1 yılBazı erkekler, sanal ortamlarda tanıştıkları kızları ciddiye almıyor olabilir çünkü sanal dünyada tanışmanın gerçek bir bağ kurmak için yeterli olmadığını düşünüyor olabilirler. Yüz yüze etkileşim olmadan, insanların gerçek duygularını, niyetlerini ve karakterlerini anlamak zor olabilir. Ayrıca, sanal platformlarda insanların kendilerini olduklarından farklı tanıttığına dair bir algı da var. Bu durum, güven sorunlarına yol açabilir ve ciddiyeti zayıflatabilir.
Tabii ki bu durum her erkek için geçerli değil. Bazıları sanal tanışmaları çok ciddiye alabilir ve bu yolla güçlü ilişkiler kurabilir. Bence, iki insan arasında güven ve samimiyet varsa, sanal ya da gerçek fark etmez; ilişki ciddiyetle ilerleyebilir. Ama güven ve bağlılık eksikse, ciddiyet de zor olur. 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSanall platformlar iletişim hızının reel hayata göre daha yüksek olduğu ve daha geniş sosyal çevreyle etkileşime girilen alanlardır. Reel hayatta maksimum 3 karşı cinsle iletişime gecebilecek biri sanal platformlar aracılığı ile onlarca kişiyle iletişime geçebiliyor ve ilgi bölünüp, daha fazla kişiyle daha zayıf ilişkiler kuruluyor. Hal böyle olunca bu platformlar içerisinde yanıltıcı kendi piyasasını yaratıyor. Çoğu insanın sanal platformlarda iletişime geçtiği insanlarla zayıf iletişim kurmasını bir nedeni de güven faktörü oluşturuyor. Cogu kişi hala bu tarz iletişimlere temkinli yaklasmaktadir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler, sanal ortamda tanıştıkları kişileri ciddiye almamayı tercih edebilirler çünkü sanal tanışmalar genellikle daha yüzeysel ve geçici olarak algılanabilir. Ayrıca, online ortamda tanışmanın getirdiği anonimlik ve mesafe, bazen insanların ilişkileri daha az ciddi görmesine neden olabilir. Yine de, her birey farklıdır ve bazıları sanal tanışmaları çok ciddiye alabilir ve derinleştirebilir.
00 Yorumla
1 yılİnternet ve sosyal medya artık hayatimizin bir parçası. Yaşam çok hızlı akıyor. Dolayısıyla bu mecrada biri ile tanışmak artık anormal değil. Günümüzde teyze kızının doğum günü partisinde pek tanisilmadigina göre. Güvenme ya da ciddiye alma konusuna gelince her yerde dikkatli olunmalı. İnsanların bir duruşu olmalı. Bir şekilde su akar yolunu bulur. İnsanlar anlasirsa iletisimi günlük hayata geçirirler. Çok aceleci olmamak lazım.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda genelleme yapmak aslında biraz sıkıntılı olabilir. Ancak, bazı erkekler online tanışmalara çok vakit ve yatırım yapmamayı tercih edebilir çünkü yüz yüze etkileşimde bulunmanın bağ kurmak için daha etkili olduğuna inanabilirler. Bunun dışında sanal ortamda tanışmanın getirdiği bazı belirsizlikler ve gerçek hayattan farklı dinamikler de olabilir tabii.
Ama unutmamalısın ki herkesin beklentileri ve yaklaşımları farklı. Bu yüzden online ilişkilerde ciddi olabilecek insanlar da var. Eğer birisiyle tanıştığın zaman her iki taraf da açık ve netse, bu ilişkiyi ciddiyete dönüştürmek gayet mümkün. 💕 İletişim ve güven her türlü ilişkide olduğu gibi burada da anahtar!40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
202Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılAlan alıyor emin ol demek ki onun Alası yokmuş herkesi kendi gibi zannediyor belki de ben buradan tanıştığım birisiyle şu an sevgili oldum ve düşünmediğim şekilde iyi gidiyor
50 Yorumla
u 1 yılKendisi de ciddiye alınmayacak bir tiptir belki
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Ciddiye alıyoruzda sizde ciddiyetlik yok :D
23 Yorumla- 1 yıl
😀 kanka kovalıyorsun devam durma olucak 😀
- 1 yıl
At oltayı rast gele kaptan dayıya sor 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılsanal olduğu içindir
10 Yorumla
1 yılbunu dediğine göre en az üç kişiyle buluştun.. ama ben sana söyliyeyim gerçeği.. siz kızlar öyle makyajlı yahut güzel göründüğünüz fotolaro koyuyorsunuz ki gerçek görüntünüzle arasında inanılmaz fark oluyor.. mesela bi kızla tanıştım tombul yanaklı değildi fotoda.. bakın balık etli kalın bacaklı olmasını geçtim (fotoda yüzü vardı sadece) yüzüde tombul çıktı.. nevrim döndü.. bu kadarda alakasız foto olmaz kardeşim diyemedim boş boş konuşup cay içip kalktım.. birini bulamadığın için şükretmelisin çünkü yanlış kişiyi bulmaktan iyidir..
