Öpüşürken kucağına alıyor öyle opusuyoruz kaptirmiyoruz kendimizi de dozunda ama elleme flan yok şu an öpüşürken sizce beni basit bir kız olarak görüyor mudur?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hemen bu evreye geldiyseniz bence öyle düşünebilir ama beraberliğinizin üstünden zaman geçtiyse normal
Sürekli ayrılıp barıştık biz 2 aydır flan tanıyoruz birbirimizi eskisinde böyle bir şey olmadı yeni başladı bu opusmeler direk olmadı yani
Hmm o zaman bence normal
Nasıl oturuyorsun yan mi
Evet yan oturuyorum
Nerde yapıyorsunuz bunu
Parkta 😅
Geçen bende gördüm parkta kız yan oturdu bir anda Ankara'da,
Yok biz konyadayız 😂
He iyi, 😄
Penisini sana hissettirmek içindir
Bilemiyorum orasını yan oturuyorum zaten uzun süredir tanisiyorduk biz direk giriş gelişme olmadı bizde ayrıca opusmede ellemeler flan olmuyor
Basitsiniz
Oturmayı yan oturuyorum ayrıca bir elleme olmuyor öpüşürken?
Ee ne fark eder
Sen yönlendir onu o zaman
Ben yönlendiriyorum zaten kucagina da yan oturuyorum öyle opusuyoruz ama elleme flan yok bizde
Seni basit görür görmez bilemem zaten yaşıyorsunuz bu zamanla daha da ileri gider cinsellik olarak. Eğer seni basit göreceğini düşünüyorsan zaten öpüşmende yanlış
Öyle hosuna gido demek
Evet öyle hosuna gidiyor da biz sürekli ayrılıp barıştık 2 aylık bir surecti daha yeni başladık öpüşmeye
Yaslar kav
18 .
Yazarmisn dm
ne durumdasınız kızz
Evet skıp atacak seni
Ne alaka 2 aydır flan tanışıyoruz biz daha yeni oldu bu olaylar
2 ay cok mu uzun mk
Olsun tanımak icin yeterli bir süre
Tamam işte skıp atacak😀😀
Ben kızların numarasını 1 ay sonra alıyorum niyetim yanlış anlasilmasin diye bu 2 ay diyor ya ellerim titriyo
Ayrılıp barıştık biz sürekli en sonunda başladı bu opusmeler eskiden yoktu ayrıca yan oturuyorum
Yasın kac kızım senın anlıyorum zeni kabullenemıyısun ama durum bu
18 yaşındayım 😮💨
Kesın değim gibi ask mesk yalan kızım uzak dur
Amacı o değildir umarım yoksa çok üzülürüm ilk öpücüğümü ona verdim ben
Baska seyler de verecek gibisin😂😂
Ellemiyor mu saçma
Hayır ellemiyor kucağına da yan oturuyorum zaten
Malum şeyin üstüne değil yani
Tam üstüne değil yan oturuyorum işte
İkiniz de tuhafsınız
Abaza seninki
Neden öyle dedin ki
Kucağa almış hemen
Kucağına yan oturuyorum
Elledi mi
Ellemedi hiç
Ayrıntılı anlatmak ister misin
Anlatayım , biraz muhabbet ettikten sonra yavaş yavaş yanağımdan öpüyor sonra dudağıma doğru geliyor işte bir anda kucağına alıyor yan oturuyorum tabi , biraz daha opustukten sonra iniyoruz muhabbete devam ediyoruz
İlerler bu
Nasıl bir ilerleme? Ellemiyor bile beni
Zamanla ileriye gider
Peki basit biri olarak her istediğimi yaptiririm olarak görmüyordur demi şu an çünkü öyle görse amacı yatağa atmak olsa her yerimi ellerdi her halde
Diyorum zamanla yapar
Olacaksa zamanla olsun basit biri olarak görmesin de beni tanisali uzun bir zaman oldu zaten
Abazanın seni nasıl gördüğü senin için önemli olmamalı
Abaza değil merhametli biri ve seviyor gerçekten
Belli cidden
Basitsin zaten 😀
Neden böyle bir şey dedin? Biz sürekli ayrılıp barışıyorduk en sonunda barismamizda ilerletme kararı aldık öpüşme ile ama kucağına alıyor ya ona izin verdiğim için basit kız der mi onu bilemiyorum işte
Boyle seyleri kac defa kac kisiyle yasadin daha once onu dusunemiyorum bile ortada bir ciddi iliski yokken bunlari yapiyorsun ilere anne olacaksin çocuklarina anlatirsin artik cidden basitlik degilde ne bu
1 kişiyle yaşadım ilk defa oda bu sevgilim başka kimseyle yaşamadım
İliskiniz ciddi bir iliski degil ama surekli ayrilip barismanizdan anlamis olman lazim ilerdeki kocanin yuzune cocukalrinin yuzune nasil bakmayi dusunuyon
Vicdan yapmasan? Kimin nerden haberi olabilir ki kimse masum değil ki ben kalkıpta ilişkiye girmedim masum bir öpücük sadece elleme yok bir şey yok
İyi aga devam et elinden geleni ardina koyma senin hayatin benim birsey deme hakkim yok
İlerleyen zamanda anlarsın bir gün beni şimdi sana Ne anlatsam boş
Ne demek istediğini anladım tabiki , ama beni bırakırsa gerçekten çok fazla üzülüp pişman olacağım ama kendime söz geçiremedim
İşte kendime söz geçiremediğim deyip geçme geçirmek zorundasın yoksa bir bakmışsın hayatına geçirmişler senin
Merak etme annemin babamın yüzünü yere egdirecek bir şey yapmam he ileri gittiğini hissettiğim an ayrılırım zor değil ama yapmam öyle bir şey
Herkes ilk başta oyle diyor zaten senin gibi de sonu belli neyse yüreğim yok benim bu konulara 😀
Sonu belli flan değil kendimin de zaaflarimin da farkındayım gene de teşekkür ederim uyarın için
Rica ederim ortak
Sokuyomu
Sadece opusuyoruz
Niye