İlişkim olsun istiyorum, aşk yaşamak istiyorum ama biri ilgisini belli edince ilişki isteğim kalmıyor 😃🤭
Yaşım 23 olacak, 2 kişiyle flört ettim sadece ciddi bir şey yaşamadım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkim olsun istiyorum, aşk yaşamak istiyorum ama biri ilgisini belli edince ilişki isteğim kalmıyor 😃🤭
Yaşım 23 olacak, 2 kişiyle flört ettim sadece ciddi bir şey yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
E insallah bi daha biri etmez karsinada kimse cikmaz amin 😀
Deme öyle ya 😃
Insallahhh zaten evde kalcan hiç saka yapmiyorum valla bak hgtydtg
İşim zor, kolay beğenmiyorum
Valla kimsenin umrunda olmasssin 30 a dogru yaklas anlarsin zaten 😀😂😂
Ben soğuk bi o kadar da ateşliyim gel sana kendimi teslim ediyorum al. 🤣🤣
klasik keko kezbansin..
Görüyorum ki isteklisin erkek arkadaş arıyorsun
İlerleyen yaşlarda olur kafaya takmana gerek yok
Zevkini yaşayarak yaşayan sin anlık yani
Bakiremisin knk
Ne güzel
İlkler zordur ve hemen ilki başarmalısın
hic bir sey yasadin mi opussme svsme vs
Hayır
soruna cevap vereyim sen hirpalanmak sertlik burnunun surtmesini istiyorsun seni tersleyince daha da cok seversin sen
Neden öyle dedin
cunku vicik iliski sevmiyorsun pesinden kosmak istiyorsun soruda da belirtmissin ilgi gorunce sogiyorum diye
Evet vıcık vıcık ilişki istemiyorum, kolay olsun istemiyorum iki taraf da bir biri için çaba harcasın istiyorum ama bu burnumun sürtülmesi gerektiği anlamına gelmiyor bence
burun surtmesinden kasit zoru seviyorsun anlaminda
Evet haklısın o halde. Gerçek olsun, boş vaatler veya aşırı sahte ilgi istemiyorum
peki neden kimse yok hayatinda sence Şu an taliplerini mi begenmiyorsun cirkinler mi
Cesaretsiz buluyorum diyebilirim. Bir tane vardı sürekli mesaj atar iltifat eder fakat direkt olarak cesatet edip ben bunu bunu istiyorum demedi. Bitirdim.
Bana yaklaşmak kolay değil, tip ve karakter olarak duruşum öyle, tepkimden korktukları için cesaret edemiyorlar.
Beni o cesaret, ne istediğini bilmek ve kararlı olmak etkiler.
vay be ama tr burasi yanlis anlasilma cok oluyor erkek niyetini belirtse hemen etiket damga vuruyolar erkek sapik diye niyeti kotu kullanip atmak diye halbuki sevince kadinlari guzel davraninca o erkek eli bos donuyor genelde serserileri seviyor begeniyor ve istiyorsunuz boyun kac bu arada
Herkese aynı "cesareti" gösteren birini tabi ki istemem. Dediğim gibi tek bir kişiye bunu yapacak. Boyum bir elli sekiz falan
anladim inan emin ol boyle bir kalmadi o eskindenmis herkese mavi boncuk dagitmayan kiz bul su dakika evlenecegim dedigin gibi bu etkekler icinde gecerli ama bence beklentini bu yonde tutma yoksa uzulen sen olursun bende 25 yasindayim sana yemin ederim hayatimda hic sevgilim olmadi birak sevgiliyi elim kiz eline degmedi ben igreniyorum karsi cinsten artik evlenmek bile istemiyorum
sapikcada hicbir sey yasamadim
Ben her insanın bir ruh eşi olduğuna inanıyorum, er ya da geç bu kişi hayatımıza bir şekilde girer.
ben inanmiyorum da neyse muzmin bekarim zaten kafam rahat degil karsi cins insanogluna guvenmek basli basina hata duvara anlatirim dertlerimi dinler o bile daha iyi daha guvenilir
Umarım en doğrusu olur
senin adinada
Teşekkür ediyorum
rica ederim son bir sorum olacak burcun ne
Başak, senin
balik
Gel yaşayalım
Ruh hastası mk