuk işte yanıma oturdu eli hep belimde op falan diyo kendisi öpmek istiyor karnımı elledi biraz göbeğin var faln diyo asansörde sarıldı falan ayrılırken hep böyle temas halinde
Yuh memene yaşlanıyor mu peki?
Yok kafansini omzuma falan koyuyo çok güzel kokuyorsun falan diyo
Yuh be yavaş yavaş sokuluyor sana. E peki senin hoşuna gidiyor mu?
Hoşuma gitmese izin vermem
E peki yarın öperken göğüsleri ellemeye kalkarsa zevk alıp izin verir misin
O kadar da değil
E amacı o ama
Nerden biliyon amķ
Ya arkadaş ilk günlerden normal değil işte seni yokluyor eger dedidim çıkarsa gel burdan yaz tm mi
Temas bağımlısı. Normal değil
Kötü bir şey mii
Herif bomba olmuş patlamak istiyor işte anlaşılmayacak bir şey yok
Değil
Ve ilk günler böyle tutkulu arzulu ise 1 aya kalmaz söner ve ilişkiniz biter benden demesi
Ne yapıyım o zamn şimdi bana dokunma desem başta bir şey demedim der
Kendimi hazır hissetmiyorum falan de istemiyorsan tabii. istemediğin bir şeyi başkası istiyor diye yapmak zorunda değilsin. Ama istiyorsan yapacak bir şey yok. karar senin
Hoşuma gidiyor ama benden sıkılmasını da istemem bide çok hizli oldu gibi başta bir şey demedim şimdi desem çok takar mi
Hemen yaşanması hoş değil. Farklı düşünebilir senin için bilemem.
Karşındaki insanı iyice tanı. Aynısnı en yakın arkadaşım yaşadı ve kısa sürdü
Cidden mi bu erkekler de tuhaf hızlı giden onlar sonra kız yine kötü
Asık oldum çocuğa ne dese tamam diyorum buluşmadan 9nce dedim bugün izin vermicem dokunmasina öpmesene. Op diye ısrar etti gittim çocuğu öptüm malim ben
Çok takar mı demenden belli iyi niyetlisin ve onu düşünüyorsun ama kendi isteklerin sınırların öncelikli olmalı. İstemedğin bir şeyi yapma
Geçen seferki yaşadığın şeyden pişmansan bunu dile getirebilirsin.
Doğum günü var benim olduğum şehire gelicek bunun için şimdi o zamanda soğuk yapsam kötü olmaz mi
İstemediğin bir şeyi yapmazsan soğuk davranmış olmazsın ki. Sen de uygun bir dille söyle
Öyle yapıyım haklı bir gerekçe sunmam gerej sadec
Sen bilirsin. Yoksa erken bitebilir bu ilişki.
Burcu ne onun
Aslan
Pişman olacağın şeyler yapma
Sonra kimse sana benim suçum demez yapmasaydın der
En büyük hatayı o kadar temasta bulunmasına izin vererek yaptım. Daha ileri bir şey asla istemem ama çok iyi manipüle ediyor uzak dursam iyi olur.
Senin kararın