Erkeğin tanıştığı kızla ciddi düşünmediği nasıl belli olur?

Ben ciddi ileriye dönük bir ilişki istiyorum. Sadece yatmak için olan ilişki hem zaman kaybı hem de bana yazık olur istemem kesinlikle. Görüşmeye başladığım erkeklere bunu baştan söylüyorum. He ben de ciddi ilişki istiyorum diyip maksadı farklı olanları da gördüm. Yeni biriyle tanıştım aslında eskiden yüzeysel tanıdığım bir iş arkadaşım benim ama bizim işyerinden ayrıldı başka yere geçti. Onunla görüşmeye başladık eşinden iki yıldır ayrı. Ben de ayrılalı 4 yıl oldu. Bugün 4. buluşmamız ve hemen başladı istemeye yok oramı okşa yok hadi yapalım dayanamıcam doldum demeye. Ben de kalktım gidiyordum tuttu beni gel hadi diyip kolumdan tenhaya çekti. Ne yapıyorsun zorla mı dedim sonra bıraktı sesimi yükseltince. Tamam benim iş bitti bu kesin bana şöyle şöyle yapacak dedim ki bıraktı. Sana obje gözüyle bakmıyorum yanlış anlama potansiyel var sende ciddi düşünebileceğim bayansım vs dedi ve kendini kötü hissettiğini söyledi. Ben ortamı terk ettim. Hayal kırıklığına uğradım açıkcası. Kullanılıp atılmak istemiyorum. Ne yapsam ki neden hep böyle oluyor?
Erkeğin tanıştığı kızla ciddi düşünmediği nasıl belli olur?