12 Yorumla- 1 yıl
@sarışın97 iyi de ben zayıf biriyim yanımda benden ağır düşse kaldıramayacağım kucaklayamayacağım bi kıza nasıl partner olayım. bu işinde bi kuralı var.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılPeki aynı soruyu ben sana soruyorum. Peki sen sanaldan tanıştığın birini ciddiye alır mısın? Velevki aldın, ben alamam çünkü okadar şey yaşadım ki sanaldan tanışıp, ümit verip, yarı yolda bırakan, aldatan, kandıran, hiç görüşmeyen, fake olan, neler neler... Nasıl güvenelim, nasıl ciddiye alalım şimdi. Okadar vaadler sunup, bir tanesini bile yapmadan bıraktığınız için, sizleri artık ciddiye alamıyorum. Kusura bakmayın
12 Yorumla
Soran1 yılGerçek hayatta farklı mı insanlar
- 1 yıl
Gerçek hayatta her şey daha farklı. Hem kendileri, hemde ilişkileri. Buna emin olabilirsin. Ayrıca sanaldan benle tanışan kız, herkesle tanışır, güvenemem yani. Benden iyisini bulup, gitmeyeceği garanti değil. Reelde her şey zordur. Sevgili olmakda, aldatmakda, her şey. Real'de ayarladığım birisi, sanaldan ayarladığıma göre daha güvenilir. Şimdi diyeceksin reeldeki aldatmıyor mu diye. Evet oda aldatabilir ama sanaldakindem daha düşük ihtimal. Reelde aldatılma oranı yüzde 50 ise, sanaldan tanıştığın birinin aldatma oranı yüzde 90 😊
1 yılSanal ortamda temas daha hafif olduğu için ciddileşmek herkes için daha zor oluyor. Ama ciddileşen ya da en başından ciddi başlayan ilişkiler de oluyor. Sanaldan tanışıp evlenen, senelerdir beraber olan insanlar tanıyorum. Farklı platformların kitleleri farklı olabiliyor. Daha ani temaslar peşinde olan insanların çoğunlukta olduğu yerler de var, ilişki arayanların baş çektiği de. Ama genel olarak daha fazla sabır ve biraz da şans gerekiyor sanırım doğru birini bulmak için.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkanka emin ol her erkek ayni degil benim bebeyle yillardir ayni mahallede karsi sokakta otururken vi kere denk gelmemisiz tanisamamisiz ben farkli bir sehirdeyim bir yildir benimkiyle ben tasininca instadan tanistik tesadufe bak cidden baglandik konustuk cok kavgamiz oldu bi kavgamizda tamamen bitti dedik ciktim gittim yanina besyuzkilometreden fazla surpriz yaptim inanmadi geldim dedim dalga geciyom sandi cok baglanmisyik o gun bulustuk sadece soz verdik Şu an farkli sehirlerdeyiz guvenve sadakat karsindski cok onemli bikac gun sonra altinci ayimiz 🙃
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılciddiye alanlar da var almayanlar da var şu an uzak mesafe yaşıyorum ve gerçekten çok zor ben aklımı yitirmemeye çalışıyorum bazen Allah geri de kalanlara sabır versin
310 Yorumla
Cevap sahibi1 yıltartıştık zaten şu an küsüz
Cevap sahibi1 yıldün ayrıldık
Cevap sahibi1 yıluzak mesafe olmuyormuş bunu gördüm hiç sevmemiş her şey yalanmış onu anladım eğer gerçekten adamlığın hakkını verebilecek biri varsa o en güzel aşkı yaşar şayet aşk diye bir şey varsa ben inancımı gerçekten kaybetmeye başladım çünkü
Soran1 yılFarklı ilden ilişki yürütmek zor bence
Cevap sahibi1 yılaynen öyle teşekkür ederim sana da geçmiş olsun umarım bir daha yaşamayız
Cevap sahibi1 yılinşallah canım teşekkür ederim sende hep mutlu ol 🦋💕
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılCiddi olunca beğenmiyorlar hep istedikleri olsun istiyorlar sen vermeyince kaçıp sonra ilgisi yoktu diyorlar garip düşüncesi var yorumlardan bunları çıkardım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Onu sanaldan tanışılan kız belirtiyor tavırları ile.. Çoğu zaman sanaldan kızlar hep yem atıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten almıyorlar.
