Ben niye aşkta bahtsızım ya 🤣?

İşyerinde benden hoşlandığını belli eden bir erkek vardı ama aylar önce diyebilirim. Ben arkadaş olarak gördüm, fazla aşık olamadım. Zaten yakın arkadaş gibi de değildik, merhaba merhaba. Yakın arkadaş olduğumuz dönem kısa sürdü. Baktı ki beni tavlayamayacak, vazgeçti sanırım. Sonra bölüm değiştirdi, ben de Instagram'dan yazdım nasılsın falan diye, özledin mi kız beni yazmış gülmüş. Ben de bu tarz işlerde deneyimli olmadığım için kendini özlettin falan yazdım ama keşke ne özleyeceğim seni ya falan deseydim. 🤦 Galiba burada benden sonra yakın arkadaş olduğu bir kızla çıkıyorlar. Tam emin değilim ama telefonda konuşurlarken kulak misafiri oldum. Belki de sadece arkadaş olarak aramıştır, bilemem tabi. Canım hayatım falan demiyorlardi, ama kız işyerinde olduğu için demiyor olabilirler. Hep hoşuma giden erkeklerin sevgilisi oluyor, ben ne bahtsızım ya? 🤣 Erkekler derken, 2 erkek hoşuma gitti işte, birinin sevgilisi olduğunu öğrendim, diğerinin de olma ihtimali var. Erkekler bir de hemen aksiyon almak istiyorlar sanırım, baktı ki kız hoşlanmıyorsa hemen başka kıza mı geçiyorsunuz? Hele bir durun yani yeni tanışmışız ne çabuk bir şeyler hissetmemi bekliyorlar? 🤣

Güncellemeler
1 yıl
Hemen biriyle çıkmaya başlamak isteyen, herhangi biriyle olmak isteyen erkekler herhangi biriyle birlikte olur. Ben herhangi biri değilim, o yüzden herhangi biriyle de beraber olamam. 😎
Ben niye aşkta bahtsızım ya 🤣?