Yollu olarak görülüyor çünkü.
Ciddi manada insan değiliz. İlla yatacak insan olarak bakılıyoruz.21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğuyla takılmalık konuştukları için hangisiyle ciddi düşüneceklerine karar veremeyip hepsiyle öylesine konuşur 😀
20 Yorumla
1 yılNiye alalım sanal sonuçta ama belli olmaz
Sanal da olsa realde olsa belki ciddi bir herif değil
Zevkine odaklanan herif
Eğlenceye odaklanan herif kime ne ciddiye alsın00 Yorumla
1 yılSanal reel farketmiyor aslında bazı insanlar böyle maalesef. Sana önerim o kişiyle ilişkiyi bitirmendir. Sonuçta mutsuzsun karşıda ki bu tip saygısızlık yapıyorsa onu olduğu yerde bırak.
00 Yorumlaaçıkçası ben de bir kadın olarak sanaldan tanıştığım erkekleri çok ciddiye alamıyorum galiba bu konuda biraz eski kafalıyım insanlarla gerçek hayatta tanışmaktan daha çok hoşlanıyorum bence erkekler de bundan daha çok hoşlanıyor ama çağrı gereği internetten tanışıyoruz ama ciddiye alma konusu kişiden kişiye değişir genel olarak ciddiye alınmaz
01 Yorumla- 1 yıl
Hayatim boyunca sevgili oldugum tum kizlarla internette tanistim, once fotolari gorduk. Kisa bir girizgah ve akabinde bulusunca detayli anlatirim dedim, her boqu anlatirsak yuzyuze ne konusacaktik dimi. Sonrasinda yuz yuze gelince herseyi konustuk. Ve bence guzel iliskilerdi, akabinde birseyler yurumedi. Asla ama asla gercek hayatta biriyle tanismadim, once daima internet uzerinden oldu. Cunku gercekte nasil tanisacaksin ki oyle bir atmosfer olmuyor zaten, olmasi mumkun degil, dugun vs sıkıyorlar. Ulan kizin ana babasi var dan diye yanina mi gidicen, adami keserler orada namus cinayeti ayagina.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılYüz yüze gelene değin.
Sadece maksat burada vakit geçirmek ise ciddiye almamak gerektiğini düşünüyorum.
Ama bu sadece kadın için değil , erkek içinde.00 Yorumla
1 yılCiddi değer veren birine denk gelemedim ben. Vurdumduymazlık çok fazla.
Ne de olsa tanımıyorum nede olsa bilmiyor benj vs vs gibi şeylerle laylaylom havasında olan insan var maalesef00 Yorumla
1 yılAslında şöyle 100 % 80 oranıyla ciddiye almıyolar. Bunun nedeni çok dar düşünceli olmamız hani karşı cins şöyle düşünüyor , bu gün benimle konuşan yarın başkasıylada konuşur. Tabikide bu Güvenle alakalı ve güvenin olmadığı yerde sevgi olsa ne fayda...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ciddiye alınırda ciddi insan bulmak zor. Konuştuğun insanla arkadaş gibi konuşuyorsun kızın tek derdi ilgi, ilgi ihtiyacını giderdiğinde yazmayı kesiyor. Bunu gören erkek ne yapsın?
00 Yorumla
1 yılYane eğer sanaldan tanışıb sevgili olursalar ve arada fazla bı mesafe yoksa olur
Ama sanaldan tanışıb fazla görüşmeden pek ciddi bı şey olucagini sanmıyorum00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Ciddiye alırız fakat çaba varsa , koleksiyon olarak erkek haremine kondugumuzu anlarız. Hissttigimiz an pırr kacariz. Kizlarin derdi hepsinin kaçmasi, koleksiyon olmaması
00 Yorumla
1 yılÇünkü DM kutusunda istediğinde ulaşabileceği yabani ve aç erkekler mevcut. Daha iyisini arayışta olduğunu varsayarak, ciddiye almıyoruz. Aynı şekilde sizde. Karşılıklı bir durum yani.
00 Yorumla
1 yılNiye ciddiye alınmasın ki benim buradan çok güzel arkadaşlıklar ve flörtlerim oldu yani sevgili gibi
Yani buradaki ciddiye almama biraz garip durmuş yani.00 Yorumla
1 yılYa bu senlik degilgunumuz mizlar 50 kişi ipe komşular da ondan benim mesela hayatımda bir kız bile merhaba demedi yaş 18 Instagram kullanmıyorum. Ve işte böyle ya sevenimiz yok usta nabak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Genelleme yapmasak harika olur senin tanıştığın insanlarda sorun varsa bu yine senin hatan bir yerde.
09 Yorumla
Soran1 yılTabi kesin
Soran1 yılPeki bir tane bile iyi biri diyebilecegin kişi denk geldi mi sanalda
Soran1 yılBen denk gelmedim o zaman gennelleme yaparım
- 1 yıl
@sarışın97 Kötü demedim yanlış insanları seçiyorsa bu tüm erkeklerin suçu değil anlatabildim mi?
1 yılInternet araçtır amaca hizmet eder
O yüzden amacı farklı olan kişilerin yaptığı birseyi genelleme yapmamak gerek010 Yorumla
Soran1 yılKaç yıldır buradayım bir şey degismedi
- 1 yıl
Bakmakla görmek arasında fark vardır. Buradan veya sanal ortamdan birçok kişi ciddi ilişki kurup evleniyor. Hatta 2000 li yıllarda sonra yapılan araştırmada çiftlerin %60 i İnternet ortamında tanışıp evlenmiş
Soran1 yılDemekki bana abaza denk geliyor
- 1 yıl
Aynen olabilir 60-40 bir oran var o 60 lik orandan birine denk gelmen gerek
Soran1 yılOran yüzde bir maalesef
- 1 yıl
Sana bir tavsiye daha vereyim
Ciddi ilişki istiyorum diye sartlanarak başlama. Bak hep aynı sorunlari yaşıyorsun farket artık
Ciddi ilişki istiyorum diye başlıyorsun erkek soruyor neler seversin madde madde sayıyorsunuz sonra erkek başlıyor sizi etkilemek için o maddelere göre tiyatroya. Sonra sizi etkiliyor ve maskeyi çıkarıyor
O yüzden ilk önce tanıyin sonra ilişkinin adını koyun
Soran1 yılAdamın amacı cinsellik ise ne bn onu oyalayim ne o bni sonuçta yetişkin insanlarız ve kriterler başta belli olmalı
- 1 yıl
İşte amacı başta da cinsellik ise amacım cinsellik diyen çok açık net erkek yok denilecek kadar az.
İstediğini almak için rol yapan erkek cok
Soran1 yılO zaman yalnız mı yasayimbunu mu diyorsun
- 1 yıl
Hayır biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz. O yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin. Çok anlam yükleme. Ciddi ilişki diye şartlama. İlk önce tanı sonra ilişkinin adını koy diyorum
1 yılGerçekten burdan koca bulacağını mı zannediyorsun?
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kızlar ciddiye alınacak varlık değil. Ne istediğinizi bilmiyorsunuz, kendiniz kendinizi ciddiye almıyorken biz niye ciddiye alalım sizi?
12 Yorumla
1 yılAslında çok karmaşık bir şey diyebilirim. Ciddi olanda var olmayan da dürüst olanda var olmayan da. Ama bulmak zor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer insan kendisi ciddiyse ve karşısında ki ciddiyse , sanaldanda olsa ciddiye alınır. Birazda bizimle ilgili bir mesele bu.
10 Yorumla
1 yılSanaldan bulup evlenenler var , bu uygulamada bile sevgili yapan uyeler / fenomenler var 🤔
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılSanal olduğu için. Ha yapay zeka ile ilişki kurmuşsun ha sanaldan bir insanla, ikisi de gerçek değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBiz ciddiye alıyoruz ama siz bayanlar almıyorsunuz bizi ciddiye hep bir abazan yaftası yapıştırıyorsunuz bize hep bir sa*p*k damgası vuruyorsunuz sürekli erkeklere
27 Yorumla- 1 yıl
Yorumun eli ayağı olsa öpülür abi
- 1 yıl
Sana yazılmıyor takip ettiklerin yazabiliyor gördüğün gibi engel koyarsanız aradığınızı bulamazsınız
Cevap sahibi1 yıl@Justevendetta Eyvallah kardeşim doğru olan bu değil mi Öyle yapıyorlar bayanlar
- 1 yıl
İlk önce sizi takip etmeyenlerinde mesaj atabilmelerine izin verin ondan sonra bu yorumu yapın belki iyi biri yazacak ama sırf bu yüzden denk gelemiyorsunuz
Cevap sahibi1 yıl@neerrr peşin hükümle erkeklere bize yaklaştığınız için mesafeli şekilde O yüzden anlayamazsınız nasıl insanlar olduğumuzu
1 yılYargılıyorum gibi düşünme sen nasıl güvenip ciddiye alıyorsun? Belki de yanın sıra birilerini daha idare ediyor. Bilemezsin. Böylesi dolu var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılFake çok kral; gerçek kişiler bile ruh hastası/trol/ 3 kağıtçı çıkabiliyorken sanaldan 😃😃😅 Sıkıntı
00 Yorumla Erkekler isterseniz kapayın çenenizi kızların hepsi ciddi görünce anlarsınız anyayı konyayı...(Cİ DDİ)😂😂❣️❣️🇹🇷🇹🇷
00 Yorumla
1 yılSanaldan tanışıp basit bir şekilde sna gelen herkese gider zihnşyetiyle ısınamaz niyet belli zaten taktik vur kaç
00 YorumlaBen daha önce, KS de bir kız ile tanışıp, buluşmuştum. İlk başlar da yüz verdi. Ardından bir şey hissetmiyorum deyip, irtibatı kopardı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Alır , hersey küsur döngüde , neden almıyor biliyor musun çünkü onu sanaldan tanıştığı bir çok kız ciddiye almadığı için
00 YorumlaYahu eskiden mahallede sokaklarda görüyorduk
Şimdi platform daha da genişledi
İki taraf ta neden ciddiye almasın ki
Alınmalı ve tanışmalı00 Yorumla
1 yılKarşımızda ki kadınlar "miden neden ağrıyor" diye sorduğumuz için bile engelliyor. Kadınların nasıl ultra seviye ciddiye aldığını anla yani 😀😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanalda başka erkeklerle de yazıştığını düşündüğü için.. hangi çöplükte eşelendiğine dikkat etmek gerekir..
00 YorumlaYani ben erkek değilim ama ben de bir iki kişi dışında erkekleri ciddiye almam ki sanalda tanıştığım. Yoksa işimiz iş yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aksine ciddiye alıyorum da orası burası oynayan çok ona çözüm bulmak zor sen ciddi ol ki karşındaki de olsun
00 Yorumla
1 yılÇünkü sanalda dürüst insan oranı çok az bu yüzden de kimse sanalda konuştuğu kişinin samimiyetine inanmak istemiyor
00 YorumlaSanalda doğru düzgün ciddi kadın da yok öyleye kalırsa, çoğu ya para isteyip dilencilik yapıyor ya da birkaç konuşmadan sonra toz oluyor.
00 YorumlaCiddiye alınacak kadar ciddi bir durum oluşmamıştır.
03 Yorumla
Soran1 yılGüzel değilim ys
Soran1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılBen alırım burdan 3 kisile buluştum almiyan kendi kaybeder
06 Yorumla
Soran1 yılCiddiye nasıl aliyorsun
- 1 yıl
Önce konusuyok sonra kızın dediği mekanı seciyok öncelik kalabalik
Soran1 yılCinsellik konuşuyor musun
- 1 yıl
Tabiki konuşulur konu istemeden yatağa gidiyoo 3 cuylede oldum zaten mersinlile seksting yapiyoduk
Soran1 yılCiddi degilsin
- 1 yıl
Biri hala görüşüyom aynı şehirdeyiz markette kasiyer
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben gayet ciddiydim banada kizlar ciddi gelmedi 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
11 YorumlaHiç sevgilim olmadı hiç kızlarla konuşamadım utangacligimdan ah ah hemde nasıl yakisikliyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü burada kimliklerimiz gizli erkeklere yorma bunu sadece. Sanal ilişkiler yüz yüze vakit geçirildiği taktirde bir anlam kazanır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kızlar o erkeğe gelene kadar binlerce erkekle sevgili olmuştur çünkü
10 Yorumla
1 yılSanalda aynı reelde ciddiye alınacak insanı seçmek size bağlı sonuçta telefondaki insan gerçek.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben ciddiyim mesela ama ciddi kız bulamıyorum aynı durumu yaşıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılkzlarda sanaldan tanştıklarını ciddiye almıyorlar
00 Yorumla Belli olmaz ciddiye alanda var almayanlar var bayanlar dikkatli olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsanoğlu her yerde ve her şekilde tanışabilir. Sanalda tanıyacağın insana daha fazla dikkat etmek gerekiyor ama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNe zaman ciddiye aldım diktiler beni o yüzden cokda şey yapmıyorum
00 Yorumla
1 yılCiddiyete gerek yok. Kadın dediğin nedir ki? Altı üstü et ve kemik
02 Yorumla- 1 yıl
Ne? Ne? Ne?
- 1 yıl
@Dabuluuunoktacom haklısın haklisin
- Devamını Gör (221)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri